snažilky začátečnice

692
14.1.06 16:51

snažilky začátečnice

Ahoj nové snažilky :) Kdo si se mnou bude chtít pokecat o snažení?Případně o tom jak to vyšlo?Předně prosím ty kterým to vyšlo na poprvé,přinejhorším na podruhé.Potřebovala bych do žil vlít trochu optimismu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
808
14.1.06 17:45

Ahoj

hlavně se nenech vynervovat - já sama o sobě mohu říci, že jsem se vlastně nesnažila nikdy, nikdy jsem si nezjišťovala BT, ani OVU, ani nijak jsem si nepočítala plodné dny, prostě jsem to nechala „na přírodě“ - a dneska mám doma 3 dítka - 3roky, skoro 2 roky a 8m. No a když nepočítám v listopadu nepovedené mimoděložní těhotenství, tak vlastně 4× jsem do „toho“spadla a ani nevím jak… (no vlastně vím). Takže bych řekla, že i psychika udělá své – držím palečky…

Věra od květňátek 2005

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
14.1.06 18:12

něco o mě

Jů,to je krásný,ani jsem nečekala že se mi někdo ozve.Ty tři dítka jsou nádherný,to byl můj sen už od osmnácti :)
Někomu holt hormony zapracují dřív,no :D
Já sama jsem ze čtyř dětí,tak mi to přijde normální,ale dnešní doba tomu bohužel moc nepřeje :( Moje smůla je že všechny kamarádky z mého okolí už mají několik dětí nebo jsou zrovna těhotné.Mě je sice 23,ale mému miláčkovi 45,tak se stýkám spíš se staršími,ale super lidmi :)
Koukám že jsi ty mimísky vzala dost hopem.Není to někdy dost náročné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
14.1.06 18:53

Ahoj Hanko, i já Tě potěším:) nám se zadařilo taky první měsíc:) Byli jsme na dovolené a dovezli si malé Chorvátko:) Je fakt, že můj muž asi rok předtím celou dobu tvrdil, že to půjde napoprvé, já si tak jistá nebyla…no a zadařilo se, do toho hned po dovolené svatba s alkoholem:) a ještě jsem pár týdnů chodila na tenis, to už jsem tušila…a bylo to naštěstí tak:) a mám stejně jako Věrka doma květňátko 2005. Ale tři po sobě teda neplánujem, to bych fakt nezvládla:))))
jo a ještě něco-když jsme se s amnželem potkali, bylo mi 24, jemu 43, dnes je nám o 4 roky víc, tak to máme podobné:)
Přeju brzo //.
Kristýna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
14.1.06 19:08

Ahojky

tak tedy držím palečky - s tím věkem to není nijak hrozný. Já vlastně začala v 29, letos mi bude 33, a tatínkovi bude 42 - takže tak velký rozdíl to nebude.

Ať se to podaří hned na začátku …

Věra

a s tou náročností - ani nějak nevím, protože moje kamarádky většinou děti zatím nemají a já prostě do toho spadla - nejprve jedno mimi, když už jsem si zvykla, tak druhé, a potom hned třetí - takže snad ani nemůžu porovnat. No a aby toho nebylo málo - chtěla bych ještě holčičku. Zkouším dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
14.1.06 19:29

Tak to se mi ani nechce věřit

:lol: Ještě dalšího mimíska?Vvik,smekám před tebou :D A samozřejmě ti budu moc držet palečky ať nedopadneš jako takový obrácený Krok :D
No,Chorvatšťátko asi mít nebudeme,Petr nemá moc rád moře,ale za to jedeme se skvělýma lidma teď 20.1. na prodloužený víkend do Rakouských Alp,tak snad… :wink:
Snad se mi vyplní i předpovědi kartářek:jsem pravidelnou klientkou paní Kludské a paní Fajmanové a obě mi předpověděly chlapečka a holčičku :D
Co vy,holky,byly jste někdy u kartářky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
14.1.06 19:47

