Borelióza u pětiletého

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2450
24.9.19 23:38

@Pajdinka diky, sleduj hlavne jestli nema teploty i nizke, malatnost, zvraceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
25.9.19 09:28
@Pajdinka píše:
Moc dekuju, tohle jsem asi potrebovala slyšet, ja bych se samozřejmě nehadala, spiš ji zkusim požádat. Ona je hrozne fajn a pečlivá, takže veřím že mi buď řekne že to není problém a nebo mi vysvetlí proč to není nutné. Pro me je net pohroma, pokazde si nadavam, ale stejne mi to nedá. On je spiš problem ze u tehle diagnozy se vsichni zdesí a kdyz reknu, ze jsme bez omezení, ze muze plavat a sportovat a muze do skolky a ze za 14 dni je po lecbe tak na me koukaji jestli si delam srandu…Jak rikam odchazela jsem od ni klidna a za par hodin jsem se dokazala vynervovat, ze snad ani neusnu…moc dekuju :palec:

tve obavy jsou opravnené v teto fazi mas asi 90% že atb pomůžou ale je tu několik ale nevíš jak dlouho po infikaci ATB nasadila vzhledem k tomu že byl test na pritilatky pozitivní tak to musela byt delší doba podle přiznaku ale ale krátká. Co se týče tve doktorky tak si myslím že léčí podle laboratoře a to není dobře syn mněl vzorové příznaky a ona mu nasadila ATB až po laboratoři. PS když syna nevyléčí první davka ATB tak mas v dalsích kolech jen 50% šanci na vyléčení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.19 17:38

@Pajdinka Dáš mi pak taky prosim vědět, co jsi zjistila u doktora prosím?
Syn navíc min. tyden zvracel ale pak to chytl i starší a měl i rýmu, tu jsem pro změnu chytl já, takže borelióze to nepřikládám.
Fakt Te chápu, já z toho byla nervózní strašně. Pak jsem mluvila s tou Mudr - prostě by nám nechtěla ublížit, ví co dělá a syny zná od narození. Musela jsem se přesvědčit a uklidnit sama sebe. Mám doma zdravé dítě bez dalších problémů, není třeba se stresovát. Je pod dohledem lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.19 03:18

Ahoj, byli jste prosím na kontrolní odběr krve? My ano, výsledkům nerozumím…
Akutní protilátky dobré, ale dlouhodobě prý zvýšené, mají být do 220 a jsou 240…? Nějak to nepobiram, jsou to jen telefonické výsledky od sestřičky, zítra si jdu nechat vysvětlit Mudrou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí