Je možné cítit přes břicho škytavku nebo tlukot srdce? 32.tt

Anonymní
20.9.12 20:57

Je to v pořádku?32tt

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda je možné hmatem cítit přes bříško škytavka nebo buchot srdíčka???
Už pár dní (hlavne ted večer) cítím v podbříšku takové bouchání, opakuje se asi každou třetí vteřinu a trvá cca 2minuty, co to může být? Hlavičkou už jsme dole. Mám hrozný strach jestli je to normální? Cítí to i přítel když mi na bříško šáhne, je to jako kopaní na začatku 20tt..Děkuji za hloupý dotaz. A omlouvám se za anonymitu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5165
20.9.12 20:59

Skytavka a je to uplne normalni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malá Mia

To je škytavka. Je to úplně normální, mimčo se přepije plodové vody a pak škytá.

• Citovat
  • Upravit
18223

Jo, škytavka :mrgreen: Malej ji měl po sladkém nejčastěji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31427
20.9.12 21:00

Úplně normální škytavka, já jen díky ní poznala, že se prcek otočil-ráno škytal nahoře a večer už dole :D

cítila jsem ji prvně taky cca. 32.tt a potom skoro denně, hlavně mu začala, když jsem třeba prudce změnila polohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
20.9.12 21:03

Jooo,skytka.Moje mala skytala snad nepretrzite. Prslo mi to hrozne legracni :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
20.9.12 21:05

Ahoj, dle popisu to je škytavka z plodové vody. Náš malý jí má od cca 30.tt i několikrát denně taky pár minutek. Já to beru jako znak, že je živý, když se teď na konci těhu přes den moc nehýbe(zato v noci o sobě dává dost vědět) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
20.9.12 21:12
@elanaa píše: Úplně normální škytavka, já jen díky ní poznala, že se prcek otočil-ráno škytal nahoře a večer už dole :Dcítila jsem ji prvně taky cca. 32.tt a potom skoro denně, hlavně mu začala, když jsem třeba prudce změnila polohu

To já ji vždy cítila dole v podbřišku a malý byl KP :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
20.9.12 21:12

Urcite skytavka. U nas pokracovala dlouho i po narozeni… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
20.9.12 21:14

Škytavka a podle toho má mimísek vyvinutý plíce. Take gratuluji. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
20.9.12 21:17

Já mam maličkou zadečkem dolu a citim to taky dole 8o :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
20.9.12 21:20

Náš malej škytal několikrát denně, pak mi i lítalo břicho, úžasný.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
20.9.12 21:20
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda je možné hmatem cítit přes bříško škytavka nebo buchot srdíčka???
Už pár dní (hlavne ted večer) cítím v podbříšku takové bouchání, opakuje se asi každou třetí vteřinu a trvá cca 2minuty, co to může být? Hlavičkou už jsme dole. Mám hrozný strach jestli je to normální? Cítí to i přítel když mi na bříško šáhne, je to jako kopaní na začatku 20tt..Děkuji za hloupý dotaz. A omlouvám se za anonymitu :kytka:

Normální škytavka :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
20.9.12 21:43

Jak píší maminy:))) Škytavka:))) Malá škytala taky pořád a po narození s tím pokračovala. Tchán se vždycky strašně lekl, když začala a nevěděl co by, aby jí pomohl:)) A pokud by jsi chtěla sledovat srdíčko, doporučuji zakoupit doppler. Měla jsem ho a je to úžasná věc. Teď už by jsi krásně slyšela tlukot:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
20.9.12 21:50

Malá škytala každý den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie