Bordel v autě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3353
5.11.16 09:51

Taky to tak máme :mrgreen:. Ještě s autem chlap jezdí na stavbu, takže tam vozí naprosto všechno :roll:. Udělala jsem do auta koberce, který se dají lehko vyklepat. A na zadní sedačky jsem udělala „kožený potah“. Aspoň na tu sedací část jsem našila koženku či co to je. A ještě se chystám na zadní strany sedaček, do kterých děti kopou. Prostě ať se dá pěkně všechno smést rukou, otřít apod. Není to úplně uklizený, ale usnadní to práci ;). Jo a do kufru jsem dala takovou omyvatelnou deku pro psa, pod to ještě vystříhla koberec, takže deku otřu a max. ještě vyklepu koberec. A vozím takový ty mokrý kapesníčky, tím, když mám čas, tak si otřu aspoň palubku :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
5.11.16 09:57

Bordel je vzdy na strane dcery, jinak je auto celjem cisty. Jednou za cas u dcery vytrepu koberecek, smetu dropky. Seberu vetvicky, listy, kastany, hromady papirku a hracek z kindervajcka, sem tam haribak nebo mandle no a jede se dal :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
5.11.16 10:10

V autě řídím, nemám čas koukat na bordel :lol: Prostě vozím děti a hromady krámů, tak se tam hromadí bordel. Občas se to uklidí (rozuměj manžel mi tam uklidí :mrgreen: ) a jede se dál.

• Citovat
  • Upravit
1827
5.11.16 10:30

Tak jedině častěji auto uklízet. U nás se uklízejí auta ob týden, jak z venku, tak vevnitř. Také je tam sice hned další den prach z bot a drobky, ale s tím ni nenaděláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
5.11.16 10:51
@j.a.n.i1 píše:
@Catmum Jednou tydne by nestacilo, pres horsi pocasi tak alespon 2×, ale i kdyz muzu luxovat doma, tak behem 2 mesicu snad iv garazi, tak to proate delat odmitam, 1 mesicne to vyklepu a vyhazim bordel a luxuju tak 3 krat rocne.

Tak, tak :mrgreen: :mrgreen: resim to stejne. Obcas mi ho vyklidi manzel. Ted ho zas bude na den potrebovat, svoje cistoucke dava do servisu, tak at si Moje uklidi. Bordel tam dela jeho syn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
5.11.16 10:52
@Tunrida píše:
V autě řídím, nemám čas koukat na bordel :lol: Prostě vozím děti a hromady krámů, tak se tam hromadí bordel. Občas se to uklidí (rozuměj manžel mi tam uklidí :mrgreen: ) a jede se dál.

Stejne jak u nas. Jeste ze ty chlapi mame :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
5.11.16 10:54

@araw Tak u nas ne, pry je to muj bordel… No, je… ale me tam nevadi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15511
5.11.16 11:08

Jak řeším bordel v autě? Stejně jako v bytě. Jsem čistotná a nesnáším bordel. Takže buď si auto přepucuju sama, nebo to postavím cca jednou měsíčně klukům na ruční čištění. Ti se dostanou všude, a krásně mi provoní celý interiér. Vypucují komplet z venku i vnitřku, skla naleští, prostě paráda. Rozhodně to za ty prachy stojí.
Zatím teda nevozím děti, ale psa a i ten dokáže nadělat pěknýho bordelu :-)

A když poprosím chlapa, aby to lehce přejel, tak to taky bez problémů udělá. ;)
Nesnáší bordel stejně jako já…

Příspěvek upraven 05.11.16 v 11:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
5.11.16 11:09

Mam svoje ciste, ptz jsem zacala vozit dite partnerovou autem, tak tam ma svincik on :mrgreen: rozslapany rohliky forewer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
5.11.16 11:12

@Šmoulice Zlaty pes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15511
5.11.16 11:24
@j.a.n.i1 píše:
@Šmoulice Zlaty pes :mrgreen:

To by ses divila. Bláto a šutry zas věčně všude :mrgreen: A ty zapíchaný chlupy v těch sedačkách a všude :mrgreen: Z toho vždy na ručním čištění šílí. Ten program trvá 2,5 hod cca. Naše auto tam stojí min 4hodiny :mrgreen: Prej ty chlupy, to je mor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
5.11.16 11:27

@Šmoulice Tos tam jeste nemela natraveny mliko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
5.11.16 11:32

Já jsem to vyřešil tak že děti do mého auta nesmí.
Takže jezdí v tom manželčiným hnojáku. Teď jsem náhodou oddělal dětskou sedačku a myslel jsem že se pobleju. Na zemi kus blumy ( z léta) pod sedačkou ohryzek, na sedačce vsáklá limonáda :poblion: A takový to bylo krásný auto když jsem jí ho dával :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
5.11.16 11:34
@Šmoulice píše:
To by ses divila. Bláto a šutry zas věčně všude :mrgreen: A ty zapíchaný chlupy v těch sedačkách a všude :mrgreen: Z toho vždy na ručním čištění šílí. Ten program trvá 2,5 hod cca. Naše auto tam stojí min 4hodiny :mrgreen: Prej ty chlupy, to je mor :mrgreen:

tak dej pod psa deku ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
5.11.16 11:35
@jakanas píše:
Já jsem to vyřešil tak že děti do mého auta nesmí.
Takže jezdí v tom manželčiným hnojáku. Teď jsem náhodou oddělal dětskou sedačku a myslel jsem že se pobleju. Na zemi kus blumy ( z léta) pod sedačkou ohryzek, na sedačce vsáklá limonáda :poblion: A takový to bylo krásný auto když jsem jí ho dával :,(

voz si děti ve svým a žena bude mít tak krásné auto jako když ho dostala 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí