Kávovar Bosch Tassimo
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
alanis píše:
Děkuji
Podle informací Kraftu se na příští rok chystají další příchutě, takže nabídka bude zase větší… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem se nakonec rozhodli a koupíme tu T65 a pro kapslíky pojedeme k sousedům. No stejně teďka asi pokud vyjde čas jedeme přes Vídeň, tak se stavíme a koupíme to rovnou po cestě domů a je to…takže pak písnu co máme a jaké jsou ty příchutě chuťově
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj-můžu se taky poptat? nevíte, kde se dají sehnat ty skleničky k tomu? před vánoci asi byly akce,že to k tomu dávali jako dárek…já si o něj řekla teď ke kulatým narozeninám, co mě čekají za dva týdny, takže vánoční kace se skleničkama už jsem nikde nenašla…a třeba na latte žádné vhodné doma nemám. Když si dám do vyhledávače najít jako příslušenství-po skleničkách ani památky.Co se do toho dá použít prosím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj
tak ja napriklad dve sklenicky dostala ke kavovaru, ktery jsem kupovala a prodavam je, protoze mam doma spoustu sklenicek na latte jeste z dob kdy jsem mela DG.
Ale jsem celkem nastvana, protoze jsem si chtela dokoupit hrnicky na cokoladu a volala jsem primo na linku Bosch Tassimo a bylo mi receno, ze sklenicky, hrnky atd se nedaji koupit, jsou JEN soucasti prodejni akce spolecne s kavovarem.
No chystam se tam zavolat a rict jim, ze kdyz uz na to delaji takovou reklamu atd tak by bylo fajn, kdyby se to dalo nekde koupit.
Prece si kvuli sklenickam nebudu kupovat dalsi kavovar ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hm tak to jo, to je blbé. A můžu tam použít hrníčky apod… co mám doma-nemusí to být přímo jejich originál?
A za kolik je prodáváš, jestli se můžu zeptat?-ještě jsem dostala tip teda, kde by mohli mít v prodeji komplet, tak jdu mrknout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
podle mých informací se chystají na letošek pro český trh nové verze s možností použití Brita tablety a 5-6 nových příchutí, včetně Chai Tea…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je super. My nakonec koupili tu T40 v té stříbrné barvě a kafíčko nám moc chutná a je super, že bude více druhů i u nás a nebudeme pro ty kapslíky jezdit k sousedům.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
odvapnovac
Chcem sa opytat ci mi neviete poradit internetovu stranku kde sa da objednat odvapnovac na kavovar tassimo T40. Zatial sa mi ho nepodarilo zohnat a kontrolka uz blika. Prosim poradte. Dakujem ![]()
- Citovat
- Upravit
Můžeš koupit klasickej tekutej odvápňovač..mají ho v tesku kolem 200Kč. Jinak tassimo podle mě žádnej speciální nemá, takže kdekoliv ho seženeš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak na netu třeba alza ho má..tak se jukni
http://www.alza.cz/…18851739.htm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
odvapnovac
Ahojte, dakujem za rady zatial sa neviem rozhodnut ci mam pouzit nejaky pripravok ktory mi odporucate, lebo v navode na odvapnenie mam napisane ze specialne vyvinuty pripravok na odvapnenie je k dispozicii prostrednictvom Bosch a cislo produktu 310967 ale ja neviem ci som zabudla hladat cez net ale nepodarilo sa mi to najst no a neviem ci to nebude vadit ked tam tento konkretny vyrobok nedam. Bola som dnes v elektre kde sme kavovar kupovali a tam to nemaju ale zistia, no este pockam a uvidim. Nechcem aby sa mi tato masinka pokazila mojim pricinením. Bolo by mi luto. Ale dakujem vam za radu. pa
- Citovat
- Upravit
na to je tam snad ten servisní disk ne?
i když taky jsem v návodu zahlídla cosi o nějakém čistícím prostředku, ale nebylo tam nic konkrétního napsané, tak jsem si taky říkala, co to jako má být za prostředek…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, no ved prave ze tento vyrobok ma servisny disk ktory funguje na baze nacitania kodov viem ja ci ked tam nedam konkretny pripravok nezablokujem ho?! Skusali ste to niekto odvapnovat niecim inym ako sa pise? Viem ze je napisane ze v ziadnom pripade octom ale neznamena to ze kyselina citronova je povolena - si myslim! A ked nie kyselina tak potom co tam dam? ![]()
- Citovat
- Upravit