4D: Viděli jste taky podobnost rodiče na tomto scanu? :)

Anonymní
21.9.12 20:54

4D: Videli jste taky podobnost rodice na tomto scanu? :)

Ahojte maminky, viděly jste taky na 3D nebo 4D podobnost miminka na jednoho z Vás? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1012
21.9.12 20:55

Ano u syna jsme hned věděli po kom bude mít pusinku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.12 20:57

Tak přesně to teď vidíme my. Pusu tatínka. I když je to ještě asi brzo ve 20. týdnu a hodně se změní, ale to už asi moc jiné nebude.. :D Je to krása!! :)

• Citovat
  • Upravit
660
21.9.12 21:15

Ano taky ve 20tt a pak byl presne takovy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
21.9.12 21:19

Několik lidí nezávisle na sobě mi podle 4D fotky tvrdilo, že miminko je celý tatínek (neznají pohlaví;D) Tatínek tvrdí, že vůbec nevypadá, jako jeho :D Ať mi všichni vlezou na záda, já vím, že bude krásná:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
21.9.12 21:21

Několik lidí nezávisle na sobě mi podle 4D fotky tvrdilo, že miminko je celý tatínek (neznají pohlaví;D) Tatínek tvrdí, že vůbec nevypadá, jako jeho :D Ať mi všichni vlezou na záda, já vím, že bude krásná:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
21.9.12 21:21

Jo :mrgreen:, u tomíka manžel že je nějak po mě a když se narodil a vlastně pořád je to můj klon no a ted naposled u Vali manžel jak jí viděl z profilu a jak se tam ksichtila tak prý zase bude celá maminka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
21.9.12 21:23
@kaccenaa píše:

Přesně tak! Ale u mě taky všichni říkají, že ne sice celý tatínek, ale pusa úplně jeho. Tatínek v tom svou pusu taky vidí. Čekáme holčičku a říká, že teda by ale radši, aby byla jen po mně! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
21.9.12 21:23

Nos po mně, zbytek po tatínkovi :D

Příspěvek upraven 21.09.12 v 21:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
21.9.12 21:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
21.9.12 21:26

Je to super, jak to všechno teď funguje a co všechno je možné vidět ještě před narozením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
21.9.12 21:55

@pucema84 jo tentokrát 3D byla super, byli jsme tam dlouho, no pohlaví jsme viděli teda hned, to nešlo přehlídnout :mrgreen: :mrgreen: a doktor rovnou udělal malý i genetický utz pak nám ukazoval jak teče do ledvin krev a i vaječníky jsme viděli 8o 8o, pak se zaměřil na hlavu a právě moc se nechtěla ukazovat, furt před obličejem nohy :mrgreen: ale že prý má dokonaqlý ouška, že už tam vidí ty náušnice :mrgreen: :mrgreen: a na manžela furt mrkal jak se mu konečně povedla i ta holka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
21.9.12 21:59

Ano.Byli jsme na 3D ve 24tt a videla jsem proste sebe :) a kdyz se narodil, tak uplne ja :) je mu 9 mesicu a stale posloucham, ze je celej maminka :) tatinek uz si zvykl, vypada to totiz, ze po nem bude peknej lump :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
21.9.12 22:09

Totálně komplet otec - nos, pusu, tvářičky.. bez pochyb, otec neměl šanci zapírat už ve 20tt. :lol: Pak se to narodilo, v noci ze spaní usmálo a vyskočili i dolíčky po tátovi.. no zatím má po mně jen ruce s dlouhými prsty a slabost pro tátu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
21.9.12 22:16

Moje Natálka byla celý tatínek. Brácha teď čeká kluka a na ultrazvuku to je celá mamka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí