Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. I my jsme měli štěstí a malá se celou hodinku před námi předváděla, dostali jsme pak i cd s videem domu, a musím říct, že přesně tak jak jsme jí tehdy viděli, tak vypadal i když se narodila.
A samozřejmě že je podobná tatínkovi.
O podobnosti potomků s otcem jsem nedávno četla - je to tak dané přírodou, a to z toho důvodu, že když se narodí miminko (jakékoli, nejen lidské)tak je podobné otci, právě proto, aby si ten otec byl jistý, že je jeho a nezavrhl ho. Jistota je jistota
My jsme presne vedeli, ze se smeje jako ja, ze nosik ma po tatinkovi a pusinku po me:-)a je si podobna stale:-)a furt tak usmevava jako na 3D
@Ancacinek píše:
Ahoj. I my jsme měli štěstí a malá se celou hodinku před námi předváděla, dostali jsme pak i cd s videem domu, a musím říct, že přesně tak jak jsme jí tehdy viděli, tak vypadal i když se narodila.
A samozřejmě že je podobná tatínkovi.O podobnosti potomků s otcem jsem nedávno četla - je to tak dané přírodou, a to z toho důvodu, že když se narodí miminko (jakékoli, nejen lidské)tak je podobné otci, právě proto, aby si ten otec byl jistý, že je jeho a nezavrhl ho. Jistota je jistota
Souhlas. Dcera po narození byla komplet táta, až děsivě. Do roka jí z táty zbyly jen oči, jinak jakoby projeli přes kopírák mně. ![]()
Jak jsem viděla malýho na 4D UZV, tak bylo jasný, že je celý já. A po narození se to potvrdilo.
Tak jak to vidím, nejsem blázen. Pár lidí mi říká, že tam nevidí nikoho, že to je ještě brzo, že ty mimča vypadají všechna stejně…jo, to jsem si taky říkala, když jsem šla na google, ale když je to od Vás, tak tam ta podoba je a pak si všimnete, že i na Googlu je každé to miminko v bříšku jedinečné.
Je to krása, jak to všechno teď funguje! ![]()
Mě přímo paní doktorka řekla, že at se dívá jak se dívá, tak má nos po mě
Uvidíme až bude prcek na světe, provnáme fotku a realitu ![]()
Jo, taky jsem zvědavá, jak moc si bude malá podobná, až vyleze.. ![]()