Borelióza - dlouhodobě
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Borelióza - dlouhodobě
Dobrý den.
Chci se optat kdo léčí dlouhodobě Boreliózu, a zdali může doporučit v ČR nějakého Vip doktora, který se tomu opravdu věnuje a léčí. Léčím ji přes 2 roky, a stále pozitivní a tělo špatnou imunitou nedělá protilátky. A nebaví mě jen u obvodního chodit jen každý tři měsíce na kontrolní testy, a vědět že jsem pozitivní. Kor když se snažíme o miminko.
Děkuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
- Upravit
Reakce:
nevím odkud jsi, ale zkusila bych Nemocnici Na Bulovce v Praze. Měla by se na to specializovat. Zkus si tam zavolat, info mají na webu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Bohužel, pokud nebyla borelióza zjištěna v první stádiu, tak zůstává v těle napořád. Léčí se potom jen symptomy nebo neuroborelióza.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak v ČR se specializuje na boreliozu Dr. KLUBAL. Lečí vetsinou dvojkombinacemi antibiotik dlouhodobě. Je drahý a nemá smlouvu s VZP. Jestli chcete vedet mnohem vice, na facebooku je stranka Lymeska borelioza, chlamydie, roztroušená skleróza… je tam asi 2000 lidi se stejnou diagnozou, ale moc pekne čtení to není. Krome Klubala Vas na boreliozu v CR nikdo dlouhodobe lecit nebude. Max. nekteri osviceni pri pozitivite borelií v likvoru antibiotiky intravenózně. Hodně štěstí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Megiiie Jednoznačně Dr. Klubal, Medicínské centrum Praha.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Megiiie a máš nějaké potíže? Pokud ne tak není co léčit. Jen pozitivní protilátky se neléčí (ani nekontrolují). Léčí se pacient, ne laboratoř.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Bohužel, mam. Začínaji mi strašně migrény, a malatnost a když dělám
ve fabrice v netrertzitem je to na prd. a MUDr mi do toho řekl že dokud nedolecim
nějak borlku, že nemáme plánovat mimčo, raději. Jenomže ještě
s tímhle máme problémy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No me he vždy po 3. Měsících řečeno že musíme nějak zvednout imunitu protože se mi ani protilátky netvoří.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Děkuji juknu hold člověk už je špatný a kor když nejde mimčo a furt se s… Imunita a žádné změny apod a jen člověk chodí po 3.mesicich pro výsledky ze je poz. A jste na prd. S. Imunitou :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
...
Pokud je tvuj stav k ziti bez atb, do dlouhodobe kombinace atb bych uz nesla. Ja jsem ted ve stavu, ze je po 3 letech nemuzu vysadit, jinak peklo. S Klubalem jsme domluveni, ze posledni ofenziva, jak to nezabere, tak defenzivni udrzovaci lecba a zkusit otehotnet, treba se telo vzpamatuje. Akorat to bude problem, podarilo se mi ted otehotnet a obratem jsem potratila, tak to s nim budu muset probrat, co s tim.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Pokud je tvuj stav k ziti bez atb, do dlouhodobe kombinace atb bych uz nesla. Ja jsem ted ve stavu, ze je po 3 letech nemuzu vysadit, jinak peklo. S Klubalem jsme domluveni, ze posledni ofenziva, jak to nezabere, tak defenzivni udrzovaci lecba a zkusit otehotnet, treba se telo vzpamatuje. Akorat to bude problem, podarilo se mi ted otehotnet a obratem jsem potratila, tak to s nim budu muset probrat, co s tim.
No teď chodím, akorade každé 3 měsíce. Na testy, ale jak už jsem
zapsaná jako dlouholecici se pacient a udělali novinky. Že posílají aj
hodnoty. Čili může soudit zdali to jde dolů či ne, nemám žádnou
protilátku, ani se netvori. Protože mám na prd imunitu, otěhotnět nám
nejde. stále nějaké bacily, tělo, mi hrabruje
úplně, že my nechává ovu, apod. Čili jsem se chtěla zkusit objednat do
Phy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Co na zklidnění nervů a psychiky z dlouhodobé frustrace?
- Borelióza a vliv na otěhotnění
- Dlouhodobá rýma a ztráta čichu
- Vrátka daní a dlouhodobá nemocenská
- Problém najít práci, dlouhodobá nezaměstnanost
- Potravinářský průkaz a borelióza
- Dlouhodobé špinění v těhotenství
- Borelioza zkušenosti - průběh, léčba atd.