Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Klidně bych tu cestu absolvovala. Chůze jsou taky otřesy… To by si nesměla dělat nic. Pro klid duše bych doktorce zavolala a konzultovala to, ale cesta autem není žádný drámo
S hematomem ti neporadím, ale ke mně do penzionu také jezdí lidé na slevové poukazy a i když je poukaz platný do konce určitého měsíce, tak po domluvě lze tyto pobyty přesunout i na dýl, jen je potřeba nahlásit do hotelu/penzionu číslo voucheru. Tedy pokud se jedná o pobyt ze slevového portálu.
Takže s hematomem nevím, ale pokud si ještě na cestu netroufáš, zkus ten pobyt ještě přesunout, myslím, že by ti neměli dělat problémy. ![]()
@Anonymní
Já v 24tt jela 200km na dovolenou a zvládli jsme to dobře.:-)
No když se ti hematom zmenšuje, tak to vypadá dobře. Zvlášť když ani nekrvácíš a nešpiníš. Mě teda jízda autem na hematom nedělala moc dobře, to jsou ty české dálnice
.. ale jestli nemáš potíže.. no je to na tobě. Nebála bych es tolik, ale ještě bych se zeptala doc.
Ahoj děvčata,
prosím Vás, máte někdo zkušenosti s hematomem na placentě? Jsem v týdnu 16+4. Před dvěma týdny mi gynekoložka objevila hematom na placentě předepsala ascorutin a klidový režim. Ani jsem nekrvácela jen jeden večer na toaleťáku po vyčurání růžovo. Do práce mi jít povolila, sedím v kanceláři. Za pár dní jsme měli odjet do Krkonoš, na 4-denní relaxační pobyt. Ten mi také nezakázala, jen abych nechodila na procházky, OK nedá se nic dělat. Ptala jsem se na přepravu autem, ta prý nevadí. Nakonec jsme se s manželem pro jistotu raději rozhodli pobyt přesunout o dva týdny déle - poukaz platí do konce září. Dnes jsem byla na kontrole a hematom se mi dost zmenšil, ascorutin mám užívat ještě týden. Na Krkonoše a cestu už jsem se znovu neptala. Ale dnes mi nasadili v práci brouka do hlavy, že by tu jízdu autem neriskovali, že jsou to vibrace. A já jsem teď celá špatná z toho co mám dělat. Pobyt je zaplacený, hrozně jsme se těšili, ale o mimi se bojím, to je jasné. Myslíte, že cesta dlouhá 190 km cca 2-3 hod. jízdy autem v mém stavu vadí? Snad by mi to lékařka zakázala, ale zase co lékař to názor, znáte to.
Co vy a cestování s hematomem?