Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, ráda bych se zeptala..jsem v 18. týdnu těhotenství a necítím žádné pohyby. Jsem prvorodička, s placentou na přední stěně. Holky, které jste to taky tak měly, kdy jste začaly cítit pohyby? Díky ![]()
@Lo AHojky ja pohyby zacala citi ke konci 4 mesice…Citila jsem jen slaby simrani, jakoby zabky kdybych mela v sobe..
Já měla placentu na zadní straně a první pohyb jsem cítila až ve 21+2. Takže vydrž, ono to přijde:o)
Ahoj, taky jsem měla placentu na přední stěně a cítíla jsem ve 21tt.. ![]()
Ahojky já někdy po 20tt…ale takové slabé. a pak to byly vlny.. ![]()
Nemám tucha kde jsem měla placentu (ani nevím kde ji mám teď, měla bych to vědět?
)…v prvním těhotenství jsem pohyby cítila tak od 20. týdne (díky tomu jsem zjistila, že jsem těhotná
)
teď je cítím asi od 17tt
dočkáš se ![]()
Asi v 18tt, ve 21tt je poprve citil i muz pres bricho. Ale mam placentu vzadu, s placentou vepredu to muze byt posunute i o par tydnu. Neboj, za par tydnu zacne kopat tak, ze ho budes v noci prosit aby spal ![]()
@Žirafátko píše:
Nemám tucha kde jsem měla placentu (ani nevím kde ji mám teď, měla bych to vědět?)…v prvním těhotenství jsem pohyby cítila tak od 20. týdne (díky tomu jsem zjistila, že jsem těhotná
)teď je cítím asi od 17tt
dočkáš se
Mě to doktor řekl jen abych se nebála že malý ještě nekope, a že to může být později, ale vědět to není důležité
Ja v prvnim teh. az nekdy 22-23tt, placenta vepredu, ve druhem nekdy v 17tt, placenta vepredu
V prvním těhu jsme taky měla placentu vepředu a první slabé pokyby jsem cítila až 22+3. ve druhém těhu dřív, tam už 15+4 a placentu jsme měla na zadní stěně.
Taky mám placentu na přední stěně a první pohyb dá se říct že už i kopanec jsem cítila 21+1