Bolesti v jednom prsu

11.7.24 15:53

bolesti v jednom prsu

Dobrý den, už cca 2.měsíc mě trápí tlak v jednom prsu, jako by tam něco tlačilo… u gyn. mi řekli, že to je malinko zduřelé, napsali mi Mastodynon - ráno 30kapek.. beru cca 3.týden a stále to není ok.. mám velké obavy, jestli to není například nějaká cysta, nebo nedej bože nádor.. :oops: mamografii ani žádný rtg mi neudělali, pouze vysetreni pohmatem.. máte prosím některá s tímto lékem zkusenosti, popřípadně jestli jste to některá zažila a váš gynekolog to lépe řešil? :,( děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2129
11.7.24 16:22

Určitě bych si zasla co nejdříve na sono. Tam zhodnotí co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.24 19:04

Už jsem se objednala na sono prsu, které mě čeká až za tři tydny :( vcera jsem byla na gyn. kde mi prave dali zadanku tak jsem moc rada. Paní doktorka mi řekla, ze v tom prsu nic necítí, ale ze pro kontrolu mě pošle na sono.. musela jsem se rozcilovat protože mi řekla, ze pokud žádný problem na snímku neuvidí, budu si to muset dal resit přes obvodaka, neurologii nebo rehabilitace?? :zed: Prý ta bolest (tak mi to vysvětlila) muže vychazet z hrudní nebo krční páteře, a kdyz jsem ji řekla, ze zadne problémy se zady nemám tak se akorát “nastvala” … prosím, holky, meli jste stejný problem, popripadne zdali je to opravdu mozne ze to má nějakou souvislost s páteří?? Nechápu to, budu rada za všechny zprávy :srdce:.. sono mám až za tři tydny, doufám ze se to nebude zhoršovat, protože už teď mám divny pocit, i při manipulaci s rukou, ze v tom prsu něco jakoby je :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
31.7.24 19:10
@monikajaselska píše: Více

ano, s páteří to může souviset. Mně ta bolest od páteře jde od hrudní kosti skrz prso. Ale uvidíš po sonu. Raději stokrát zbytečně, než to jednou zanedbat.

Před rokem a půl jsem taky řešila prsa, bála jsem se rakoviny. Ale nakonec to byla hormonální nerovnováha

• Citovat
  • Upravit
31.7.24 19:33

@tartaletka moc dekuji za odpoved :* takže to znamena ze je tam nejaky nerv který vede od páteře nebo hrudníku a to způsobuje tu bolest prsu? Tím pádem mám slabou pater a problem je v tomto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí