Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já to mám od porodu dost podobně. O MS vůbec nevím, bolesti nemívám nebo jen minimální. Ovulační bolesti mi trvají tak pět dní, břicho bolí fakt dost, ale léky neberu. Test jsem začala cvičit, abych zhubla a možná mi to přišlo lepší. Ale beru právě na doporučení gynex. Po ovulaci taky břicho cítím, ale chci otěhotnět, takže se spíš víc pozoruji
zkusila bych nějaké cvičení na pánevní dno, třeba Mojžíšovou.
Já mám to samé + mě šíleně bolí prsa jako by mi měly upadnout.. fakt síla. Tohle mám rok po porodu
četla jsem že pomáhá Maca prášek, dělá se z toho nějaké pití nebo čaj, nevím. Je to na srovnání hormonů, mám v plánu to zkusit. Dá se to koupit na natu czech
Já mám ovulační bolesti od doby, co beru prášky na podporu plodnosti, do té doby jsem nic takového nepozorovala. V diskusích často čtu, že je to při ovulaci běžná věc, tak se tím nezatěžuju, když je to moc, vezmu něco proti bolesti a jdu spát ![]()
Všude jsem se akorát dočetla, že ovulační bolesti trvají pár dní, ale já je mám až na pár dní prostě skoro celý cyklus. Tak já nevím, co s tím.. možná znovu otěhotnět ![]()
Od druheho porodu jsem mela take behem ovulace bolesti, vzdy tedy jen cca dve nebo tri hodiny. Pomohla hormonalni joga, ale jen kdyz opravdu poctive cvicim alespon 3× tydne. Kdyz par dni necvicim treba kvuli dovolene, je to zpatky. Joga vymazala i bolesti bricha a migreny behem menstruace.
Ahoj, už několik cyklů mě trápí tenhle problém. Kolem 10. DC, kdy mi podle aplikace (beru ji trochu s rezervou) začínají plodné dny, cítím bolest srovnatelnou s lehčí menstruační bolestí. Během 11. - 13. DC je bolest řezavá, píchavá, no asi probíhá ovulace, což trvá tak 3-4 hodiny. A od toho 14. DC až skoro do menstruace mě břicho pobolívá. Při menstruaci probíhají klasické bolesti, po MS mám tak dva dny klid, a pak nanovo
Tohle jsem do porodu nikdy neměla a začalo se to takhle projevovat cca 14 měsíců od porodu.. teď je to 18 měsíců a opravdu je to čím dál horší.. Dr. mi řekl, že je to běžné a víc to nerozebíral.
Co s tím? Není nějaký doplněk stravy třeba, který zabírá na tyhle bolesti? Gynex brát nechci, nesedl mi, Algifen na bolest není dlouhodobé řešení a ženský nebo kontryhelový čaj piju pravidelně (ale beze změny).