Ovulace a otěhotnění

474
17.9.05 19:46

Ovulace???

Ahoj holky,
sice uz mam jedno dite (14 mesicu), ale zajimalo by me, jestli kdyz mam dnes prvni den ovulace ( az ted vecer citim bolest v podbrisku…)zda muzu otehotnet kdyz byl styk rano? :D

Diky za odpovedi a omlouvam se vsem, komu se bude zdat tahle otazka smesna :D

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
377
17.9.05 19:50

Simčo, nevím jestli je to dobře nebo špatně,ale myslím,že jo.
Spermiky přežívají i 2 dny a jsou akční.
Tak ať to dopadne dobře.
 Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
17.9.05 20:21

Diky Nado za odpoved :D ale ani nevim jestli je to dobre, pokud budu fakt po druhe tehotna :?: Druhe dite sice chceme moc, ale mame se pristi rok v srpnu stehovat do noveho bytecku a tak jsem chtela byt jeste netehotna :D aby jsme mohla manzelovi pomoct, no uvidime :! :?: Pokud ale opravdu budu, budu stastna i tak a nejen ja :!

Papa a diky,

S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
17.9.05 20:28

ahojky,
mam dotaz k ovulaci.
Mam holcicku 10m 1t a jeste jsem od porodu nemela menses.
do 8m byla mala plne kojena,nyni prikrmujeme a stale kojime.
Domnivam se, ze kdyz nemenstruuji,memam ani ovulaci.
Tudiz nemohu otehotnet (a jeste nechci). Je to tak?
Brezinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
17.9.05 21:01

Brezinka,
to co pises nie je pravda, pretoze na to, aby si dostala menzes musi prebehnut ovulacia. Cize po porode, kojeni atd by mala prebehnut ovulacia a nasledne dostanes menzes. Na tvojom mieste by som sa urcite nespoliehala na chybajuci menzes (moja svokra ma preto deti s rozdielom 12 mes. a 2 tyzdne). Treba sa chranit kazdopadne. Prajem pekny vecer, Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.9.05 22:05

No myslím, že problém je v tom, že nejrpve musí přijít ovoluce při které uzraje vajíčko a to pak odchází s menstruační krví, tj. první ovulaci budeš mít zřejmě před 1. menzes :) Někdo to dokáže vysledovat podle tlaku v podbřišku atd. že už je to tady, někdo ne. Ale pokud už plně nekojíš, tak se ve většině literatury uvádí, že riziko případného nechtěného otěhotění je vyšší než při plném kojení (ale i to není samozřejmě 100% ochrana). My přešli v tomto období na kondomy, protože žádné hormony jsem do sebe kvůli kojení nechtěla cpát. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.11 12:06

ovulace nebo ne?

Ahoj holky,prosím o radu: od 21.6. jsem měla ms až do 1.7. dneska je 11.7. a já slabě špiním… může to být ovulací???? MS mám sice nepravidelnou,ale cyklus mám kolem 40 dnů…

• Citovat
  • Upravit
35792
11.7.11 12:18
Anonymní píše:
Ahoj holky,prosím o radu: od 21.6. jsem měla ms až do 1.7. dneska je 11.7. a já slabě špiním… může to být ovulací???? MS mám sice nepravidelnou,ale cyklus mám kolem 40 dnů…

Může a nemusí. Pokud nesleduješ teplotu. čípek, hlen, ovu testy, tak ti to nikdo nepoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonym_zatim
13.7.13 09:32

Ahoj holky, též prosím o radu: po vysazení HA jsem 29.den špinila, následný den dostala první ms bez hormonů, která trvala jenom 2 dny (s ha to bylo cca 4 dny a 2 dny špinění)a 5 dalších dnů jsem špinila. Asi 11.den od prvního dne ms mě pobolívalo břicho, ale ne moc, bez problémů se to dalo vydržet bez prášků a nebyla to vytrvalá bolest. Myslela jsem, že probíhá ovulace, ale 22.den mě strašně bolely prsa na dotek, podbřišek bolel střídavě na obou stranách (na jedné straně bolelo o trochu víc) jako kdyby se mi měla spustit ms a byla jsem strašně nafouklá. Tato bolest vydržela asi dva dny a 3.den jsem večer na kalholkách objevila kapičku světle hnědého výtoku a následující den opět bolest podbřišku. :zed: Řekla bych, že u mě ovulace proběhla až ten 22.den (podle množství výtoku), ale nevím… Jinak ms cyklus s ha byl 28 dní a bez ha 30dní. Neměla jste některá něco podobného? Díky za přečtení a případnou reakci :hug:

• Citovat
  • Upravit
kotatko22
12.8.13 19:44

otehotnet

Chci se jen zeptat mma uz dva kluky a ted bych chtěl holcicku je pravda když mam ovulaci ze je vetsi sance na holcicku dekuji za odpoved :mavam:

• Citovat
  • Upravit
52
18.8.13 10:38

Naopak, na holku tak 3 dny před OVU :-). V den OVU by měl být kluk. Ale nic není jisté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.14 07:34

Holky mám dotaz. Už jsem z toho úplně zblblá. 16.6. jsem dostala MS po vyvolávačce. Cyklus mám nepravidelný. Měřím si bazální teplotu, měla jsem stále kolem 36,5. Včera jsem měla 36,6 a dnes ráno 37,2. Myslíte, že je nebo to byla ovulace? A kdy byla? Díky :-)

• Citovat
  • Upravit
478
8.7.14 07:51
@Anonymní píše:
Holky mám dotaz. Už jsem z toho úplně zblblá. 16.6. jsem dostala MS po vyvolávačce. Cyklus mám nepravidelný. Měřím si bazální teplotu, měla jsem stále kolem 36,5. Včera jsem měla 36,6 a dnes ráno 37,2. Myslíte, že je nebo to byla ovulace? A kdy byla? Díky :-)

Ovulka byla a to včera řekla bych :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
8.7.14 08:55
@Anonymní píše:
Holky mám dotaz. Už jsem z toho úplně zblblá. 16.6. jsem dostala MS po vyvolávačce. Cyklus mám nepravidelný. Měřím si bazální teplotu, měla jsem stále kolem 36,5. Včera jsem měla 36,6 a dnes ráno 37,2. Myslíte, že je nebo to byla ovulace? A kdy byla? Díky :-)

A určitě měříš bazální teplotu tak, jak se má? ten skok o 6 desetin stupně se mi zdá příliš velký. Jinak ovulace je poslední den nízkých teplot. Pokud budeš mít i následující dny teplotu jako dnes, pak to bude znamenat, že jsi měla ovulaci včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.2.16 10:12

moje ovu

Dobrý den,
jsem tady nováček a měla bych prosbu pro zkušenější. Přikládám fotku mých ovu testů, nikdy předtím jsem na to nešla takhle věděcky, je to první měsíc, kdy testuju. Myslíte, že se mohlo zadařit, když jsem s přítelem měla sex 13dc dopoledne? Bohužel přítel musel odjet a víckrát jsme to nestihli..dnes by se měl odpo vracet, tak se bude ještě snažit :-) Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí