Šestá nemoc - průjem

308
24.3.11 08:12

Šestá nemoc-průjem

Ahoj holky, je možné aby se u dítka, které prodělává šestou nemoc objevil průjem???? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22074
24.3.11 08:39

Průjem nepatří mezi příznaky šesté nemoci - pokud má dítě teplotu a k tomu průjem, pravděpodobně má jen virózu.

Nebo může případně dojít k situaci, že tělíčko oslabené šestou nemocí k tomu chytne něco dalšího - u nás to byla třeba angina… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
26.3.11 18:46

to lens: A nedáváš miminku náhodou čípky? Může mít průjem právě z těch čípků. Pokud to tak je, tak začni dávat raději dětský ibalgin ve formě sirupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
16.4.11 12:50

ahojky holky!mala ma pravdepodobne take tu sestou nemoc.Par dni mela teplotky kolem 38-39 a odedneska ma vyrazku a je neskutecne protivna :-( ani moc papkat nechce.Chtela sjem se zeptat dava se na tu vyrazku neco?dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
16.4.11 12:52

Nedává, malému to zmizelo samo :wink:

• Citovat
  • Upravit
42
16.4.11 13:01

tak to jsem rada dekuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
16.4.11 13:04

prosim te a to vam naskocily teploty a pak az ta vyrazka? malej ma od vcera 38,4 a na pohotovosti mi rekli ze je zdravej :evil:

brau píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veselabaculka
16.4.11 13:06

Ahoj, můžu se zeptat. Mám první miminko. Co je to šestá nemoc? To se ty nemoci nějak číslují? Jako že je první nemoc…Doufám, že mě tu nesetře nějaká chytrá:-)))Jen jsem zvědavá. Díky moc.

• Citovat
  • Upravit
teresa20
16.4.11 13:08

Ne, nemoci se nečíslují. Existuje pátá a šestá dětská nemoc, zadej do googlu a vyleze ti toho spoustu, počti.

Já mám zkušenost s tou šestou, tu prodělá myslím většina miminek, začíná to horečkami, které trvají tak 2-3 dny a pak se tělíčko osype vyrážkou, která sama zmizí.

• Citovat
  • Upravit
teresa20
16.4.11 13:09
market.s.87 píše:
prosim te a to vam naskocily teploty a pak az ta vyrazka? malej ma od vcera 38,4 a na pohotovosti mi rekli ze je zdravej :evil:
brau píše:

To může být a nemusí, uvidíš tak za 2 dny, jestli se osype. Teplota 38,4 nic není, to může mít k zoubkům :think:

• Citovat
  • Upravit
1769
16.4.11 13:14

prosim te a jeste, kdyby mel tu vyrazku. tu ma jako po celem tele, nebo se objevuje jen nekde? ptam se jak blb, ale nenasla jsem jestli ji bude mit vsude nebo treba jen v obliceji.

madi píše:
market.s.87 píše:
brau píše:
To může být a nemusí, uvidíš tak za 2 dny, jestli se osype. Teplota 38,4 nic není, to může mít k zoubkům :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
16.4.11 13:15

Market, já už si to tolik nepamatuju, přece jen už je to víc než rok a půl. Stoprocentně to měl na tělíčku - od ramínek až po bříško, ale jestli i ruce a nohy, to teď už fakt nevím.

• Citovat
  • Upravit
1769
16.4.11 13:20

nevadi, stejne ti dekuji. tak snad je to ta 6nemoc. no dnes dostala kdyz mi rekla ze je uplne zdravej. a nebo moc plasim :oops:

madi píše:
Market, já už si to tolik nepamatuju, přece jen už je to víc než rok a půl. Stoprocentně to měl na tělíčku - od ramínek až po bříško, ale jestli i ruce a nohy, to teď už fakt nevím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
16.4.11 13:22
market.s.87 píše:
nevadi, stejne ti dekuji. tak snad je to ta 6nemoc. no dnes dostala kdyz mi rekla ze je uplne zdravej. a nebo moc plasim :oops:
madi píše:
Market, já už si to tolik nepamatuju, přece jen už je to víc než rok a půl. Stoprocentně to měl na tělíčku - od ramínek až po bříško, ale jestli i ruce a nohy, to teď už fakt nevím.

Neboj, to se otrkáš. Taky jsem plašila při první horečce. Pokud má 38,5, tak dej nurofen a vyčkej. Má věk na první zoubky, možná to bude spíš ono :wink: U nás na pohotovosti by mě vyrazili obloukem :lol:

• Citovat
  • Upravit
1769
16.4.11 13:35

mi už první zoubky prave mame a nic dalsiho v pusine nevidim, no uvidime. budu verit doktorum ze mu nic neni a je zdravej :think:

Neboj, to se otrkáš. Taky jsem plašila při první horečce. Pokud má 38,5, tak dej nurofen a vyčkej. Má věk na první zoubky, možná to bude spíš ono :wink: U nás na pohotovosti by mě vyrazili obloukem :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí