Šok v těhotenství - psi se poprali

1566
23.9.12 08:14

Šok v těhotenství

Ahoj maminky,
mam na vas prosbu o nazor, jsem po 3 zamlklych tehu, ted jsem těhotna po IVF 10+0tt zatim vse o. k.
včera se mi stala hrozna vec…jeste se cela se klepu…když si vzpomenu
Byla jsem venku se svym labradorem a na lavicce sedeli lidi s takovym tim velkym bojovym psem vypada to jako prerostly pitbul myslim argentinska doga, ja mela psa na voditku a ten jejich byl volne a hned jak nas vydela tak na nas bezel utocit sel mi po psovi a hryzal, ja řvala ale než dobehl pan podotýkam stary dedcek tak proste pes zautocil…trvalo to asi tři nekonecne minuty…ale ja, mela asi nejaky sok protoýe jsem se asi pet minut potom pozvracela a cela se klepala a to jeste chvíli po tom…strasne se bojim o mimi, snažila jsem se hned uklidnit, nic me neboli akorát to nemuzu dostat z hlavy..…nemuze se mimi neco stat, mam si radi zajet na pohotovost? Nevim co mam delat… mam po tom vsem strach, ale nechci byt za hysterku…
Děkuji vsem za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
915
23.9.12 08:17

@eedi Jestli nic neboli a netece, tak to nech byt a uvar si teply caj a mrkni na nejakou komedii, abys prisla na jine myslenky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.9.12 08:18

Stres není dobrý, ale myslím, že miminku to ublížit nemohlo.
Když jsem byla těhotná, umřela mi babička :( - a miminko pak úplně v klídku, i když to taky byl stres a pořádný :|.
Tak se neboj, pořádně si odpočiň a provětrej a bude to OK :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
23.9.12 08:19

Nakopat do riti, měla jsi možná zavolat policii a říct, že jsi na rizikovém těhotenství a že ten pes vás napadl, to nevadí, že nešel po tobě, ale takové hovado nevychované má být na vodítku. Do nemocnice si klidně zajeď, popiš jim, že ses strašně včera lekla a bojíš se, jestli je vše ok. Držím palce.

• Citovat
  • Upravit
8071
23.9.12 08:20

Není to určitě dobrý, ale pokud prcek ten šok ustál, už to bude určitě dobrý. Zkus se hodit co nejvíc do klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
23.9.12 08:26

Ahoj, mě se stalo něco podobného, když jsem byla v 7.měsíci, svého retrievera jsem měla na vodítku a přiběhl zezadu bulterier a rovnou se mi do něho zakousnul, já řvala, psi se mnou lomcovali (už jsem měla velký pupek) a jeho pániček nikde :( Jsem měla takový strach, jestli je všechno v pořádku, že jsem zavolala doktorovi, vysvětlila mu, co se stalo a on mě prohlídnul, takže pro tvůj klid, bych si k němu zajela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
23.9.12 08:47

Neboj, nic se miminku nestane, äle jak píše lunatko, dojdi si k doktorovi, spíš pro uklidnění. Na mne vlítnul v pátém měsíci sousedů pes a rafnul mne.Taky jsem se lekla, musela na pohotovost, bolelo to jako čert, ale mimino bylo spokojený ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
23.9.12 09:02

Kdyby takto fungoval stres v těhotenství, tak jsme už jako lidstvo dávno vymřeli ;). Neboj se, prckovi se určitě vůbec nic nestalo, k doktorovi bych osobně opravdu nešla, protože v zásadě fakt není s čím. Neboj :).

• Citovat
  • Upravit
23.9.12 09:07

Ahoj!
Mam take jednu „sok“ zkusenost. Byla jsem v 11 tydnu kdyz jsem s kamaradem sedela na zahradce v jedne kavarne ktera je hned vedle silnice. V jedne chvili k nam pribehl pejsek (predpokladam ztraceny, dost velky) hral si, pak se potuloval po zahradce dokud na nej nevyjel druhy pes ktery tam byl s panickem. Ten ztraceny se tak lekl ze v mziku vlitl do silnice kde akorat bohuzel jel nejaky de.il kolem 100km/h jestli ne i vic… Takze metr od nas ho srazil (popisovat to nebudu, dokazete si predstavit jak to asi v te rychlosti vypadalo), silena rana, blatnik ve vzduchu…no hrozny, jeste ted kdyz si vzpomenu tak mi je spatne (auto ani nezastavilo, proste jel dal)
Mela jsem taky sileny strach aby se mimcu nic nestalo - ted tu lezi vedle mne a brouka si na kolotoc :)
Ale pokud se bojis, zasla bych na pohotovost pro klidne spani ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
23.9.12 10:32

Pred necelymi dvema tydny jsem si prosla taky silene stresovou situaci, akorat to trvalo vice jak 24 hodin, nemohla jsem jist, spat musela jsem nekolik hodin stravit v dost otresnych podminkach jako svedek na policii. Ziju v zahranici, policie je zde bezne podplacena. Z toho stresu me hrozne zacalo bolet bricho, ale musela jsem vydrzet nekolik hodin nez dopsali zpravy, pak v ramci vysetrovani jsem musela jet do „nedaleke“ nemocnice. Policajt, ktery nas doprovazel byl podplaceny protistrannou, takze cestu, ktera by bezne trvala 15minut natahl na vice nez hodinu, to uz jsem mela silene bolesti. Hajzla to nezajimalo a jeste si v aute zapalil :pocitac:. V nemocnici me cekalo dalsich nekolik hodin a to uz byl ciry strach, jestli nepotracim. Chvala Bohu byla to jen extremni zaludecni neuroza, ktera se mi rozlezla po celem tele a vystrelovala mi i do zad. Maly byl nastesti v poradku, po nekonecnem papirovani jsem byla propustena domu. A to jsem byla svedek, navic poskozena strana 8o. Ja jsem si zasla jeste pro jistotu do dobre nemocnice na UTZ, aby mi potvrdili, ze je opravdu vsechno ok. Je to uz pres dva tydny a ja porad citim, ze nejsem uplne ok a doufam, ze z toho dlouhodobeho stresu nebudu mit maleho vzteklouna. Bolesti zaludky se mi porad jeste vraci, ale snazim se kvuli malemu byt v klidu. Kazdopadne pokud mas strach, tak uz jen pro klid duse, je lepsi se nechat proklepnout. Me se hrozne ulevilo, ze male je ok a ta bolest me pak uz vubec netrapila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
23.9.12 11:03

Krátkodobý stres by miminku ublížit neměl. Pokud nemáš žádné problémy, určitě se sleduj, ale jnak by asi ani v nemocnici chytřejší nebyli. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
23.9.12 11:54

Ahoj holky,
děkuji moc za vase prispevky, tak koukam že stres a ne malej je v tehu docela beznej…ach joo…
Ja jsem si po nalehani pritele, ktery mel mozna vetsi strach nez ja nakonec dojela na pohotovost, byly tam vsichni nastesti prijemny a dr. miudelala vysetreni i UTZ a vse v poradku, miminko se mrskalo a :srdce: krasne tlouklo, tak me to uklidnilo a priste /teda doufám že zadne nebude/budu chytrejsi a min vyplasena
Děkuji vsem a preji krasna a zdrava miminka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky