Bolesti už od 8. dpo

19
16.8.22 23:02

Bolesti už 8 dpo

Ahoj, obracím se na vás s dotazem, který shrnu jen ve zkratce :)
Včera, tedy 7-8dpo, jsem se v noci vzbudila s bolestmi v břiše. Nebyly to žádné silné křeče, spíše nezvyklý tlak. Dnes večer (8-9dpo) pociťuji bolest ze stran prsou, spíše na dotek. PMS tak brzy nemívám, sex proběhl asi v den nebo den před ovu (nevím jistě, zda byla 7. nebo 8.). Test jsem si takto brzy nedělala. Vím, že těhotenské příznaky se vážou na hcg, přesto se zeptám na velmi oblíbenou otázku - mohlo by se jednat o těhotenství? Neznám to a nevím, jestli je možné pociťovat příznaky takto brzo (i když nejsou nijak výrazné či omezující). Mám zhruba 6 dní do ms.
Předem děkuji všem za odpovědi. :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
16.8.22 23:13

Pokud to jsou příznaky, test by vyšel pozitivní. Tak zítra zkus a uvidíš. Však stojí par korun

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
16.8.22 23:21

@Tichošlápek Chci zkusit hned, jak se po dovolené dostanu do lékárny/drogerie :) o miminko se vysloveně nesnažíme, tak mě ani nenapadlo, že by mě něco takového potkalo na dovče :lol: možná to bude jen brzké pms, každopádně mi šlo jen o to, zda je to vůbec možné. Děkuji za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
16.8.22 23:27

@Kaitlyn222 podle mne je, s druhým synem jsem měla divny pocit 9dpo, tak jsem druhy den udělala test (ani ne ráno) a koukla na mne slabounka ale přeci čárka.
Na druhou stranu pokud jste na dovolené, tak to muze byt jen reakce na jiné prostředí a režim dne.

Každopádně držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
16.8.22 23:29

Mockrát děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
17.8.22 00:40

Ty jsi na dovce?
A panoramat okolo sis vsimla nebo na to uz pozorovanim vlastni osoby neni cas…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.8.22 06:18
@Kaitlyn222 píše:
@Tichošlápek Chci zkusit hned, jak se po dovolené dostanu do lékárny/drogerie :) o miminko se vysloveně nesnažíme, tak mě ani nenapadlo, že by mě něco takového potkalo na dovče :lol: možná to bude jen brzké pms, každopádně mi šlo jen o to, zda je to vůbec možné. Děkuji za odpověď :kytka:

Břicho mě před detekováním těhotenství nebolelo. Osobně bych hádala spíš nějaký střevní problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
17.8.22 07:04

Mě bolelo :D přišlo mi, že mě bolí defakto celý měsíc. Od konce ms až po příchod další, která nepřišla :D

Myslela jsem, že mám cystu nebo něco. Každý to má podle mě jinak, neupínala bych se na to. Nechala, jak dopadne výsledek buďto testem, nebo příchodem ms.

• Citovat
  • Upravit
19
17.8.22 17:23

@Russet @Nelel12 Mockrat vam dekuji za odpovedi :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat