Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky maminy:) Mám prosbu,tatínek nám domu přinesl baci… v noci začal zvracet do toho prujem a vysoké horečky:( Baruška to dostala až ted,ale pořád naříká na bolení bříška a já nevím co ji na to mám dát..už zvracela,tak jsem jí udělala heřmankovej čajík.Trapí mě to bolení bříška:( Co máme dělat…
Zkusila bych jí dát čípeček .Kdyby to nijak nepomohlo a do rána se to nijak nezlepšilo zajdi s Barunkou k doktorovi.
Pokud má průjem, čípek v žádném případě, to je blbost!!!
Tohle asi bohužel musí samo odeznít - na zvracení po lžičkách studený čajík, ledovou tříšť nebo coca colu - záleží, jak je stará… na průjem případně smectu, jestli to bude ochotná přijmout. Taky jsme to nedávno měli, trochu pomohl teplý obklad, ale i doktorka říkala, že to je klasický průběh střevní chřipky a nic moc s bříškem nenaděláme
![]()
Přeji, ať je brzo líp.
Bobunko, presne tak, take na to koukam ze cipek …
zakladatelka ani nepise jak je ditko stare, jestli alespon pije? jak vysoke ma teploty?
Holky male budou tri,teplota pouze zvysena… jen si porad stezuje na brisko,ze mooo boli.Stolice je si myslim v normalu…
Tak zkus ten teplý obklad… kdyby chtěla ležet, bylo by to lepší, ale dá se to i za pochodu… ![]()
Ale třeba moje dcera teda vždycky říká, že ji bolí bříško, když se jí chce zvracet… nedovede ty pocity rozlišit. A tam těžko nějak pomůžeš…
Baruška říka bolí pusinka a pak to jde ven..jen mám strach v noci,aby se mi neudusila ![]()
Siemenss píše:
Baruška říka bolí pusinka a pak to jde ven..jen mám strach v noci,aby se mi neudusila
Davám Barušce,uplne studenou vodu,nic jineho nechce,tak každych 30 minut zvraci vodicku.Kulíška mam,to ji ho mužu dát hned?Zvracela zatim sedmkrat..Spinkat bude s tatinkem,ja jsem jedina,ktera funguje:) Na spinkani ji dame na bok,tak snad to bude dobré ![]()
jejda.. právě jsem tím prošla já jako dospělá a pěknej opruz!
ta ledová coca cola.. je dobrá po lžičkách.. a opravdu ledové.. neboj ono se to zklidní je to jednodenní.. a pak je už líp.. zkusila bych i přes to zvracení dát normálně paralen.. třeba kousek… určitě se část vstřebá.. a pomůže od bolesti..
ale uvidíš.. držím palec ať je brzy lépe!
Siemenss píše:
Davám Barušce,uplne studenou vodu,nic jineho nechce,tak každych 30 minut zvraci vodicku.Kulíška mam,to ji ho mužu dát hned?Zvracela zatim sedmkrat..Spinkat bude s tatinkem,ja jsem jedina,ktera funguje:) Na spinkani ji dame na bok,tak snad to bude dobré
Monjie píše:
Bobunko, presne tak, take na to koukam ze cipek …zakladatelka ani nepise jak je ditko stare, jestli alespon pije? jak vysoke ma teploty?
omlouvám se.nedošel mi ten průjem. ![]()
Teď nam usnula,tak snad to bude dobre.Dostala kuliska,vodu do lahvicky a pro jistotu plenu,nevim co jeste prijde:( Jo a na toho kuliska ji mam budit? nebo kdyz bude spat,tak ji mam nechat?