Bordel v autě

676
5.11.16 09:22

Bordel v aute

Ahoj, jak řešíte neustálý nepořádek v autě od dětí? Papírky ještě dokážu korigovat, ale jen auto vysaju, za tři dny mužů znova. Drobky- už jsem zakázala tam jist, ale bordel z bot je hruza. Skoro se stydím otevřít někde auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
378
5.11.16 09:24

Mám stejný problém - auto = pojízná skládka, předevčrem jsem ho luxovala, protože si ho bral manžel a měl vézt nějaké kolegy, a kaštan mi ucpal vysavač… čtvrt hodiny jsem ho, pěkně vzteklá, dolovala ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710

@Catmum Neresim to, vykydam jednou mesicne a jestli to nekomu vadi, at se mnou nejezdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@Catmum píše:
Ahoj, jak řešíte neustálý nepořádek v autě od dětí? Papírky ještě dokážu korigovat, ale jen auto vysaju, za tři dny mužů znova. Drobky- už jsem zakázala tam jist, ale bordel z bot je hruza. Skoro se stydím otevřít někde auto.

mám tam binec vadí mi to, ale není síla to řešit takže udělám jednou za čas generálku a zbytek oooohm oooohm klid a neřeším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.11.16 09:29
@jdukolem píše:
mám tam binec vadí mi to, ale není síla to řešit takže udělám jednou za čas generálku a zbytek oooohm oooohm klid a neřeším…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale mám to stejně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
5.11.16 09:29

V manzelovym sluzebaku jsme resili navlekama na boty. Nazuti nezabere ani pul minuty a dost to usetrilo casu s uklizenim. Stacily usit jen nejake obdelnicky s gumickou nahore. V nasem aute neresime, uklidime jednou za cas, proste mame dite :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
5.11.16 09:31
@Catmum píše:
Ahoj, jak řešíte neustálý nepořádek v autě od dětí? Papírky ještě dokážu korigovat, ale jen auto vysaju, za tři dny mužů znova. Drobky- už jsem zakázala tam jist, ale bordel z bot je hruza. Skoro se stydím otevřít někde auto.

Situace v našem „dětském“ autě by se dala přirovnat snad jen k Augiášovu chlévu, ale marně hledáme Hérakla, který by do něj svedl nějaký význačný vodní tok.
Takže jednou za čas se vykydá od nejhoršího, vezme se hard, trochu se to vyšůruje a další dva měsíce se to tam zas kompostuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21608
5.11.16 09:32

Dcera jeden čas naše auto láskyplně oslovovala „naše popelnice“ :mrgreen: jinak jak jsou děti starší, je to lepší a lepší. Beru auto jako užitný předmět, odmítám být jeho ortok, terý by ho permanentě leštil. Papírky vyhazujeme průběžně (=furt), při jídle už děti tak nedrobí a koberečky průběžně vyklepávám od největšího nepořádku a jednou za čas to vysajeme. Super jsou vlhčené ubrousky na palubku a čalounění. Ty vozím pořád a když vidím velký flek, jednoduše to přetřu a jede se dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
5.11.16 09:33

@MBrno Na navleky jsem moc lina, to radeji zuju boty, kdyz na to prijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
5.11.16 09:35

Ja nevím u nás se vždycky hrozné diví, co to tam je za bordel a tak jsem si řekla ze jo budu udržovat v čistotě, ale ono to fakt NEJDE!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
5.11.16 09:37

@Catmum Ale jo, jde, ale ja to odmitam furt delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
5.11.16 09:39

@j.a.n.i1 jak často tedy luxovat? Přijde mu proste divné chodit jednou týdne na benzínku luxovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
5.11.16 09:45

Neresim, auto beru jako užitnou věc, jednou za čas ho manzel vysaje :mrgreen:
Dřív jsem nechávala jednou za čas vyčistit, stálo to asi 500…Ale s dvěma detma bych to tam dávala obden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
5.11.16 09:48

Řešit bordel v autě? :roll: Jednoduše když je bordel, tak to logicky uklidím - vysaju. Rozhodně kvůli tomu nezakazuju dítěti jíst v autě anebo mu kvůli tomu dávat návleky na nohy. :mrgreen: Kdo chce, ať si to dělá, ale přijde mi to trošku mimo řešit jak uklízet auto. :jazyk: :nevim:

Příspěvek upraven 05.11.16 v 09:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
5.11.16 09:49

@Catmum Jednou tydne by nestacilo, pres horsi pocasi tak alespon 2×, ale i kdyz muzu luxovat doma, tak behem 2 mesicu snad iv garazi, tak to proate delat odmitam, 1 mesicne to vyklepu a vyhazim bordel a luxuju tak 3 krat rocne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí