Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
jsem ted v 36tt, uz asi 10 dni mam neprijemne pichani/bodani/paleni na jedne strane pod prsy. Je to jakoby nahore delohy. Na dotek to je jako byste si sahaly na spalenou kuzi od slunicka, boli to bez ohledu na cas, polohu… nekdy pomuze si lehnout. Je to jako kdyby do me nekdo pichal jehlou. Obcas me to vzbudi i v noci a fakt to boli. Mluvila jsem s Mudrou, pry pokud to neodezni mam se zastavit. Nemate nekdo podobnou zkusenost?
Diky Radka
Ahoj já jsem 35tt. a bolí mě též pod prsy, spíše žebra, jak kdybych někde spadla a měla tam modřiny. Když se pohnu cítím bodavou bolest, nemůžu sedět, ležet pořádně nic ![]()
@MartickaNela me prave ani neboli zebra jako takova, ale spis vylozene jako nahore deloha. Presne tam, kde mi zacina. Mozna to je jen jako namozeny sval?? nevim prave ![]()
@Radus2020
jo jo přesně tak, řekla bych že se ti mimčo sune někam, ale jestli máš nejistotu, tak skoč za tím doktorem ![]()
Ahoj, ja to mela taky - je to tim, jak Ti deloha vsechno utlacuje. Myslim, ze je to normalni, takhle blizko u terminu ![]()
Jeste me napada - ja jsem spala s „kojicim polstarem“ mezi nohama a pod brichem. Jedine tak jsem se mohla vyspat… ![]()
@78_Maja diky moc, uklidnily jste me
ja prave nechci byt u doktora za hysterku, ale nekdy me to vzbudi v noci a je to silena bolest, jako by mi nekdo bodal nozem do bricha… malem jsem se minule sebrala a jela na pohotovost..
cekame prvni, takze nevim, co je normalni a co ne ![]()
Ahoj já začínám 34 tt a poslední dva týdny mě k večeru taky bolí pod prsama, asi jak mimčo zevnitř tlačí na žebra..