Uroval sirup pro děti

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7250
26.3.11 20:31

Uroval sirup pro děti

Ahojky,mám pro dcerku (skoro 2 roky) objednaný v lékárně Uroval sirup.Rozhodla jsem se jí ho preventivně dávat,jelikož máme neustále bakterie v moči a nikdo neví z čeho.Tak jsem si říkala,že jí budu dávat alespoň něco preventivně.Dáváte taky někdo dětem?Pociťujete zlepšení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7250
27.3.11 12:14

Tak nikdo nepoužívá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
14.6.11 11:18

Chci se zeptat, jak se Uroval osvědčil a jestli se ti dcerka třeba bezačala osypávat. Já ho teď dceři začala dávat v neděli (má infekci močových cest), ale pořád se drbe, takže to vypadá, že to má zřejmě právě z Urovalu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
14.6.11 21:02

Tak malá ho užívá i nadále,už máme druhé balení a nic nám není.Vůbec se nedrbala a zmenšil se nám výskyt bakterií v moči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matelag
21.6.11 11:33

UROVAL

Ahojte, tiez uzivame Uroval sirup - dcerka 3 roky a vsetko ok, ziadna negativna reakcia. Mali sme pred rokom silny zapal mocoveho mechura, tak UROVAL uzivame ako prevenciu.

• Citovat
  • Upravit
1
7.11.11 16:26

Uroval

Ahojte,takze tetno sirup sa moze pouzivat prevenativne,lebo tie informacie na nom su take vseliake.Dcerka ma 13mes. a doteraz mala 3× zapal.A tento sirup je asi jedniny pre taketo male deticky,nie???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
7.11.11 20:22

Tak naše Lucinka užívala jeden,pak jsem dala chvilku pauzu a teď užíváme druhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
8.11.11 12:59
vikinka1 píše:
Ahojte,takze tetno sirup sa moze pouzivat prevenativne,lebo tie informacie na nom su take vseliake.Dcerka ma 13mes. a doteraz mala 3× zapal.A tento sirup je asi jedniny pre taketo male deticky,nie???

Jj, je to jediny pro takhle malé děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
12.11.12 10:05

Ahoj, nenašla by se tady někdo komu dítě prodělalo alergickou rekaci po Urovalu? Dcera jej bere 4 den (začátek za 24 hodin po dobrání ATB na zánět ledvin) a má celé červené bríško, za krkem, kolena, podpaždí + takové malé flíčky do bíla v té červené vyrážce, nevím jestli by to mohla být reakce právě na Uroval, nebo něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
12.11.12 10:54

Ahojky, tak my máme už třetí balení Urovalu, ale před 14 dny dcerka prodělala silnou aler.reakci.Ve čtvrtek dobrala antibiotika na m. cesty Nitrofurantoin a v sobotu se osypala. Nakonec se přišlo na to, že to byla alergie na ty antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
12.11.12 11:23

Ahoj, no to je šílené, chudinka :( Dcera během braní atb žádnou reakci neměla a teď tohle, tak nevím, určitě Uroval teď dávat nebudu, zkusíme to třeba za 14 dní, nevím jak dlouho ty atb ještě působí, tak jestli se to mezi sebou ještě netluče. Malá to nemá tak hrozné jak tvoje, nemá ty mapy tak silně ohraničené a ne po celém těle, třeba na zádech to nemá vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
12.11.12 11:59

Luci dobrala ve čtvrtek antibiotika a tohle měla trochu až v sobotu a pak nejvíc v neděli a pondělí. V době užívání antibiotik taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
12.11.12 12:27

Tak skoro po dvou hodinách jí ty původní fleky skoro zmizely a má jíné na jiných místech (druhá strana krku), břicho už jen malinko růžové a místo velých pupínků, malé jako kdyby potničky (velikostně, ale potničky to určitě nejsou)
A jak to že měla tu reakci až po skončení užívání ATB a ne během?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
12.11.12 12:40

To neví ani doktorka.Ale loni měla taky takovouhle reakci a nikdo nevěděl z čeho. Takže jsem našla fotky a podle datumu přišla doktorka na to, že taky předtím dobrala nitorfurantoin, takže to bylo hned jasné, že je to reakce na antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
13.11.12 11:36

Ještě se chci zeptat, měla to „jen“ ty tři dny? Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie