Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@jakanas píše:
Já jsem to vyřešil tak že děti do mého auta nesmí.
Takže jezdí v tom manželčiným hnojáku. Teď jsem náhodou oddělal dětskou sedačku a myslel jsem že se pobleju. Na zemi kus blumy ( z léta) pod sedačkou ohryzek, na sedačce vsáklá limonádaA takový to bylo krásný auto když jsem jí ho dával
voz si děti ve svým a žena bude mít tak krásné auto jako když ho dostala ![]()
@jdukolem píše:
tak dej pod psa deku ne?
Má, ale on si ji vždy nějakým záhadným způsobem sundá
To víš, sedačky jsou lepší ne nějaká deka ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@Šmoulice Tos tam jeste nemela natraveny mliko…
To je pravda, natrávaný mlíko to je vyšší level. A v létě, to je teprve bomba.
@j.a.n.i1 píše:
@Catmum Neresim to, vykydam jednou mesicne a jestli to nekomu vadi, at se mnou nejezdi
No tak já jednou za tři měsíce v tom lepším případě. Auto je jen hromada plechu která slouží k přesunu z bodu A do bodu B a jefuk jestli ta hromada plechu stojí padesát tisíc nebo mega.
![]()
@j.a.n.i1 píše:
@Šmoulice Tos tam jeste nemela natraveny mliko…
Kdyby ano, tak to vypucuju ihned. Rozhodně to nenechám měsíc ![]()
@Catmum píše:
Ahoj, jak řešíte neustálý nepořádek v autě od dětí? Papírky ještě dokážu korigovat, ale jen auto vysaju, za tři dny mužů znova. Drobky- už jsem zakázala tam jist, ale bordel z bot je hruza. Skoro se stydím otevřít někde auto.
Naučit děti si oklepat boty? Příp. jim v tom pomoct? Vyzouvat je?
U nás jsme zvyklí v autě nejíst a nenosit tam binec.
Když občas jedu s cizíma, tak se nestačím divit do jakýho smetiště mě posadí ![]()
@Šmoulice Nemáš-li auto v kůži, což podle zapíchaných chlupů nemáš, tak ani hned nepomůže… nehledě na to, že Murphyo zákony fungují spolehlivě a zásadně se to dítku povede někde, kde za a) nejde rozumně zastavit a za b) není tam k nic na čištění
Sice jsem ho nikdy nechtěla, ale už jsem pochopila, že kožený interiér je to nejlepší, co si může člověk do auta pořídit.
@zvidavajanca píše:
Naučit děti si oklepat boty? Příp. jim v tom pomoct? Vyzouvat je?U nás jsme zvyklí v autě nejíst a nenosit tam binec.Když občas jedu s cizíma, tak se nestačím divit do jakýho smetiště mě posadí
Čistota by měla být vizitkou každého, ať se jedná o auto, či domov
Jak vidíš, tak některým čistota moc neříká a radši řeknou, že jim to nevadí, než aby jednou týdně zvedli zadek a trochu to auto dali do pořádku.
A když člověk vidí to zaprasený auto, tak si radši ani nepředstavovat jak to může vypadat u dotyčného doma…
V autě podle mě binec nemáme, podle manžela ano
Což je zvláštní, doma to nevidí a v autě mu vadí i prach ![]()
Děti v autě od malička nesmí jíst. Já z toho byla na prášky, jak by mi to usnadnilo cestování, kdybych uřvancům strčila do ruky rohlík, ale pravdou je, že nikdy necestujeme tak daleko, aby někdo pošel hlady. Jednu dobu jsem manžela ukecala na nedrobivé věci, ale když při čištění vytáhl z pod koberečku rozblemcanou vexta kostičku, zatrhl i to. Děti od mala umí oklepat boty…takže pokud nenastupujeme někde na jílovém podloží (už se taky stalo), tak je auto udržitelné i při vysávání max. 2× za rok. Já to totiž odmítám dělat a manžel na to nemá čas ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@Fofrník Po 3 měsících bych taky nemusela najít šaltpáku
No snažím se děti trošku držet na uzdě ale ne vždy se to daří dle mé představy.
![]()
@Chauvinist píše:
Situace v našem „dětském“ autě by se dala přirovnat snad jen k Augiášovu chlévu, ale marně hledáme Hérakla, který by do něj svedl nějaký význačný vodní tok.
Takže jednou za čas se vykydá od nejhoršího, vezme se hard, trochu se to vyšůruje a další dva měsíce se to tam zas kompostuje
@Šmoulice píše: Čistota by měla být vizitkou každého, ať se jedná o auto, či domovJak vidíš, tak některým čistota moc neříká a radši řeknou, že jim to nevadí, než aby jednou týdně zvedli zadek a trochu to auto dali do pořádku.
A když člověk vidí to zaprasený auto, tak si radši ani nepředstavovat jak to může vypadat u dotyčného doma…
No tak „drobný“ rozdíl v tom vidím. Chápu že někdo nechá děti o hladu aby se neušpilo auto ale to u nás neplatí. Auto bude sloužit mně a ne já autu. Bezprašné prostředí v autě fakt nemám ale zvracet se mi při nástupu do auta taky nechce. ![]()
@jdukolem píše:
voz si děti ve svým a žena bude mít tak krásné auto jako když ho dostala
nic nebude
@Šmoulice píše: Čistota by měla být vizitkou každého, ať se jedná o auto, či domovJak vidíš, tak některým čistota moc neříká a radši řeknou, že jim to nevadí, než aby jednou týdně zvedli zadek a trochu to auto dali do pořádku.
Jasne takze ty mas zakydanej gauc od psa, zapichany chlupy vsude, kaminky v predsini. Soudim dle popisu bordelu ve tvem aute. To musi byt asi labuzo si u vas sednout na kreslo.