Rýma a kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23.3.11 14:33

Rýma

Ahoj holky, moc prosím o radu. Naši holčičce je dnes přesně 11 týdnů, včera při procházce jsem asi něco chytla, hrozně mi teče z nosu a mám strach, že to chytne i malá. Je pravidlem, že když nastydnu já, tak to chytne i malá? Plně ji kojím a kdyby teda taky měla rýmu, můžu ji dát nějaké nosní kapky? Zatím teda rýmu nemá… Moc děkuju za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10178
23.3.11 14:36

Na rýmu můžeš dát Libenar, chytnout ji může, ale nemusí :nevim: každopádně koj v klidu dál, aspoň jí předáváš obranné látky. Držím palce ať je malá bez rýmy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.11 14:56

Děkuju :kytka: přítel už je na cestě do lékárny :-) at jsme pojištění, kdyby náhodou :cry: papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
23.3.11 14:59

No hlavně, kdyby náhodou k té rýmě došlo, tak odsávat, odsávat, odsávat, ale to určitě víš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
23.3.11 15:22

Ahoj, ja jsem nastydla asi 14dni po te, co jsme prisli z porodnice. Marecek to ode mne chytil, ale mel rymu jen asi dva dny. Odsavali jsme, kapali Libenar na zvlhceni nosiku a spinkal tak, aby mel hlavinu vys.
Ted je mu pres pul roku a nejakou virozu dotahl tatka. Mary to zase chytil a na rymu mame Nasivin a zase odsavame.
Je dobre, ze kojis, protoze od Tebe mala ziska protilaky.
Drzim palec, at je ryma brzy fuc a malou nepotrapi! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.11 16:15

děkuju za rady :kytka: libenar už je koupený, tak snad ho nebudeme muset použít… Jdu se kurýrovat, tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
23.3.11 16:42

Libenar je fajn, taky používám, já ještě používám nosní olej od Hádka. Kápnu na uchošťour a vytřu nosík. Obsahuje levand. olej a heřm. olej, mandlový a třezalkový a zklidňuje nosní sliznici, která je tak méně náchylnější.
Jinak doporučuju mít po ruce vždycky oscillococinum - pro tebe. Mě už to zastavilo asi dvoje virózy. Čím dřív se vezme, tím líp. Párkrát jsem dala dvě kuličky i malé, ale ona má docela dobrou imunitu ode mne.

Dobrá na prokapávání nosíku je také vincentka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21471
23.3.11 17:16

banny a odsávačku na vysavač máš? ta je na rýmu nejlepší ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.11 19:05

Oscilo si taky pořídím, děkuju za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.11 19:10

Mám, tu jsem si pořídila už když jsem si kupovala výbavičku v těhu pro malou, ale jen takovou tu obyčejnou za stovku od chicca, máš nějakou ověřenou? Asi bude nejlepší ta z lékárny viď? To bude zas maturita, jak to budu přidělávat na ten vysavač :nevim: Jinak děkuju a přeju krásný večer :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
23.3.11 19:17

Neboj, neni to nic sloziteho. Na jeden konec se dava nastavec, co se s nim odsava nosik a druhy konec za zasune do hadice vysavace.
Taky jsem z toho byla na poprve vykulena, ale opravdu na tom nic neni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21471
23.3.11 19:44

já mám značku babyvac. před lety mě stála 350,–. ale jestli máš už odsavačku na vysavasč, tak není nutné nic jiného kupovat. a opravdu to použití je velmi jednoduché

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.11 22:06

Taky děkuju za rady :kytka: a krásný večer! Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat