Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Pajdinka diky, sleduj hlavne jestli nema teploty i nizke, malatnost, zvraceni
@Pajdinka píše:
Moc dekuju, tohle jsem asi potrebovala slyšet, ja bych se samozřejmě nehadala, spiš ji zkusim požádat. Ona je hrozne fajn a pečlivá, takže veřím že mi buď řekne že to není problém a nebo mi vysvetlí proč to není nutné. Pro me je net pohroma, pokazde si nadavam, ale stejne mi to nedá. On je spiš problem ze u tehle diagnozy se vsichni zdesí a kdyz reknu, ze jsme bez omezení, ze muze plavat a sportovat a muze do skolky a ze za 14 dni je po lecbe tak na me koukaji jestli si delam srandu…Jak rikam odchazela jsem od ni klidna a za par hodin jsem se dokazala vynervovat, ze snad ani neusnu…moc dekuju
tve obavy jsou opravnené v teto fazi mas asi 90% že atb pomůžou ale je tu několik ale nevíš jak dlouho po infikaci ATB nasadila vzhledem k tomu že byl test na pritilatky pozitivní tak to musela byt delší doba podle přiznaku ale ale krátká. Co se týče tve doktorky tak si myslím že léčí podle laboratoře a to není dobře syn mněl vzorové příznaky a ona mu nasadila ATB až po laboratoři. PS když syna nevyléčí první davka ATB tak mas v dalsích kolech jen 50% šanci na vyléčení
@Pajdinka Dáš mi pak taky prosim vědět, co jsi zjistila u doktora prosím?
Syn navíc min. tyden zvracel ale pak to chytl i starší a měl i rýmu, tu jsem pro změnu chytl já, takže borelióze to nepřikládám.
Fakt Te chápu, já z toho byla nervózní strašně. Pak jsem mluvila s tou Mudr - prostě by nám nechtěla ublížit, ví co dělá a syny zná od narození. Musela jsem se přesvědčit a uklidnit sama sebe. Mám doma zdravé dítě bez dalších problémů, není třeba se stresovát. Je pod dohledem lékaře.
Ahoj, byli jste prosím na kontrolní odběr krve? My ano, výsledkům nerozumím…
Akutní protilátky dobré, ale dlouhodobě prý zvýšené, mají být do 220 a jsou 240…? Nějak to nepobiram, jsou to jen telefonické výsledky od sestřičky, zítra si jdu nechat vysvětlit Mudrou…