Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zřejmě poslíčci nebo se zkrátka miminko sune víc do pánve, tak proto ty tlaky. Tlačení hlavičky na močák i šťouchání do něj znám velice dobře. Není to nic příjemného, ale na návštěvu doktora to určitě není.
Já si osobně myslím, že to asi byli jen poslíčci, ale nikdy nevíš, pokud si nejsi jistá, tak radši jeď…
POkud by se nic dalšího zvláštního nedělo (bolesti, odtok vody, špinění atd…), tak bych počkala a hned nejela…
Ono to mimino už je velké a všude tam tlačí a ten konec těhotenství prostě není pohodlný…
Samozřejmě pokud by se ti cokoli nezdálo (intenzita pohybů třeba), tak jeď, prohlídnou tě a uvidíš.
Ještě teda dodám, ráno když jsem vstávala tak jsem měla fakt malinko mokré kalhotky, ale myslím že to spíše byl unik moči..
Jestli to bylo od rána jen jednou a od té doby je vše ok, jak píše Pipet, tak bych zatím zbytečně neplašila. Zkus si dát intimku, kdyby náhodou znovu. Pokud by to pokračovalo, tak vyraž i s tou vložkou k dr. Jednoduchým testem zjistí, jestli to je nebo není plodová voda.
Ahoj, potřebovala bych poradit.. jsem ve 34tt a včera když jsem šla spát mě chytly tlaky v podbříšku, jako kdyby se chtěl malej odtuď dostat.. chvilku to bylo silnější za chvilku slabší.. malej se teda i dost ve mě vrtěl, přišlo mi jako kdyby mě tlačil hlavičkou.. měla jsem pořád pocit, že si nemůžu vypráznit močák.. Teď už takové pocity zatím nemám, tak právě nevím..