Borelioza při IVF

2
21.10.17 21:18

borelioza při IVF

Mám po odběru vajíček, které se po oplodnění zamrazily, protože musely ještě na PGS screening. Pár dní po odběru mi byla zjištěna borelioza. :( Beru antibiotika. Mám teď dilema, jestli nejsou vajíčka také nakažená a jestli mám vůbec podstoupit transfér do dělohy. Nemáte s tím někdo zkušenost? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68930
21.10.17 21:36

Tohle bych určitě zkonzultovala s doktorama, jak těma provádějícíma IVF, tak těma, co léčí boreliózu. Předpokládám, že embrya máš zamražená, takže se nemusíš rozhodovat ze dne na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3671
21.10.17 23:08

@davidek82 ahoj myslim si ze v car ti budou tvrdit ze to nevadi a pgs nic neodhalilo a ket může klidu být ale ja měla taky boreliozu nevim jak dlouho v sobě 3× ivf nic pěkná embrya nejvyšší kvality nikdy se neuchytili 2× ket z jednoho tehu ale rychle zaniklo.pak jaem otehotnela přirozené cca behem 2 měsíců a zaniklé tehu (revize) takze si myslim ze moje vejce byla nakazena tou boreliozou a proto ty neúspěchy a potraty.sam dr. mi říkal že to byl důvod neúspěchu po důkladném preleceni opet tehu a přirozeně a to dopadlo a mám skoro dvouletou holčičku zamrazene embrya jsme nechali znehodnotit. podle dr by to stejne nedopadlo. a dr. Rikal ze mimco by mohlo byt treba nemocné nebo by se neudrzelo.ty se nejprve vylec a pak řes ivf.ale osobně bych to nepodstoupila vim ze je to těžké a taky to stoji hodně peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí