Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobry den nemate skušenost s bolesti kotniku? Jsem kojici matka mela sem trombozu, včera sem byla u doktorki že udelali ultrazvuk a krev ale se žilama mam pořadku. Skoro dva mesice mne boli okolo kotniku vyskoušela hodne mastiček na nohu a nic nepomoha vubec nic
…Prakticky lekař povedal že to je zmena počasi ale už to trva 2mesice:( nevim ani co delat kam jit…Bolest už je šilena ![]()
Dva měsíce je dost
Mě bolel asi týden a pořád se to zhoršovalo, pak už jsem nebyla schopná ani chodit.. Byly to šlachy - dostala jsem mastičku a ortézu a během 14 dnů to bylo zase dobrý.. Prý je to z námahy.. Ale takhle dlouho - nespadla jsi? Výron?
@gabriela82 píše:
Dva měsíce je dostMě bolel asi týden a pořád se to zhoršovalo, pak už jsem nebyla schopná ani chodit.. Byly to šlachy - dostala jsem mastičku a ortézu a během 14 dnů to bylo zase dobrý.. Prý je to z námahy.. Ale takhle dlouho - nespadla jsi? Výron?
Taky to mám a už taky dlouho, neni to tedy bolest, že bych musela prášky, ale ten kotník kolem cítím při každým pohybu, večer než usnu, tak nevim jak nohu dát a pořád se převracim, no vyšetření na žíly už mám za sebou, to je dobrý a za 14dní mám vyšetření na neurologii a snad na něco přijdou, protože ta bolest je fakt otravná
No právě taťka je dva týdny po operaci vyhřezlý plotýnky, na nohu už taky kulhal a bolest popisuje stejnou co já kolem kotníku dokola, akorát jeho to bolelo tak 100× víc a někdy se stalo, že když na nohu šlápl, tak se prostě podlomila