Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,sem 25tt a poslední dobou mě celkem dost pobolívá v podbřišku.Je to nepříjemné a bojím se,aby vše bylo v pořádku:(Je to normální?Budu ráda,když mi napíšete…Romana
Romano a tvrdne ti k tomu i bříško? a nenamohla sis to? pokud by ti i tuhlo bříško, zaběhla bych pro jistotu k doktorovi, ať zkontroluje, jestli je vše v pořádku. Já jsem s takovými bolestmi zůstala ze dne na den ležet doma, protože se mi začalo zkracovat děložní hrdlo. ale je možné, že to vůbec nic nebude a vše je v naprosté pohodě. Jen razím heslo, že je lepší jet radši 3× zbytečně na pohotovost než něco zanedbat a pak si to vyčítat. a neboj, doktoři jsou zvyklí ![]()
Ahoj taky doporučuju pro jistotu zajít za dr. nebo na pohotovost.Opatrnosti nikdy není dost.
Ahojky Romano
,nedávno jsem zakládala stejnou diskusi.Měla jsem stejný problém.Zavolala jsem doktorce a tam mi řekla at se tam za ní zastavím,prohlédla mě a naštěstí bylo vše ok.Jenom mi řekla at pár dní poležím a předepsala mi magnesii lactici.To si můžeš koupit i bez předpisu.Ale radči si tam dojdi at máš klid.A aby se ti nezačalo zkracovat dělošní hrdlo.Pak napiš jak si dopadla.Ale podle mě to nic nebude ![]()