Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já nechápu tu logiku
vždyť menstruační tampon nezabrání průniku vody do pochvy nebo snad ano?
Proč jsi nepoužila speciální tampony, na to určené?
@Teruna000 píše:
Já nechápu tu logikuvždyť menstruační tampon nezabrání průniku vody do pochvy nebo snad ano?
Proč jsi nepoužila speciální tampony, na to určené?
to je fakt no… ![]()
@Teruna000 Já teda myslela, že to ochrana je…
Jaké tampony jsou na to spec. určené, jestli se můžu zeptat? Žádné takové neznám ![]()
Protože jsem je neznala.. ![]()
vlastně dobře za moji neznalost, třeba to přečte i někdo další komu to pomůže..
Byla bych v klidu. Jestli je to jen lehké špinění, může to být od tělíska a jak sis tam šupla špunt tak se ty „ocásky“ od tělíska mohly otřít o čípek… Pokud ale máš i bolesti tak raději pohotovost. Popřípadě najít otevřenou lékárnu a vzít si ascorutin. ![]()
@Teruna000 Bezva, moc díky
Příště si je pořídím, děkuju za tip ![]()
@CokeLady
jojo, tak jsem hloupá
Víš co, dělá to spousta holek, co znám, z mé hlavy to není
A nějaké ty nečistoty to zadrží určitě, ne?
Ale ok, příště použiji ty speciálně proto určené ![]()
@Anonymní píše:
Protože jsem je neznala..
vlastně dobře za moji neznalost, třeba to přečte i někdo další komu to pomůže..
Třeba mě ![]()
Majki tak jsem to nemyslela.. já o nich taky vím až od včera kdy jsem hledala na netu co mě potkalo, jestli už to někdo někde řešil.. tampony nekupuju v lékárně a v drogérii prostě beru jednu stejnou značku, po jiných nepátrám.. hlavně by mě zajímalo, jestli by se mi to stalo i s tím speciálním, když je tvarově stejný, jen napuštěný vazelínou..
no to už nikdo nedořeší..
@Anonymní píše:
Majki tak jsem to nemyslela.. já o nich taky vím až od včera kdy jsem hledala na netu co mě potkalo, jestli už to někdo někde řešil.. tampony nekupuju v lékárně a v drogérii prostě beru jednu stejnou značku, po jiných nepátrám.. hlavně by mě zajímalo, jestli by se mi to stalo i s tím speciálním, když je tvarově stejný, jen napuštěný vazelínou..no to už nikdo nedořeší..
To vůbec netuším, protože nevím, jak je to s tělísky, nemám zkušenost ![]()
No to tělísko zmiňuju jen jako další možný vliv, ale spíš řeším to, jestli teda někdo špinil z tamponu, fráze „ses odřela“ mi přijde blbina, protože to by za chvilku přestalo, ale mě to nemizí ![]()
Mohla jsi si třeba hnout tělískem. Možná jsi ho zavedla opravdu hluboko. ![]()