Tak já se taky přidávám do klubu - mám doma dvě holky a obě na první pokus, jedné je 12 let a jedné 9 let a no a teď čekáme třetí holčičku a tu na druhý pokus ( že by už ty leta :wink: ). Říká se hlavně se na to moc neupínat. Já se teda upínala a šlo to taky :D
Takže hodně štěstí do snaženíčka a krásné miminko :!
 Nikka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
14.1.06 20:18

díky všem

Tak tu třetí holčičku ti opravdu závidim,Nikko.Věřím že takové těhotenství může být ze všech nejkrásnější ( samozřejmě kromě toho prvního :wink: )
První holky už jsou veliké a samostatné a teď si to můžeš krásně v klidu užít bez starostí a nezkušenosti :)
Tak ještě jednou obrovská gratulace !!!
P.S:to víš že se strašně upínám!Dokonce jsem si byla koupit digi teploměr :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.2.06 14:29

snažilky nové

Ahojky narazila jsem na Vaši diskuzi.Já mám dětí 5,4holčičky a 1kluka.Nejstaršímu je deset a nejmladší1,5let.Otěhotněla jsem většinou do půl roku a ještě jsem mezi tím měla zamlklé těhotenství.Přeju Vám taky dětiček kolik chcete!

• Citovat
  • Upravit
19
9.2.06 14:39

Zdravím všechny, také bych potřebovala poradit od někoho zkušeného, co skutečně zabere, aby člověk otěhotněl. S manželem se snažíme už rok a půl a pořád nic. Zhruba před rokem jsem já i manžel začala brát na doporučení vitaminy E, zinek a kyselinu listovou. Asi před pěti měsíci jsem měla zamlké těhotenství. Tedy spíš si myslím, že to bylo vinou doktora, protože to vypadalo, že jsem těhotná, ale on mne klidně vyšetřil a nechal vzít krev. Test vyšel pozitivně, ale ještě ten den jsem začala krvácet a ve finále jsem musela jít do nemocnice na revizi. A doktor jen řekl, že je to normální, že je hodně takových případů a že mohlo i dojít tím vyšetřením ke stržení vajíčka. TAk nevím, co je z toho pravda, ale už vím, že chci změnit doktora. Takže prosím poraďte nějakého dobrého v Praze. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
13.3.07 10:46

další nová

Ahoj holky, :D
je mi 36 let, máme s manželem z prvních manželství každý jednoho puberťáka(13 a 16) a ještě bychom si teď na „stará kolena“ chtěli pořídit něco malého růžového.
Jsem ráda, že jsem našla různé stránky a taky diskuze,protože se člověk dozví spostu věcí a je v kontaktu .se stejně „postiženými“.My sice se snažením teprve začínáme, ale už mě to pěkně bere,sjíždím na webu co se dá, až můj choť prohlásil,že mám falešnou březost. Ale tašku do porodnice ještě nemám sbalenou, tak to nebude tak zlý. :lol:
Přeju všem snažilkám brzký úspěch a těším se na další pokec.
Mischni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
13.3.07 10:58

Mischni , přijď se podívat k nám do snažilek, je nás tam spousta!

http://emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.4.07 18:43

Ahoj jsem snažilka 5 měsíc a furt nic. Máte někdo zkušenost s clostilbegytem a pregnylem? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
23.4.07 20:12

Ahojky dabliku, zkus se zeptat mezi námi snažilkami, tam ti určitě někdo poradí.

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.4.07 08:25

ahojte, vy:,–(ila sem antikoncepci, už si vůbec nepamatuju, jak to je s cyklem, jak se počítaj plodné a neplodné dny atd. poradíte? 8 let po antikoncepci si to bohužel už nepamatuju.
Stalo se někomu z vás, že když ste vy:,–(ily ANTIK., že vám vůbec nenaskočil cyklus? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí