Bolesti v těhotenství

Anonymní
21.5.10 12:33

Bolesti v těhotenství

Ahoj holky, jsem prvně těhotná a moc moc si to užívám. Jsem nyní ve III.trimestru a před nějakou dobou mě začalo bolet pod pravým prsem, zrcadlově jak je srdíčko. Skoro v kuse mě tam neustále píchá. Není to většinou moc bolestivé, ale nepříjemné to je. Měla jste to taky nějaká? Čím to může být? Je možné, že to může být tím, jak se mi orgány v břiše posunuly? Tak mi připadne, že co jsem vstoupila do III.trimestru mi začíná moje tělo dělat jen problémy. Vy, co jste si tím už prošli, co mě ještě čeká? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21551
21.5.10 12:39

a neopírá se ti tam mimčo? mě se takhle Klárka zapírala do jater a teda byla to chuťovka… jinak počítej s tím, že to vše bude horší a horší ;-) každého pobolívá něco jiného, ale celkově jak roste s prckem i váha, tak je to pro tělo nápor a prostě se už ozývá. a taky prcek má méně místa a utiskuje tě ;-) já bych na tvém místě asi nezkoumala, co všechno mě může potenciálně bolet, protože pak tě to bolet bude ;-) (ne nadarmo se říká, že medici postupně prodělají všechny choroby, o kterých se učí :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22013
21.5.10 12:52

Taky bych to viděla, že Ti tam mimčo okopává, resp. bloklo nějaký nerv nebo tak něco…
Ten 3. trimestr je fyzicky strašně náročný - můžou otékat ruce, nohy, zase budeš asi běhat pořád na malou, nic neujdeš, bude se Ti špatně ležet, sedět… samé chuťovky… ale vydrž, stojí to za to a budeš na to ráda vzpomínat… :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22013
21.5.10 12:53

A jak píše nozu, hlavně o tom pořád nepřemýšlej a nezkoumej se… snaž se to brát s nadhledem a bude se to líp snášet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.10 13:17

Zkoumat se nezkoumam, ale když něco bolí, tak to prostě člověk cítí. Moc jsem se tím nechtěla zaobírat, ale když to bolí už v kuse, tak to nějak nejde :-) Zatím to zvládám celkem v pohodě, snažím se spíše zabývat těmi milými věcmi,jako je nakupování, výbavička, užívat si jara,..To čurání už znám,dokonce už i když někam jdu, mám vytipované čurací místa..restaurace, známé,…atd.. :-D . Je možné, že to bude právě mimi něco utiskovat a skříplo mi někde nerv. Ale jistější je zeptat se zkušenějších :lol:

• Citovat
  • Upravit
5714
21.5.10 15:01

Já jsme taky ve 3.trimestru a v noci mi bolí všechno, když se otáčím tak mi píchá pod žebry a nemůž spát vůbec na boku a to nemluvím o běhání na WC. Kdyby to bylo nesnesitelné, tak si zajdi ke svému gynekologovi, ale asi Ti toho moc neporadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.13 02:54

Dobry den jsem ve 33 tydnu tehotenstvi a jsem poprvé tehotna, a uz dva dny mam bolesti v podbrisku, pica me tam a chvilkama mam bolesti jako kdybych mela dostat menstruaci, porad je mi zle od zaludku a co hodinu chodim curat, znamena to něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
14.4.14 08:26

Holky pomoc potřebuji poradit…jsem po prvé těhulka konečně…
Ale mam po ranu bolest v podbřišku u plny křeče a nevím jeslí to je ve střevech a nebo miminko…???Nebo když kýchnu???…prsa mně moc Neboly…jen mně furt…se nak navaluje ale nezvracím…
Mam vysoky prach bolestivosti…ale ten podbřišek mam…strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
15.3.22 17:45

Zdravím dámy, jdu k vám s prosbou jsem jaké léky v těhotenství na bolesti děkuji moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí