Bolesti ve spánku?

595
30.10.10 22:39

Bolesti ve spanku?

Zdravim vsechny. Cetla jsem podobne jiz stare diskuze, ale nenasla jsem odpoved pro nas. Poradi prosim nekdo? Uz tyden mala spi vecer dost neklidne a v noci se budi s hysterickym revem. Place dlouho a tak po nekolika min.vzdycky k ni prijdu. Stoji v postylce, ma otevrene oci a place. Rostou nam zuby, ale nejsem si jista, ci je to od toho. Tyden me i vic kaka, dokonce 1 den to bylo 9× (obcas byl i prujem) a tak jsme na diete. Zlepsilo se to, ale nezpravilo. Taky ma struhadlovou kuzi na pusince a tak me napadlo, ci neni na neco alergicka (pokozku ma takovou uz nekolik mesicu). Pres den je uplne v poradku, mozna trochu vic me vyhledava nez jindy, ale jinak v pohode, bez znamek bolesti. Na prdiky jsme nikdy netrpeli, ale ted :-( , pritom ji nic noveho co by driv nejedla, nedavam-krom multivitaminoveho sirupu. Uz jsem z toho hotova, nevim co to je a vlastne ani jak ji pomoct..???? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
268
30.10.10 22:45

ahoj a kolik malé je?my jsme toto zažili kolem 5-6 měsíce, taky jsem myslela že alergie…průjmy, prdíky, přes den nic, ale v noci kroucení a pořád byla vzhůru, průjem, prdění…a nakonec to přešlo a myslím že to byly zuby…teď nám rostou další…ono to dle mé zkušenosti fakt vypadá někdy úplně jinak, ale pak to nic není…a při těch zubech jsou prý průjmy a prdíky často…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
30.10.10 22:52

Ma 14 mesicu, uz mame venku 7 zubu, ale jeste nikdy jsme toto nezazili. Doufam, ze mas pravdu, nic to nebude a brzo to prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.10.10 22:56

Já nevim zda je to zrovna dobrá rada,ale já bych zkusila dát na noc sirup na bolest a uvidíš jestli se budí bolestí a nebo třeba má noční děsy :nevim:

U dr si ještě nebyla s tou kuží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
30.10.10 23:17

S tím kaděním to můžu potvrdit, když malému rostly zuby, kadil x-krát za den, klidně 9 a víckrát. Nebyl to teda vyloženě průjem - většinou vcelku normální stolice, ale vůbec jsem nechápala, kde se toho v něm tolik může vzít. Jedl stejně jako předtím. Tak si myslím, že tohle se zuby může souviset a to noční buzení a pláč taky. Když leží, tak se ta bolavá dáseň asi víc prokrví, takže to asi taky víc bolí než ve dne, kdy je ve vzpřímené poloze. Aspoň podle mého názoru… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
30.10.10 23:17

Jo byla, je to „normalni“, tak jak vsecko ostatni. Je to tady banda volu!!(anglie) :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
30.10.10 23:20

A jeste takova blba otazka…meli vasi prcci pri stolicce dobre stravene jidlo? Mala treba mrkvu a hracek ne, ale to je mozna normalni, kdyz jeste nemaji tolik zoubku, nevim, jen tak premyslim uz nad vsim, diky za nazory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
30.10.10 23:24
faldy píše:
Jo byla, je to „normalni“, tak jak vsecko ostatni. Je to tady banda volu!!(anglie) :pocitac:

Náš malý trpí hlavně v zimním období na takové suché červené skvrny - loni na nožičkách, letos se to objevilo ale už v létě a na bříšku a nešlo se toho absolutně ničím zbavit. Dr. nám předepisoval kdeco, promašťovali jsme, nic… Pak nám dal mastičku Advantan a do tří dnů!! to bylo (po čtyřech měsících bez úspěchu) pryč. Nezkoušely jste to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
30.10.10 23:30

Tady nam nenapsala dr. nic a v lekarne se jen tak neco volne koupit proste neda. Zatim jsem zacala kuzi mazat Bepanthenem a uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
31.10.10 04:14

faldy: opravdu to muzou zuby.Mala to tak mela obcas taky.Ale ne moc.Ale to kakaani k tomu patri nam se vzdycky do par dni vyklubal zuobek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
31.10.10 12:19

Diky diky diky vsem, asi je to zubal :cert: uz se nam zacina klubat, je to des co si ti prckove musi protrpet :zed: rostou-boli, narostou-kazi a nakonec si je stejne nechame vytrhnout, pokud nevypadnou sami :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí