Hematom a jízda autem

Anonymní
19.9.12 16:49

Hematom a jízda autem

Ahoj děvčata,
prosím Vás, máte někdo zkušenosti s hematomem na placentě? Jsem v týdnu 16+4. Před dvěma týdny mi gynekoložka objevila hematom na placentě předepsala ascorutin a klidový režim. Ani jsem nekrvácela jen jeden večer na toaleťáku po vyčurání růžovo. Do práce mi jít povolila, sedím v kanceláři. Za pár dní jsme měli odjet do Krkonoš, na 4-denní relaxační pobyt. Ten mi také nezakázala, jen abych nechodila na procházky, OK nedá se nic dělat. Ptala jsem se na přepravu autem, ta prý nevadí. Nakonec jsme se s manželem pro jistotu raději rozhodli pobyt přesunout o dva týdny déle - poukaz platí do konce září. Dnes jsem byla na kontrole a hematom se mi dost zmenšil, ascorutin mám užívat ještě týden. Na Krkonoše a cestu už jsem se znovu neptala. Ale dnes mi nasadili v práci brouka do hlavy, že by tu jízdu autem neriskovali, že jsou to vibrace. A já jsem teď celá špatná z toho co mám dělat. Pobyt je zaplacený, hrozně jsme se těšili, ale o mimi se bojím, to je jasné. Myslíte, že cesta dlouhá 190 km cca 2-3 hod. jízdy autem v mém stavu vadí? Snad by mi to lékařka zakázala, ale zase co lékař to názor, znáte to.

Co vy a cestování s hematomem?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
19.9.12 16:57

Klidně bych tu cestu absolvovala. Chůze jsou taky otřesy… To by si nesměla dělat nic. Pro klid duše bych doktorce zavolala a konzultovala to, ale cesta autem není žádný drámo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
19.9.12 17:00

S hematomem ti neporadím, ale ke mně do penzionu také jezdí lidé na slevové poukazy a i když je poukaz platný do konce určitého měsíce, tak po domluvě lze tyto pobyty přesunout i na dýl, jen je potřeba nahlásit do hotelu/penzionu číslo voucheru. Tedy pokud se jedná o pobyt ze slevového portálu.

Takže s hematomem nevím, ale pokud si ještě na cestu netroufáš, zkus ten pobyt ještě přesunout, myslím, že by ti neměli dělat problémy. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2627
19.9.12 17:05

@Anonymní
Já v 24tt jela 200km na dovolenou a zvládli jsme to dobře.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3907
19.9.12 20:03

No když se ti hematom zmenšuje, tak to vypadá dobře. Zvlášť když ani nekrvácíš a nešpiníš. Mě teda jízda autem na hematom nedělala moc dobře, to jsou ty české dálnice :nevim:.. ale jestli nemáš potíže.. no je to na tobě. Nebála bych es tolik, ale ještě bych se zeptala doc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí