Babyvak x nosidlo

28.10.16 14:56

babyvak x nosidlo

Ahoj, vybírám něco, co by mi usnadnilo nošení dítěte, pokud zrovna nechci použít kočárek apod. Můžete mi poradit? Nevím jaký je v těchto dvou výrobcích rozdíl :dance: :zed: http://babyvak.cz/…babyvak.html a https://www.maxim-kocarky.cz/…firo/580-09/ na pozdější nošení mám již vybraný mei tei. Předem mockrát děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
381
28.10.16 15:01

A jak je dítě staré? Co třeba šátek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
28.10.16 15:05

@levandulka123 v mei tai se da nosit uz od narozeni, co jsem slysela do babyvaku se ditko spatne dava, hrozi neergonomicke usazeni, sla bych do mei tai nebo jineho ergo-nositka rovnou a kombinovat s kocarem (ono ne kazde dite je nosici-nektere nechteji)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
28.10.16 15:06

Otazka je jak velke ditko chcete nosit. Osobně mám ring slig jine značky a byl i dražší /odkaz dve a je to super. do roka jsem nosila v dlouhem čatku nebo ergo nositku. baby vak neni uplne vhodny podle mě, ja osobne sem se bala ze mi ditko vypadne a tak dal. skvěly je dlouhy šatek, nebo ergonomicke nositko. da se sehnat i šatkove nositko jakoby predvazane http://www.satkomanie.cz/cs/hledani?…. je to investice ale osvědčene značky yse pak dobře prodaji s minimalni ztratou a to pohodli maminky i dátěte je k nezaplaci. je dulezite ergo nošení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.16 15:06

@werousek Teprve čekáme, ale porozhlížím dopředu :) Chci ho používat nejlíp hned od miminka… tohle mi přišlo finančně lepší než šátek i jednodušší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.16 15:09

https://www.sbazar.cz/…itko-mei-tai Koukala jsem na tohle, ale to jsem si myslela, že je až na pozdější nošení, když dítě samo sedí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
28.10.16 15:10

@levandulka123
Tady seznam nositek uz od narozeni:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.16 15:13

@saphire Díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20411
28.10.16 15:26

Určitě bych do neergonomického nosítka nešla a nevím, zda baby vak je ergo, dle mého ne, buď šátek nebo teda nějaké to nosítko od narození my máme KIbi a velká spokojenost. Určitě bych investovala víc penízků a měla něco opravdu bezpečného a vhodného pro novorozence, nejlépe kdyby byla možnost to pak s miminkem vyzkoušet, i vy i ono si musí zvyknout jak tu už bylo psáno, ne každé dítko nosit chce..tak fajn výběr, aby jste byli oba spokojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.16 15:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
28.10.16 15:32

My teď pořídili nosítko Storchenwiege a spokojenost - syn v něm pokaždé hned usne :-) Je vhodné hned od novorozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
28.10.16 15:33

@levandulka123 to bych řekla, že je až podezřele levné a asi bych se toho bála :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20411
28.10.16 15:36

@Levandulka123-nemám s tímto zkušenost, nevypadá zle..možná zkusit najít diskuzi a optat se rovnou těch, co mají zkušennost přímo s tímto nosítkem, ale znám holčiny, co ho měly a nestěžovali si..Jen mě trochu vadí ta výroba Čína, ale co dnes není z číny, že? Bohužel!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
28.10.16 15:37

@levandulka123 od narozeni jsem pouzivala Tento pak asi od 3 mesicu v kombinaci s manducou, ale baby vak na bok jsem pouzila i skoro ve dvou letech male ;) a samo kocarek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.16 15:45

@funnym Taky mě zaráží cena, ale beru to tak, že se toho chce ta pani spíš zbavit, je tady 15 km od nás, tak snad by na mě neudělala žádný podfuk, když ví, že si ho budu přebírat osobně a okouknu si ho :) @lucypaja z Číny je už dneska skoro vše :roll: @saadet jo to taky vypadá dobře, akorát jak jsi vybírala tu velikost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí