snažilky začátečnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
4.5.07 18:43

čauky…vítám tě!mně po vysazení trvalo téměř půl roku než se mi cyklus srovnal do normal.a musela teprev zjišťovat , kdy mám ovulaci pomocí testů a tak…eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.5.07 12:46

Nová snažilka

Ahoj holky, tak se take hlasim do klubu snazilek :o( Od zari si nedavame pozor, od ledna si „davame“ pozor. Je kveten a porad nic. V posledni dobe mam predcasne spineni (10 dni pred MS) - dostala jsem na to Utrogestan, nicmene to moc nezabralo. Poctive merim BT, jim vitaminy, ted zkousim cinskou medicinu (caje - brr!). Moje kamaradky uz maji mimi, nebo se promenadujou s briskem, moje svagrova tez :o( Obcas jsem z toho kapku na nervy… Jak zustat v klidu? Zuzii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
13.5.07 13:01

čauky zuzi.vítám tě!!myslím si,že zůstat zcela v klidu ani nejde a ani by to nebylo normální :lol: zkus se hodně zaměstnat jinýma věcma a nemyslet na to..pak to přijde..prý :lol: já sama to štěstí ještě neměla,ale už jsem pochopila,zže nemá cenu myslet jen a jen na to, že ještě nemám miminko, i když ho chci…ale úplně ti rozumím.nejlepší má kamarádka má teď v červenci termín porodu…ale my se taky určo brzy dočkáme..papapa eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.5.07 08:06

ahojky, potrebovala bych poradit.
6 let jsem brala antikoncepci (mercilon), před 3 měsíci jsem vy:,–(ila a teď se snažíme, jenomže už mi to kapku leze na nervy protože si připadám jak plemenný králík.Nemáte někdo radu jak rozeznat OVU nebo jinou radu???

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.5.07 08:12

ahojky, potrebovala bych poradit.
6 let jsem brala antikoncepci (mercilon), před 3 měsíci jsem vy:,–(ila a teď se snažíme, jenomže už mi to kapku leze na nervy protože si připadám jak plemenný králík.Nemáte někdo radu jak rozeznat OVU nebo jinou radu???

• Citovat
  • Upravit
313
15.5.07 11:21

Ahoj plemenný králíku!
Asi nejsem sama kdo ti poradí „netlačit na pilu“. V první řadě musíte mít na milování oba náladu a chtít se, mít s toho potěšení a ne „dělat dítě“. V době našeho „snažení“ (to je období, kdy jsme si řekli, že těhotenství a život obohatí a ne zkomplikuje) jsme byli ještě hodně zamilovaní -což je výhoda :wink: . Povedlo se asi na třetí pokus na týdenní dovolené u moře.Takže druhá rada: změnit prostředí a tím odpoutat pozornost od oplodňování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
15.5.07 11:30

Ahoj holky :D
Po dlouhé době jsem zavítala na emimi :wink:
Kdysi jsem tuhle diskusi plná optimismu zakládala 8O
Už je to rok a půl co se snažíme a pořád nic :(
Tím vás tedy nechci demoralizovat :D Nás čeká v září CAR,tam vkládám naděje :wink:
Tak se holky držte a držím vám všem palce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
15.5.07 12:10

Tak držím palce. Ono je pravda, že se hodně svádí na psychiku a tím se oddaluje nalezení pravé příčiny nezdarů. Takže si myslím, že nedemoralizuješ, jen vyvažuješ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
18.5.07 09:40

Ahoj Lottie, mas pravdu, zkousim se zamestnat jak to jde. Ted menim praci, tak myslim na neco jineho, ale ten maly cervicek nekde tam v hlave porad hloda, mrcha. Ted poprve od ledna jsme v dobe ovulace „nedelali mimi“, ale normalne se milovali. :) Byla jsem celkem v pohode, jenze pak prisla navsteva u tehotny svagrovy a jsem tam, kde jsem byla :cry: Nejhorsi je, ze si kazdej mysli, ze otehotnet je „neco naprosto normalniho“, staci si nedavat pozor… Jinak dekuji za podporu, jsem rada, ze o tom muzu s nekym mluvit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
18.5.07 11:56

Zuzi, Vůbec si nemyslím, že v dnešní době otěhotnět je „něco normálního“ a musím říct že si vážím toho, že nám se to povedlo. Jsem za to osudu hrozně vděčná a všem, kdo chtějí a nejde to strašně moc přeju!! Držím všechny palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
22.5.07 16:31

zuzi vubec neni zac…vzdyt si prece musime pomahat :) ja jsem take rada, ze si o tom muzu s nekym povykladat..to vzdycky pomuze..pa eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.07 21:42

Ahojte holciny…my jsme se zacali snazit v prosinci 06 a pred 3 tydny se mi objevily na TT //…testu jsem si udelala asi6 a na vsech byly…v pondeli jsem byla na gynde, ale pry to neodpovida posledni MS, tak mi odebrali krev…hladina HCG byla pry dost nizka, takze ted v pondeli jdu na krev znovu.....ale mam znamou v nemocnici, ta mi udelala test predevcirem a po dvou dnech tedy byla hladina o 2600 vyssi, tak jsem o neco klidnejsi…na UTZ byl videt gestacni vacek…
musim rict, ze my jsme se snazili snad kazdy druhy den:-)) a vzdy jsme delali deti a vzdy nas to bavilo…ale to bude tim, ze jsme spolu 9 mesicu…musim rict, ze nez jsem objevila //, tak uz jsem taky zacinala byt nervozni a smutna…takze se nikomu nedivim…ale moc drzim pesti a tesim se na pozitivni zpravy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.5.07 12:12

Ahojky vsem! Tak ta mrcha zase prisla :cry: Snazim se nebrecet a uslzene oci svaluju na alergii. No co, mame pred sebou dalsi mesic. Zkousim ted menit gynekologa - tomu stavajicimu je to jedno, ze se snazime, ale neni to vubec jednoduchy, nikde moc nechtej brat novy pacientky. To mi zrovna na nalade nepridava a sproste jednani sestricek jakbysmet. Abych to trochu odlehcila: porizujeme si domaciho mazlicka :D Tesim se a snazim se nevnimat mamciny poznamky, ze misto mazlicka bych si mela poridit miminko, ze uz na to mam nejvyssi cas. Mamka to nevi, ale tyhle poznamky se do me zaryvaji jako nuz :( Asi to taky znate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.6.07 20:15

Ahoj všem…moc ráda bych se k vám holky připojila.S manželem se snažíme od února 2007, a přiznávám, že jsem hodně nervozní z toho, že to nejde, je mi něco přes 30 a manželovi je 44. Před sedmi roky jsem podstoupila konizaci děložního čípku a teď se docela bojím, že to ani nepůjde. Gynekolog naší snaze dává ještě půl roku a pak začne kolotoč vyšetření. Pokaždé když ta potvora MS přijde, tak to obrečím, druhý den v práci pak oteklé oči svádím na alergii atp.Teď čekám na 22. kdy se rozhodne, zda zase budu brečet zoufalstvím, nebo budu čekat na výsledek těhu testíku. Strašně moc bych chtěla vidět ty dvě //.Znáte to taky, že????

• Citovat
  • Upravit
4
14.6.07 13:56

Ahojky snažilky!
Jmenuju se Jiřina a jsem čerstvá snažilka. Zní to jako ze sezení alkoholiků, že? :D No prostě, snažíme se „teprve“ třetí měsíc, ale přesto už mi to leze na mozek. :) Mám snad v hlavě jenom tohle téma a doma už to moc řešit nemůžu, abych si nezlikvidovala svoje mladé manželství (jsem vdaná měsíc). :D Budu ráda, když mě vezmete mezi sebe. Ne nadarmo se říká, že „sdílená“ bolest a starost je poloviční…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí