Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Beru podle sebe - dávala bych dietní stravu - rohlík, piškoty, slabý černý čaj, suchou rýži… Možná i Coca-Colu po lžičkách, ta je taky na tyhle věci moc dobrá… No a asi postupně, později bych přidala vařené kuřecí maso, třeba i domácí vývar… Je jasné, že se jí trochu scvrkl žaludek, tak nesní další den půl krůty
A asi to není ještě úplně OK, tak bych na to šla postupně…
Mně teda taky není hnedka hej, jednou jsem měla takovou střevní chřipku, že jsem jedla po skončení ještě týden suché rohlíky - cokoli jiného mi zase rozbolelo břicho a další týden jsem musela veeelmi opatrně…
ahojky mam dotaz mame 3den podrazdeni zaludek zacalo to nocnim zvracenim asi 4krat a pokracovalo i horeckama a zvracenim jen co se napila vse slo ven
dnes je to 4 den nema horecku ani nezvracela ale nechce papat a hlavne vubec nevim co ji dat papat doktor rikal ze ten prvni den nemela jist jen hodne pit
jinze jak jeden den nepapala tak tet opravdu jen trosku zobne a nechce nevim co delat jak ji zase dat dohromady????sou ji 3roky kdys neco spapa porad rika ze ji boly brisko pritom to vypada ze ji us nic neni dekuji za rady