Maminky, co měli negativní test a byli těhu?

Anonymní
21.9.12 19:18

Maminky co měli negativní test a byli těhu?

Ahojky je tady někdo kdo měl těhu a nega testík? Zkouším si dát něději. Mám cykli 28.dnes již 5 den měškám a test jasně nega. Mám jen hlad a občasně píchaní v boku(mám to i při začínajicí ms)dnes jsem měla kapku špinění na vložce jen kapička hnedá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
660
21.9.12 19:25

Taky jsem mela 5 dnu po cekani menstruace negativni test a za dalsi 4uz byl dusik a silil a silil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.9.12 19:34

Já měla negat test do 10 tt.. pořád se mi něco nezdálo, měla jsem aji ms, dělala testy, negativní úplně všechny. Potvrdila až dr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
21.9.12 19:58

Moje sestra to měla stejně jako martina.se. Do třetího měsíce normálně menstruovala a těhotenský test taky měla negativní. Až pak ji to potvrdil doktor. A v jejím případě to byl zázrak, protože měla poslední pokus o in vitro! Takže neklesej na mysli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
21.9.12 20:49

Já měla před porodem cyklus 28 až 32 dní - nepravidelný. A na tt jsem mi objevila druhá čárka až 14 dní po očekávané ms…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
22.9.12 09:49

Ahoj holky myslete že mužu byt tehu? mela jse 3dny zpozdeny pak jsem dostala menstruaci. ale porad mam takovy divni pocit. delala jsem si test po ukonceni Ms ale byl negativni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí