Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jsem 16tt a už cca 10tý den mě bolí hlava. Někdy je den pauza, někdy ne. Paralen jsem si vzala jen dvakrát a to půlku. Včera jsem si koupila hořčík a dnes je to o dost lepší, nebolí mě hlava celý den, ale třeba když se rychle zvednu, nebo něco, tak mám náznak, ale nerozjede se to. Četla jsem od hodně maminek, že je to normální, ale i tak je mi to dost nepříjemné. Ještě, když je to takhle jeden den jo, pak ne. Nebo náznak a nerozjede se to. Zítra jdu k dr tak mu to řeknu, tlak mám v pohodě. A piju také dost.
Tak brát si půlku paralelnu je k ničemu. Buď to spravne nadavkuj nebo ho vubec neber. Konzultuj dávkování s lékařem! Ja jsem v tehotenstvi kvůli bolesti musela brát i Algifen.
Možná zkus tehotenskou masaz.
A je to opravdu normální? Začalo mi to až nedávno, od začátku těhu to nemám.
V prvním trimestru jsem měla migrény, ale pak to spíš přešlo na klasické bolesti hlavy. Na začátku to byly asi hormony, teď už ta bolest není tak šílená a většinou cítím, že to mám od krční páteře. Mně funguje nahřát záda, aby to povolilo a na hlavu studený obklad, pokud je to tepavá bolest, tak hlavu stáhnu šátkem a hodně utáhnu. Když mě v noci bolest budí, pomůže mi studená cola a pít po troškách. Končím teď 15tt.
Držím palce ať to brzy přejde
.
@Karinka323 píše:
A je to opravdu normální? Začalo mi to až nedávno, od začátku těhu to nemám.
jdeš zítra k doktorovi, tam se ptej