Tlaky v podbřišku, 34.tt. Mám navštívit doktora?

Anonymní
20.9.12 12:51

mam navštívit doktora?

Ahoj, potřebovala bych poradit.. jsem ve 34tt a včera když jsem šla spát mě chytly tlaky v podbříšku, jako kdyby se chtěl malej odtuď dostat.. chvilku to bylo silnější za chvilku slabší.. malej se teda i dost ve mě vrtěl, přišlo mi jako kdyby mě tlačil hlavičkou.. měla jsem pořád pocit, že si nemůžu vypráznit močák.. Teď už takové pocity zatím nemám, tak právě nevím..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
20.9.12 12:54

Lepsi jet desetkrat pro nic za nic nez jednou pozde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. hana20:00
20.9.12 12:56

Zřejmě poslíčci nebo se zkrátka miminko sune víc do pánve, tak proto ty tlaky. Tlačení hlavičky na močák i šťouchání do něj znám velice dobře. Není to nic příjemného, ale na návštěvu doktora to určitě není.

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
20.9.12 12:58

Já si osobně myslím, že to asi byli jen poslíčci, ale nikdy nevíš, pokud si nejsi jistá, tak radši jeď…

• Citovat
  • Upravit
24798
20.9.12 13:01

POkud by se nic dalšího zvláštního nedělo (bolesti, odtok vody, špinění atd…), tak bych počkala a hned nejela…
Ono to mimino už je velké a všude tam tlačí a ten konec těhotenství prostě není pohodlný…
Samozřejmě pokud by se ti cokoli nezdálo (intenzita pohybů třeba), tak jeď, prohlídnou tě a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.12 13:05

Ještě teda dodám, ráno když jsem vstávala tak jsem měla fakt malinko mokré kalhotky, ale myslím že to spíše byl unik moči..

• Citovat
  • Upravit
nepřihl. hana20:00
20.9.12 13:16

Jestli to bylo od rána jen jednou a od té doby je vše ok, jak píše Pipet, tak bych zatím zbytečně neplašila. Zkus si dát intimku, kdyby náhodou znovu. Pokud by to pokračovalo, tak vyraž i s tou vložkou k dr. Jednoduchým testem zjistí, jestli to je nebo není plodová voda.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky