Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Mabel,
já jsem měla bolesti jako MS docela dlouho. Pokud to nejsou křeče a vše ostatní je v pořádku, tak buď v klidu, je to normální
Držím ti palce, ať to vyjde ![]()
Mabel!
Ja zadne bolesti nemela,ale ET mi delali az po 30 dnu cyklu,Ale co vim z diskuze,nektere holky bolesti meli a jsou tehu.Takze hlavu vzhuru a za 7 dni tam budou//
![]()
Ahoj,
mně taky začly 5.den po ET bolesti podbřišku/vaječníků jako na MS (na bolesti v kříži jsem netrpěla nikdy) a postupně se to zhoršovalo…rozvinul se mi solidní hyperstimulační syndrom, ale nezvracela jsem, takže jsem nemusela do nemocnice. To nejhorší přešlo asi za 14 dnů.
Citlivost vaječníků může způsobovat mj. usazené embrijko/a, protože začnou hormonálně zasahovat do cyklu a způsobují zvětšování a přecitlivělost vaječníků, takže se pokus udržovat v dobré náladě
a ono to dříve či později přejde. Přeju, aby to bylo později…mě to odeznívalo až do cca 11tt. ![]()
Cami + 2prcci 27tt
Ahoj,já měla 5×ET(až napopáté nám to vyšlo) a pokaždé jsem měla pár dní bolesti -větší než při měsíčkách.Taky se mi nafouklo břicho-asi tak jako v 4m.těhu,ale pokaždé se přešlo.Prý to je způsobené hormonální stimulací,kdy jsou vaječníky uměle nastimulované.
Vydrž,stojí to za to.Jsou i horší bolesti.
Držim pěsti,ať Ti to vyjde.
Zdravím …vím ,že je už trošku jiný rok
.ale mám stejné problémy ,co jsou tu popsány …mám docela strach - jsem 5 den po ET a připadá mi to jako bych měla dostat MS
Mám bolesti v zádech a podbřížku … a bodání v prsou …jsou citlivější ano ,ale chvílema mi projede bodavá bolest - ne velká…Říkala jsem si ,že se nebudu hlídat … celou dobu to bylo v pohodě relativné ,ale tohle mě zajímá…
Ahoj Darsi, bolesti můžou být způsobené stimulkou, kterou sis prošla. Přeci jen jsou vaječníky po těch hormonech o dost zvětšené. Ono to přejde, neboj. Držím palce, aby se mimi uhnízdilo tam, kde má!
Andílku
, děkuji
nevěřila jsem ,že se někdo ozve…Tohle klapne …mám za sebou dva samovolné potraty …3× inseminaci a teď IVF
jen mě ta bolest ,když mě probudila …vyděsila …ale máš pravdu ,že to ,co všechny podstupujeme je pořádný zásah do organismu ![]()
Ty máš také po IVF????
Hodne pij aspon 2,5litru a jez bilkoviny.Jinak jestli nedostane ms 8az9den po ET tak by to melo byt na dobre ceste.
Drzim moc palce.
![]()
Darsi…tay jsem měla bolesti po ET a pokaždé jsem si říkala,to není možný,ted to už určitě je MS a dostanu to
a nedostala a matesovi je 21 měsíců
Drřím palečky a pij pij,jak už je psáno ![]()
Děkuji ,děkuji ,děkuji všem - berušky moje
........ určitě se ozvu , až budu testovat ..... Dr. mi a hlavně sestřičky mi kladly na srdíčko - testovat až 14 den po ET… ale nedá mi to - jsem zvědavá:-))Kdy jste testovaly Vy
Já 10, také tam byl ![]()
Jinak jsem byla na IVF 2×, poprvé neúspěšně… Teď doufám, že už to dotáhneme do úspěšného konce.
Andílku
, kolik dní po ET jsi ..... teď už to dopadne neboj:-) …i kdyby čert na koze jezdil:-) ![]()
No řídila jsem se Vašema radama … hodně piju
opravdu hodně
…bříško bolí jen tak někdy a jen malinko
už je to pohoda … záda už nebolí
Jen mám naběhlá prsa a zvětšené dvorce … vadí mi podprsenka …
tak ať to tímto směrem pokračuje a ten 14 den tam budou //
Budu nám všem držet pěsti ![]()
ahoj holky, můžu se k vám přidat? já jsem šestý den po ET a mám taky hodně podobný pocity - bříško pobolívá, prsa jsou citlivý. občas je to jak když mám dostat ms,ale někdy je to úplně jiný pobolívání. ještě ke všemu asi hůř reaguju na crinon a pobolívá mě i hlava , ale holt se to musí vydržet
fakt ten náš organismus dostává zabat
. holky vám co se to podařilo moc gratuluju !!!! a vy co jste na to podobně jako já držím palečky ať se nám to povede
!!!!
Ahoj holky, ráda bych se vás zkušenějších zeptala - jsem 7. den po transferu, 10 DPO, mám bolesti v podbřišku i v kříži, takové jako na menstruaci, ale ani nešpiním… Máte s tím některá zkušenosti? Díky moc, to víte, nervy na pochodu…