Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Taky to tak máme
. Ještě s autem chlap jezdí na stavbu, takže tam vozí naprosto všechno
. Udělala jsem do auta koberce, který se dají lehko vyklepat. A na zadní sedačky jsem udělala „kožený potah“. Aspoň na tu sedací část jsem našila koženku či co to je. A ještě se chystám na zadní strany sedaček, do kterých děti kopou. Prostě ať se dá pěkně všechno smést rukou, otřít apod. Není to úplně uklizený, ale usnadní to práci
. Jo a do kufru jsem dala takovou omyvatelnou deku pro psa, pod to ještě vystříhla koberec, takže deku otřu a max. ještě vyklepu koberec. A vozím takový ty mokrý kapesníčky, tím, když mám čas, tak si otřu aspoň palubku
.
Bordel je vzdy na strane dcery, jinak je auto celjem cisty. Jednou za cas u dcery vytrepu koberecek, smetu dropky. Seberu vetvicky, listy, kastany, hromady papirku a hracek z kindervajcka, sem tam haribak nebo mandle no a jede se dal
.
V autě řídím, nemám čas koukat na bordel
Prostě vozím děti a hromady krámů, tak se tam hromadí bordel. Občas se to uklidí (rozuměj manžel mi tam uklidí
) a jede se dál.
Tak jedině častěji auto uklízet. U nás se uklízejí auta ob týden, jak z venku, tak vevnitř. Také je tam sice hned další den prach z bot a drobky, ale s tím ni nenaděláš
@j.a.n.i1 píše:
@Catmum Jednou tydne by nestacilo, pres horsi pocasi tak alespon 2×, ale i kdyz muzu luxovat doma, tak behem 2 mesicu snad iv garazi, tak to proate delat odmitam, 1 mesicne to vyklepu a vyhazim bordel a luxuju tak 3 krat rocne.
Tak, tak
resim to stejne. Obcas mi ho vyklidi manzel. Ted ho zas bude na den potrebovat, svoje cistoucke dava do servisu, tak at si Moje uklidi. Bordel tam dela jeho syn ![]()
@Tunrida píše:
V autě řídím, nemám čas koukat na bordelProstě vozím děti a hromady krámů, tak se tam hromadí bordel. Občas se to uklidí (rozuměj manžel mi tam uklidí
) a jede se dál.
Stejne jak u nas. Jeste ze ty chlapi mame ![]()
@araw Tak u nas ne, pry je to muj bordel… No, je… ale me tam nevadi ![]()
Jak řeším bordel v autě? Stejně jako v bytě. Jsem čistotná a nesnáším bordel. Takže buď si auto přepucuju sama, nebo to postavím cca jednou měsíčně klukům na ruční čištění. Ti se dostanou všude, a krásně mi provoní celý interiér. Vypucují komplet z venku i vnitřku, skla naleští, prostě paráda. Rozhodně to za ty prachy stojí.
Zatím teda nevozím děti, ale psa a i ten dokáže nadělat pěknýho bordelu ![]()
A když poprosím chlapa, aby to lehce přejel, tak to taky bez problémů udělá. ![]()
Nesnáší bordel stejně jako já…
Příspěvek upraven 05.11.16 v 11:10
Mam svoje ciste, ptz jsem zacala vozit dite partnerovou autem, tak tam ma svincik on
rozslapany rohliky forewer
@j.a.n.i1 píše:
@Šmoulice Zlaty pes
To by ses divila. Bláto a šutry zas věčně všude
A ty zapíchaný chlupy v těch sedačkách a všude
Z toho vždy na ručním čištění šílí. Ten program trvá 2,5 hod cca. Naše auto tam stojí min 4hodiny
Prej ty chlupy, to je mor ![]()
Já jsem to vyřešil tak že děti do mého auta nesmí.
Takže jezdí v tom manželčiným hnojáku. Teď jsem náhodou oddělal dětskou sedačku a myslel jsem že se pobleju. Na zemi kus blumy ( z léta) pod sedačkou ohryzek, na sedačce vsáklá limonáda
A takový to bylo krásný auto když jsem jí ho dával ![]()
@Šmoulice píše:
To by ses divila. Bláto a šutry zas věčně všudeA ty zapíchaný chlupy v těch sedačkách a všude
Z toho vždy na ručním čištění šílí. Ten program trvá 2,5 hod cca. Naše auto tam stojí min 4hodiny
Prej ty chlupy, to je mor
tak dej pod psa deku ne? ![]()
@jakanas píše:
Já jsem to vyřešil tak že děti do mého auta nesmí.
Takže jezdí v tom manželčiným hnojáku. Teď jsem náhodou oddělal dětskou sedačku a myslel jsem že se pobleju. Na zemi kus blumy ( z léta) pod sedačkou ohryzek, na sedačce vsáklá limonádaA takový to bylo krásný auto když jsem jí ho dával
voz si děti ve svým a žena bude mít tak krásné auto jako když ho dostala ![]()