Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky jsem mela 5 dnu po cekani menstruace negativni test a za dalsi 4uz byl dusik a silil a silil ![]()
Já měla negat test do 10 tt.. pořád se mi něco nezdálo, měla jsem aji ms, dělala testy, negativní úplně všechny. Potvrdila až dr ![]()
Moje sestra to měla stejně jako martina.se. Do třetího měsíce normálně menstruovala a těhotenský test taky měla negativní. Až pak ji to potvrdil doktor. A v jejím případě to byl zázrak, protože měla poslední pokus o in vitro! Takže neklesej na mysli!
Já měla před porodem cyklus 28 až 32 dní - nepravidelný. A na tt jsem mi objevila druhá čárka až 14 dní po očekávané ms…
Ahoj holky myslete že mužu byt tehu? mela jse 3dny zpozdeny pak jsem dostala menstruaci. ale porad mam takovy divni pocit. delala jsem si test po ukonceni Ms ale byl negativni.
Ahojky je tady někdo kdo měl těhu a nega testík? Zkouším si dát něději. Mám cykli 28.dnes již 5 den měškám a test jasně nega. Mám jen hlad a občasně píchaní v boku(mám to i při začínajicí ms)dnes jsem měla kapku špinění na vložce jen kapička hnedá.