Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte žienky. Dnes som bola prvýkrát na vyšetrenie a potvrdenie tehotenstva. Keďže je to prvýkrát, chcem sa vás opýtať, či je to normálne že to bolo dosť bolestivé. Ešte stále ma strasie keď si spomeniem. Doteraz keď som nebola tehotná a mala iného lekára bolo všetko v poriadku. Každé vyšetrenie je nepríjemné, ale takto bolestivé som to ešte nezažila. Mali ste to aj vy takto? Ďakujem ![]()
Ne, u mého doktora me nic nebolelo. V porodnici od jedne doktorky to bolelo, az jsem vykrikla. Asi to zalezi na doktorovi ![]()
To je bohužel lékařem. Jednou jsem to v těhotenství zažila a myslela jsem, že mu vykopnu zuby. Příště jsem ho odmítla a žádala jiného lékaře. Nejsem cíťa, vydržím hodně, ale to byl mazec. Hodinu po něm mě vyšetřoval jiný lékař a bylo to bezbolestné.
@Amazonna může být proto, že máš vše prokrvené a víc to vnímáš.. otázkou je, co vše dělali, pro mne byl bolestivý každý utz přes spodek ![]()
@Amazonna píše:
Ahojte žienky. Dnes som bola prvýkrát na vyšetrenie a potvrdenie tehotenstva. Keďže je to prvýkrát, chcem sa vás opýtať, či je to normálne že to bolo dosť bolestivé. Ešte stále ma strasie keď si spomeniem. Doteraz keď som nebola tehotná a mala iného lekára bolo všetko v poriadku. Každé vyšetrenie je nepríjemné, ale takto bolestivé som to ešte nezažila. Mali ste to aj vy takto? Ďakujem
Znám to před dvaceti lety v nemocnici, nejmenovaná dr. ně tak vyšetřovala, že jsem se kroutila jak had, byla jsem už ke konci těhostenství..a její..hmm to musíte vydržet, až vám tam při porodu poleze celé dítě..dost mimo, porod byl v pohodě..byla jsem v pořádku otevřená, na vyšetření paní dr. opravdu nezapomenu..je to o doktorech,
No a co ti delali?? Nemelo by to byt normalni. Me nikdy zadne vysetreni v tehotenstvi nebolelo.
@Amazonna píše:
Ahojte žienky. Dnes som bola prvýkrát na vyšetrenie a potvrdenie tehotenstva. Keďže je to prvýkrát, chcem sa vás opýtať, či je to normálne že to bolo dosť bolestivé. Ešte stále ma strasie keď si spomeniem. Doteraz keď som nebola tehotná a mala iného lekára bolo všetko v poriadku. Každé vyšetrenie je nepríjemné, ale takto bolestivé som to ešte nezažila. Mali ste to aj vy takto? Ďakujem
Já vyšetření u gynekologa vždy nějak přetrpím, ale v těhotenství jsem se tam celkem těšila. Záleží i na jemnosti doktora. Já radši chodím k doktorce. Příště to třeba bude lepší, hlavně se dopředu nestresuj, že to bude bolet. Třeba poznamenej, že minule to bylo bolestivé.
@lilith1 píše:
Znám to před dvaceti lety v nemocnici, nejmenovaná dr. ně tak vyšetřovala, že jsem se kroutila jak had, byla jsem už ke konci těhostenství..a její..hmm to musíte vydržet, až vám tam při porodu poleze celé dítě..dost mimo, porod byl v pohodě..byla jsem v pořádku otevřená, na vyšetření paní dr. opravdu nezapomenu..je to o doktorech,
Jojo, to znám. V porodnici při porodu, to ještě nerodíte, to nemůže tolik bolet. A přitom u jiné doktorky pohoda. Ale řekla jsem jí dopředu, že vyžaduju jemné zacházení ![]()
Tak teraz neviem, či to u nej skúsiť ešte raz, alebo skúsiť niekoho iného. Ach jaj…
Ďakujem vám ![]()