Snažení

3165
26.1.06 19:48

Snažení

Ahoj jsem tu nová, děkuji za rady.

Příspěvek upraven 31.03.15 v 21:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1667
26.1.06 19:53

Ahoj Dacanko, přeju brzké úspěchy… :lol:
DC = den cyklu. V den kdy dostaneš menstruaci jsi 1.DC

Tak držím palce! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
26.1.06 20:14

ahoj, pak jsou tu jeste dve zkratky, ktery tu hodne pouzivame
DPO - den po ovulaci a MS - menstruace :)
hodne uspechu ve snazeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
27.1.06 15:57

dacanko a jaké prášky jsi vy:,–(ila?já jen,že na první pocit mi přišlo,že vysazuješ antiko.A jeslti ano tak doufám,že nechceš zápasit s teploměrem a tím vším co opravdové „snažení“ obnáší.Stačilo by tomu nechat ze začátku volnej průběh.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.1.06 12:04

Ahoj holky. Dnes jsem tu poprvé (tedy po třetí) a dlouho mi trvalo než jsem se tady trochu rozkoukala… :D .
Jsem na tom stejně jako Dacanka - akorát jsem trochu napřed :wink: . Prášky neberu od srpna - nechala jsem tělo trochu „srovnat“ a teď to bude třetí měsíc, co jsme se začali snažit. Zatím nic tak doufám, že nám to tento měsíc výjde. Dříve jsem o ovulaci a ovšem co ktomu patří, naprosto nic nevěděla a i teď tady na to koukám jak jojo, co všechno se dá dělat proto "jak do toho příjít " a že to je celkem věda…
Zítra se pokusím zaregistrovat, abych byla čitelná, ale dnes mi to nejde a nevím proč :?
Mám kamarádku, která je teď už skoro v osmém týdnu, tak se ji musím pokusit dohonit ať máme stejné starosti a radosti. Ale už i teď mám radost z toho že jsem Vás tady objevila a budu moci sem chodit pro rady. Ahoj Ditiska

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
30.1.06 12:06

Ahoj holky. Dnes jsem tu poprvé (tedy po třetí) a dlouho mi trvalo než jsem se tady trochu rozkoukala… :D .
Jsem na tom stejně jako Dacanka - akorát jsem trochu napřed :wink: . Prášky neberu od srpna - nechala jsem tělo trochu „srovnat“ a teď to bude třetí měsíc, co jsme se začali snažit. Zatím nic tak doufám, že nám to tento měsíc výjde. Dříve jsem o ovulaci a ovšem co ktomu patří, naprosto nic nevěděla a i teď tady na to koukám jak jojo, co všechno se dá dělat proto "jak do toho příjít " a že to je celkem věda…
Zítra se pokusím zaregistrovat, abych byla čitelná, ale dnes mi to nejde a nevím proč :?
Mám kamarádku, která je teď už skoro v osmém týdnu, tak se ji musím pokusit dohonit ať máme stejné starosti a radosti. Ale už i teď mám radost z toho že jsem Vás tady objevila a budu moci sem chodit pro rady. Ahoj Ditiska

• Citovat
  • Upravit
5525
30.1.06 12:08

Ditisko, pojd na Cekatelky na //, je nas tam vic a nove cleny stale bereme :) ted pres vikend 2 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.1.06 15:45

To Dacanka: Jsem na tom stejně, pustila jsem se do měření BT (necelé dva měsíce) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.1.06 15:48

To Dacanka: Jsem na tom stejně, pustila jsem se do měření BT (necelé dva měsíce) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.7.12 19:23

Nojo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.25 22:25

:mavam: vidíte něco :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.25 22:26
:*
  • Citovat
  • Upravit
267
19.2.25 12:45

Druhé mimco

Ahoj holky. My se snazime o druhé mimco. Prvni mimco přišlo po roce a půl snaženi a to jsme měli přípravu na IVF a po punkci vajíček jsem zjistila, ze uz jsem tehotna cca v 8tt. Takze nejaky příznaky u me byly až po měsíci a pul.
Ted jsme zkusili na ovu. A uplne ukázkové, pote bolesti břicha 8-10 den růžový výtok. Během toho zimnice a břicho jako v plamenech a dnes přišla ms o dva dny dříve. Mel někdo příznaky tehu, ms a přesto se podařilo? Samozřejmě zkusím test, ale jen mě to zaráží 😂s prvním jsem teda taky menstruovala ale bez příznaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.25 12:19

Hezké poledne ❤️ Ráda bych se poradila se snažilkami. Od ledna mi doktorka nasadila od 15. do 21. dne Gynprodyl pro úpravu cyklu a plánování těhotenství. Po prvním dobrání mi přišlo špinění hned 21. den večer a druhý den jsem měla menstruaci. Folikuly mi dorůstají, stejně tak sliznice. V den ovulace v prvním cyklu po prvním braním Gynprodylu jsme měli nechráněný styk, bez přerušení. Teď jsem 22. den cyklu, potenciálně 13 až 14 DPO. Nemám ani jsem neměla žádné špinění, v podstatě od ovulace mám jen stahy až křeče v podbřišku. Prsa se mi začala zvětšovat až před pár dny, jinak nic. Jsem dost unavená. Test mi dnes vyšel negativní. Myslíte, že bych ještě měla testovat na hCG a jak dlouho? Jde mi i to, že partner bude od dubna na několik měsíců pryč, tak jak to teď uchopit tak, abychom měli případně ještě šanci v březnu v novém cyklu, pokud se nezadařilo :) Má cenu jít k lékařce? Doporučily byste mi začít sledovat ovulaci testy LH, a jak, prosím? Děkuji za radu a empatii :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex