Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Na rýmu můžeš dát Libenar, chytnout ji může, ale nemusí
každopádně koj v klidu dál, aspoň jí předáváš obranné látky. Držím palce ať je malá bez rýmy ![]()
Děkuju
přítel už je na cestě do lékárny
at jsme pojištění, kdyby náhodou
papa
No hlavně, kdyby náhodou k té rýmě došlo, tak odsávat, odsávat, odsávat, ale to určitě víš ![]()
Ahoj, ja jsem nastydla asi 14dni po te, co jsme prisli z porodnice. Marecek to ode mne chytil, ale mel rymu jen asi dva dny. Odsavali jsme, kapali Libenar na zvlhceni nosiku a spinkal tak, aby mel hlavinu vys.
Ted je mu pres pul roku a nejakou virozu dotahl tatka. Mary to zase chytil a na rymu mame Nasivin a zase odsavame.
Je dobre, ze kojis, protoze od Tebe mala ziska protilaky.
Drzim palec, at je ryma brzy fuc a malou nepotrapi! ![]()
děkuju za rady
libenar už je koupený, tak snad ho nebudeme muset použít… Jdu se kurýrovat, tak papa
Libenar je fajn, taky používám, já ještě používám nosní olej od Hádka. Kápnu na uchošťour a vytřu nosík. Obsahuje levand. olej a heřm. olej, mandlový a třezalkový a zklidňuje nosní sliznici, která je tak méně náchylnější.
Jinak doporučuju mít po ruce vždycky oscillococinum - pro tebe. Mě už to zastavilo asi dvoje virózy. Čím dřív se vezme, tím líp. Párkrát jsem dala dvě kuličky i malé, ale ona má docela dobrou imunitu ode mne.
Dobrá na prokapávání nosíku je také vincentka.
Mám, tu jsem si pořídila už když jsem si kupovala výbavičku v těhu pro malou, ale jen takovou tu obyčejnou za stovku od chicca, máš nějakou ověřenou? Asi bude nejlepší ta z lékárny viď? To bude zas maturita, jak to budu přidělávat na ten vysavač
Jinak děkuju a přeju krásný večer ![]()
Neboj, neni to nic sloziteho. Na jeden konec se dava nastavec, co se s nim odsava nosik a druhy konec za zasune do hadice vysavace.
Taky jsem z toho byla na poprve vykulena, ale opravdu na tom nic neni ![]()
já mám značku babyvac. před lety mě stála 350,–. ale jestli máš už odsavačku na vysavasč, tak není nutné nic jiného kupovat. a opravdu to použití je velmi jednoduché
Ahoj holky, moc prosím o radu. Naši holčičce je dnes přesně 11 týdnů, včera při procházce jsem asi něco chytla, hrozně mi teče z nosu a mám strach, že to chytne i malá. Je pravidlem, že když nastydnu já, tak to chytne i malá? Plně ji kojím a kdyby teda taky měla rýmu, můžu ji dát nějaké nosní kapky? Zatím teda rýmu nemá… Moc děkuju za odpovědi