Bordel v autě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
5.11.16 12:21
@zvidavajanca píše:
Naučit děti si oklepat boty? Příp. jim v tom pomoct? Vyzouvat je?U nás jsme zvyklí v autě nejíst a nenosit tam binec. :nevim: Když občas jedu s cizíma, tak se nestačím divit do jakýho smetiště mě posadí :nevim:

Muzes jet taxikem v Gold classu ti i otevrou dvere a nabidnou vitelku :) vzdy maji krasne naklizeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
5.11.16 12:24

Ja vcera jen seskrabala prilepene lizatko ze sedacky, aby se mi k nemu neprilepila babicka a zakopala auticka pod predni sedadlo, aby si mela kam dat nohy. :mrgreen: Jednou jsem necekane vezla sousedku den po tom, co jsme prijeli z chaty, ani jsem se radsi nedivala dozadu, beztak chudak sedala na kupe listi nebo kastanu :think: Manzel to jednou za cas vezme vysavacem.Jo a v kufru vozime celorocne snorchl a bryle, na duvod se me neptejte :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15508
5.11.16 12:25
@Šarlota4 píše:
Jasne takze ty mas zakydanej gauc od psa, zapichany chlupy vsude, kaminky v predsini. Soudim dle popisu bordelu ve tvem aute. To musi byt asi labuzo si u vas sednout na kreslo.

Kdybych auto nechala měsíc až tři bez úklidu ( jak tu zaznělo ), tak by to tak skutečně bylo. Proto si auto udržuju, aby tento bordel v autě nebyl. ;)
Jak jsem již psala, nejsem prase. Když někdo ano, je to jeho ostuda :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
5.11.16 12:25
@Fofrník píše:
No tak „drobný“ rozdíl v tom vidím. Chápu že někdo nechá děti o hladu aby se neušpilo auto ale to u nás neplatí. Auto bude sloužit mně a ne já autu. Bezprašné prostředí v autě fakt nemám ale zvracet se mi při nástupu do auta taky nechce. ;)

Souhlasím s Tebou.
Připadalo by mi zvláštní kvůli čistotě auta zakazovat v něm jídlo. To bych pak mohla zakázat jíst i doma, aby se náhodou nenadrobilo. Mám auto jako pomocníka, takže když vezu kluka ze zápasu a má hlad, tak neřeším bláto z kopaček a drobky na sedadle. Podle potřeby auto vyčistím, tak abych se nemusela stydět, ale z pár drobkům nehysterčím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
5.11.16 12:28
@Šmoulice píše:
Kdybych auto nechala měsíc až tři bez úklidu ( jak tu zaznělo ), tak by to tak skutečně bylo. Proto si auto udržuju, aby tento bordel v autě nebyl. ;)
Jak jsem již psala, nejsem prase. Když někdo ano, je to jeho ostuda :*
:* vic takovych zen jako jsi ty :) :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
5.11.16 12:30

@Šmoulice pozabijely byste se na vzajem :lol: vsimla jsem si, ze vlidne slovo pouzijes jen ve vete, kde zazni slovo „Ja“. Nadhera jen tak dal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
5.11.16 12:39
@jakanas píše:
nic nebude
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
5.11.16 13:12

Jak řeším bordel v autě? Neřeším, prostě ho uklízím.
Sedmimístné auto, pět dětí, jezdí se denně, protože nejstarší vozíme do školky. Podle toho to auto prostě vypadá. Nějaký prach a sem tam ťápanec od dětské ručičky neřeším. Jednou týdně vytáhnu autosedačky a celé auto vyluxuju, když je pěkně, dostanou děti vlhčené ubrousky a leští palubovku a dveře zevnitř. Tím se vyhnu chuťovkám typu měsíc starý ohryzek nebo před půl rokem ožvýkaný bonbón. Jinak když někoho vezu svým autem, tak předpokládám, že je rád, že ho svezu, ne, že mi bude dělat v autě generální inspekci a hodnotit lesk interiéru. Auto se prostě snažím udržovat v takové čistotě, aby se cestující nemuseli bát, že se o ně zašpiní :lol:

Ale dusit kvůli tomu děti a zakazovat jim v autě jíst, to mě ještě nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
5.11.16 13:58

Vezmi detsky ubrousky na zadek a tim dostanes dolu vsechno, auto vypuliruj a 2× za mesic vysaj na béně a je to. Staci jinak pred vstupem do auta deti nadtvednout a naucit je at si oklepaji boty a dat je do auta. Pokud jedes hodku da se to bez jidla vydrzet, dej jim jablko nebo krupku, cokoliv co nedrobi, nematla se. Pokud jedes delsi cestu, vyraz driv aby byla zastavka na jidlo. Jednoduchy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
5.11.16 18:34
@j.a.n.i1 píše:
@araw Tak u nas ne, pry je to muj bordel… No, je… ale me tam nevadi :mrgreen:

To musíš být vytrvalalá :lol: U nás je vždycky hromada pindů, až prostě jednoho dne dopindá a jde konečně uklidit. Ale že mu to kolikrát trvá :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
101710
5.11.16 20:30

@Tunrida To nepomůže, on s ním nejezdí, tak ho prostě uklízet nebude… což o to, já jeho taky ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
6.11.16 07:43
@j.a.n.i1 píše:
@Tunrida To nepomůže, on s ním nejezdí, tak ho prostě uklízet nebude… což o to, já jeho taky ne :mrgreen:

No jo, tak to já mám štěstí, že manžel tím mým jezdívá no :lol: Máme to jako rodinný, tak když chce rodinně vyrazit, tak si ho musí vykydat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
101710
6.11.16 08:04

@Tunrida Tak to my jako rodinny mame to jeho, takze rodiny je vzdy cisty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
6.11.16 08:06
@j.a.n.i1 píše:
@Tunrida Tak to my jako rodinny mame to jeho, takze rodiny je vzdy cisty.

Jaj, tak to máš blbý :lol:

• Citovat
  • Upravit
26247
6.11.16 08:06

Jednoduše - při vystupování si děti uklidí. U mě v autě se nejí a co si do něj přinesou, to si při vystupování taky odnesou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí