Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj. Chtěla bych číst vaš názor, nebo skušenost, stale přemyšlím jak to vlastně bude.Beru ant. belaru -zapomněla jsem hned prvni den, vzpomněla jsem si po 15ti hodinach, pak byl sex. podle vypočtu jsem mnela za dva dny plodny den.Ne,že bych se nějak pozorovala, ale po dalšim tydnu mne začaly bolet prsa, pořad jsem chodila na malou, začalo mi po zmačknuti tect z prsu, parkrat mne i nebylo doře, pocit na zvraceni, zvyšena tvorba slin…objednalasem se ke kartařce, zajimala mne finančni stranka…po vyloženi karet mi kartařka mimo jiné řekla nejste těhotná, citim plodnost…budete řešit potrat, ale vy na něj nepujdete budete 6,7měsicu řešit těhotenstvi…opravdu jsem zvědavá co bude protože ve všem co mi řekla byla trefa do černého jako by mne znala mou rodinu okoli děti nekecam vše…v nedeli mam dostat ms tak dam vědět dobrou noc
proc si neudelas test hned at vis?
Dělala jsem 8 den po styku byl negativní pak 12den to same, ja už počkam. napsala jsem to špatně ta kartařka se mně zeptala nejste těhotná???cítím plodnost…
No já teda nechápu…kup si test a uvidíš, sama musíš vědět jestli to dítě chceš a jestli by sis ho nechala-to ti přece kartářka neřekne:think:..a je na na tobě kdy a jak budeš těhu řešit ![]()
Zitra mam poslední prašek pak bych to mnela dostat samo že dítě zustane, mam dvě děti. pišu anonymně, at nevypydam jako ze věřím hned na karty ale jde to tak vše do hromady kdy jindy bych ji řekla to neni možné beru ant.ale ty přiznaky atd, vše zapadá
@Anonymní píše:
Zitra mam poslední prašek pak bych to mnela dostat samo že dítě zustane, mam dvě děti. pišu anonymně, at nevypydam jako ze věřím hned na karty ale jde to tak vše do hromady kdy jindy bych ji řekla to neni možné beru ant.ale ty přiznaky atd, vše zapadá
Ja taky verim na karty nikdy jsem u kartarky nebyla, ale moje teta ano a docela ji vse vychazelo, musim taky nekdy zajit na karty, zajimalo by me co by…
No uvidis, pockej tedy na MS
Já na karty nechci, se bojím
…ale tobě držím palečky ať to to vyjde jak si přeješ a těhu řeš a užívej…když né teď tak třeba příště ![]()
@Anonymní píše:
Jo mam tušení že na gyndu ted budu chodit častěji
Uvidis… ![]()
Já na karty nechci, se bojím
…ale tobě držím palečky ať to to vyjde jak si přeješ a těhu řeš a užívej…když né teď tak třeba příště ![]()
Byla jsem za poslednich10let tady u nas u pěti kartařek, ale tady tahle se fakt jak se řika napojila, jine absolutně kecaly. takže jak to bude pravda odhalím se, né sranda. ![]()
@Anonymní píše:
Byla jsem za poslednich10let tady u nas u pěti kartařek, ale tady tahle se fakt jak se řika napojila, jine absolutně kecaly. takže jak to bude pravda odhalím se, né sranda.
no kazdopadne nas asi vsechny zajima, jak to dopadne, tak nam dej urcite vedet, mimochodem ja taky verim na karty… na tom podle me nic neni. Ale zas abych se jimi jo ridila, to zase ne… ![]()
Já se taky učila vykládat karty už jsem o tom psala i na jiný diskuzi a po vlastních zkušenostech bych tomu nevěřila. podle mně minimum lidí má nějaký mimořádný psychologický schopnosti, ono řada věcí se dá říct prostě téměř o každým. spoléhala bych se radši na testy, několikrát sem si taky vsugerovala těhotenství s ukázkovými příznaky, ale testy byly negativní a taky že sem těhotná nebyla.
Ahojte je nedele a zatim nic dam určitě vědět. napadlo mne i změřit si BT, věera i dnes 36,9,tak nevim jinak ani naznak že bych mněla dostat MS. ohledně karet-vyklad ne mně by určitě neseděl na někoho jiného, neni to možné-jak řikam byla jsem u vice kartářek a ty opravdy vykladaly všeobecně tato jako by mne znala. už jsem s toho nervozni…
Ahoj. Chtěla bych číst vaš názor, nebo skušenost, stale přemyšlím jak to vlastně bude.Beru ant. belaru -zapomněla jsem hned prvni den, vzpomněla jsem si po 15ti hodinach, pak byl sex. podle vypočtu jsem mnela za dva dny plodny den.Ne,že bych se nějak pozorovala, ale po dalšim tydnu mne začaly bolet prsa, pořad jsem chodila na malou, začalo mi po zmačknuti tect z prsu, parkrat mne i nebylo doře, pocit na zvraceni, zvyšena tvorba slin…objednalasem se ke kartařce, zajimala mne finančni stranka…po vyloženi karet mi kartařka mimo jiné řekla nejste těhotná, citim plodnost…budete řešit potrat, ale vy na něj nepujdete budete 6,7měsicu řešit těhotenstvi…opravdu jsem zvědavá co bude protože ve všem co mi řekla byla trefa do černého jako by mne znala mou rodinu okoli děti nekecam vše…v nedeli mam dostat ms tak dam vědět dobrou noc