Bolesti, nadýmání, antibiotika - zhoršení po vyšetření - rady

Anonymní
28.6.23 17:58

Bolesti,nadýmání,antibiotika

Ahoj chci se zeptat jestli jste se některá setkala s tyto příznaky: Bolest v podbřišku nejdříve na pravé straně pak už to cestuje, bolest zad, bublani v břiše, nadymavost.
Byla jsem na preventivní prohlídce na gynde a zmínila jsem se o mírně bolesti v podbřišku, doktor mě vyšetřit vnitřním ultrazvukem a trochu mě to bodlo nic hrozného a doktor řekl „asi zanet“ napsal antibiotika a nashledanou. Z antibiotik mám strach ale když musím tak je beru. Jde mi o to že se to o dost po vyšetření zhoršilo, z mírného bolení se stalo celodenní bolení. Nezabírá mi žádný prášek nic. Nechci brát antibiotika zbytečně když mi řekl asi zánět. A zase se bojím aby to nemělo jinou příčinu. Prosím co by jste dělali na mém místě, šli by jste znovu na gyndu a nebo začali brát antibiotika když ani jistě neví že tam mám zánět. Děkuji za odpověď na blbý dotaz :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16296
28.6.23 18:34
@Anonymní píše:
Ahoj chci se zeptat jestli jste se některá setkala s tyto příznaky: Bolest v podbřišku nejdříve na pravé straně pak už to cestuje, bolest zad, bublani v břiše, nadymavost.
Byla jsem na preventivní prohlídce na gynde a zmínila jsem se o mírně bolesti v podbřišku, doktor mě vyšetřit vnitřním ultrazvukem a trochu mě to bodlo nic hrozného a doktor řekl „asi zanet“ napsal antibiotika a nashledanou. Z antibiotik mám strach ale když musím tak je beru. Jde mi o to že se to o dost po vyšetření zhoršilo, z mírného bolení se stalo celodenní bolení. Nezabírá mi žádný prášek nic. Nechci brát antibiotika zbytečně když mi řekl asi zánět. A zase se bojím aby to nemělo jinou příčinu. Prosím co by jste dělali na mém místě, šli by jste znovu na gyndu a nebo začali brát antibiotika když ani jistě neví že tam mám zánět. Děkuji za odpověď na blbý dotaz :D

Tak slova Asi zánět toho moc neřekly. Na druhou stranu, pokud to zánět je, ATB zaberou, obzvlášť, když to bolí více. To ses nic víc nedozvěděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.23 19:21

Nedozvěděla, tlačil mi vnitřním ultrazvukem na vajecnik trochu mě to bodlo a říká asi zanet napíšu vám léky, když jsem se ptala jestli antibiotika tak řekl jen ano. Od té doby to ve mě neskutečně bubla a bolest se po včerejšku zhoršila, teplotu nemám a předpokládám že kdyby to byl zanet mám teplotu?

• Citovat
  • Upravit
16296
28.6.23 20:19
@Anonymní píše:
Nedozvěděla, tlačil mi vnitřním ultrazvukem na vajecnik trochu mě to bodlo a říká asi zanet napíšu vám léky, když jsem se ptala jestli antibiotika tak řekl jen ano. Od té doby to ve mě neskutečně bubla a bolest se po včerejšku zhoršila, teplotu nemám a předpokládám že kdyby to byl zanet mám teplotu?

Nemusí být teplota, když napsal ATB, tak měl jistě důvod :nevim: Akorát si víc ubližuje, když se to viditelné ještě víc rozjelo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí