Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To je škytavka. Je to úplně normální, mimčo se přepije plodové vody a pak škytá.
Úplně normální škytavka, já jen díky ní poznala, že se prcek otočil-ráno škytal nahoře a večer už dole ![]()
cítila jsem ji prvně taky cca. 32.tt a potom skoro denně, hlavně mu začala, když jsem třeba prudce změnila polohu
Jooo,skytka.Moje mala skytala snad nepretrzite. Prslo mi to hrozne legracni ![]()
Ahoj, dle popisu to je škytavka z plodové vody. Náš malý jí má od cca 30.tt i několikrát denně taky pár minutek. Já to beru jako znak, že je živý, když se teď na konci těhu přes den moc nehýbe(zato v noci o sobě dává dost vědět) ![]()
@elanaa píše: Úplně normální škytavka, já jen díky ní poznala, že se prcek otočil-ráno škytal nahoře a večer už dolecítila jsem ji prvně taky cca. 32.tt a potom skoro denně, hlavně mu začala, když jsem třeba prudce změnila polohu
To já ji vždy cítila dole v podbřišku a malý byl KP ![]()
Škytavka a podle toho má mimísek vyvinutý plíce. Take gratuluji. ![]()
Náš malej škytal několikrát denně, pak mi i lítalo břicho, úžasný.. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda je možné hmatem cítit přes bříško škytavka nebo buchot srdíčka???
Už pár dní (hlavne ted večer) cítím v podbříšku takové bouchání, opakuje se asi každou třetí vteřinu a trvá cca 2minuty, co to může být? Hlavičkou už jsme dole. Mám hrozný strach jestli je to normální? Cítí to i přítel když mi na bříško šáhne, je to jako kopaní na začatku 20tt..Děkuji za hloupý dotaz. A omlouvám se za anonymitu
Normální škytavka
![]()
Jak píší maminy:))) Škytavka:))) Malá škytala taky pořád a po narození s tím pokračovala. Tchán se vždycky strašně lekl, když začala a nevěděl co by, aby jí pomohl:)) A pokud by jsi chtěla sledovat srdíčko, doporučuji zakoupit doppler. Měla jsem ho a je to úžasná věc. Teď už by jsi krásně slyšela tlukot:))
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda je možné hmatem cítit přes bříško škytavka nebo buchot srdíčka???
Už pár dní (hlavne ted večer) cítím v podbříšku takové bouchání, opakuje se asi každou třetí vteřinu a trvá cca 2minuty, co to může být? Hlavičkou už jsme dole. Mám hrozný strach jestli je to normální? Cítí to i přítel když mi na bříško šáhne, je to jako kopaní na začatku 20tt..Děkuji za hloupý dotaz. A omlouvám se za anonymitu