Bolesti prsou, může to být od zad?

1322
17.11.14 17:58

Bolesti prsou, může to být od zad?

Již měsíc a půl mě bolí pravé prso…začalo to, že jsme dělali s malým a chlapem hlouposti venku a já sjela po jeho zádech - bundě a tak mě to na tom prsu zapálelo. Od té doby mě to tam občas pálí, píchá, někdy v období 14 dní před menses mám takové napětí v obou prsou, citlivé. Ale většinou spíš to pravé, na dotek to bolí jak modřina. Bolí mě také dost záda pod lopatkou na stejné straně jak to prso. Tak už nevím, čím to může být, že by s těmi zády spojené??? Byla jsem na vyšetření na gyn. a také na utz a nic nenašli. Doktorka říkala, že to může být hormony. Je to nepříjemné, když se jen dotknu, poradíte někdo, prosím? Děkuji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Babišovka
17.11.14 18:00

Jo může to být od zad

• Citovat
  • Upravit
1575
17.11.14 18:02

Pokud máš prsa větší velikosti, tak to může být tím. Jinak bych řekla, že to bude změnou hormonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
17.11.14 18:03

Ale mě to bolí tak uvnitř bych řekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
17.11.14 18:09

Prsa mám vel. D. Už jsem taky změnila podprsenku za sportovní, ale zatím jsem ji měla jen jeden den tak nevím. Když jdu úplně ta prsa cítím. Mám pocit, že nemám nic jiného na sobě jen prsa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
17.11.14 18:18

Mas to v období před MS? Mam to tak každý měsíc, bolest prsou, nepříjemný to je. Jsou to hormony. Už jsem zvykla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
17.11.14 18:27

Ano, od zad to byt muze a byva to velmi caste.
Hormonalni to muze byt taky, ale to boli obe prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.14 18:36

Než jsem začala chodit na masáže, měla jsem prsa tak tuhé a bolavé, že jsem si je nemohla ani prohmatat. Měla jsem je plné zatvrdlých boulí.

• Citovat
  • Upravit
85544
17.11.14 18:57

@xxpetka muze to byt klidne od zad. Nervy vedou i podel zeber. Zkus rehabilitace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
17.11.14 19:03

No mám to celý měsíc, ale před MS to mám napnuté obě prsa - nikdy mi to nedělalo, až poslední dva měsíce. Když si sáhnu na prso hlavně to pravé tj bolest teda :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
18.11.14 08:16

Tak to možná ty záda mají skutečně vliv.

@Anonymní píše:
Než jsem začala chodit na masáže, měla jsem prsa tak tuhé a bolavé, že jsem si je nemohla ani prohmatat. Měla jsem je plné zatvrdlých boulí.

a zeptám se hloupě, masírovali ti prsa nebo záda? nemyslím to jako vtip. jen mě zajímá, jestli po masáži zad můžou povolit i napjatá prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.14 08:30

Záda + šíje, bylo to poznat po pár masážích.

• Citovat
  • Upravit
17629
18.11.14 09:41
@Anonymní píše:
Záda + šíje, bylo to poznat po pár masážích.

dekuju, dobry tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.15 13:04

Dobrý den, samozřejmě zajdu k doktorce, ale než budu mít hlídání zeptám se tady :-)

Bolí mě levá lopatka, ruka (občas bolest, občas brnění) podpaží (ne vždy) a jde mi to až do levého prsu. ( prso jsem si prohmatala bulku ani nic jiného nenašla) Někdy je to v prsu bolest, někdy pálení, táhnutí. Někdy jen bolest nad prsem, někdy mi to jde až dolů kolem prsu.

Myslím, že ta bolest prsu budu pravděpodobně od zad (ale i tak budu chtít vyšetření prsu)

Myslíte, že bych si zatím mohla pomoci nějakým cvičením? jakým? hledala jsem na internetu, ale nic jsem nenašla.

Zkoušela jsem klasické protahování, ale je to snad horší než lepší. :nevim:

Momentálně mě pálí celá lopatka, bolí - pálí sval nad prsem že bych se z toho zbláznila všude od lopatky mě to táhne a trochu brní ruka :roll:

Znáte nějaké cvičení co by to pomohlo uvolnit? Malá má cca 11 kg nošení se nevyhnu, ale co mě to začalo bolet (pár dnů zpět) snažím se to minimalizovat. Myslím, že ale příčina bude v tom nošení, malá nechce být v kočárku, takže kus cesty jde sama, kus musím nést, doma se taky ještě pořád ráda chová…

• Citovat
  • Upravit
35487
16.6.15 22:13

S cvicenim nepomuzu. Ale popisovana bolest je temer jiste od zad, s typickymi priznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí