Kávovar Bosch Tassimo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2204
24.1.12 09:00
zu03za píše:
Ahojky, no ved prave ze tento vyrobok ma servisny disk ktory funguje na baze nacitania kodov viem ja ci ked tam nedam konkretny pripravok nezablokujem ho?! Skusali ste to niekto odvapnovat niecim inym ako sa pise? Viem ze je napisane ze v ziadnom pripade octom ale neznamena to ze kyselina citronova je povolena - si myslim! A ked nie kyselina tak potom co tam dam? :nevim:

http://www.mall.cz/…sch-tcz-6002

toto je originál přípravek od Bosche pro odvápnění Tassima..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu03za
24.1.12 09:59

vyskusam

Dakujem objednam, vyskusam a ozvem sa! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
zu03za
2.2.12 09:09

Ahojte, takže kávovar mám odvápnený tabletami z Boschu,ktore som dostala zakupit cez internet. Samozrejme, že spolu s poštovným ma vysli dosť draho. Tablety su na 3 použitia a celkovo ma prekvapila doba odvapňovania, ktorá trvá približne 3 hodiny!!! Proces odvápnenia je 25 minút, ale prečistenie je 4× prefiltrovanie celého zásobníka…no sila. Prechádzam na nákup kojeneckej vody Lucka ktorá mi nezavápni kavovar. Ale v konečnom dôsledku som už spokojná že mám zasa fajn kávičku a zaslúženú. Ahojte!

• Citovat
  • Upravit
jara_123
8.2.12 00:35

Filtrace v kavovaru

Podle me je nejlepsi mit doma klasickou britu (ne v kavovaru), ale konvici na vodu a pak si koupit jakekoliv tassimo. Funkcne se to beztak nelisi az na vyslovene pitomosti ala podsviceni salku. Tady to popsali celkem trefne: tak bez odkazu, pry jsem spamer, nechapu.

Otazka: vite nekdo, kde se daji sehnat t discy starbucks? Idealne praha a kamena prodejna, aby to nestalo 3× tolik jen kvuli poste. Diky

• Citovat
  • Upravit
jara_123
8.2.12 00:38

Tak odkaz tady pro pobaveni http://goto.cream.org/tassimot20

• Citovat
  • Upravit
563
8.2.12 11:31
jara123 píše:
Tak odkaz tady pro pobaveni http://goto.cream.org/tassimot20

Odkaz nefunguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milhaus65
12.2.12 17:25

Kapsle Tassimo

Zjistil již někdo, kde se dají objednat kapsle ze zahraničí ? U nás je jich docela málo oproti okolním státům.
Navíc to nechápu, proč ? Když by to mohli prodat i u nás.

• Citovat
  • Upravit
2204
13.2.12 09:41
Milhaus65 píše:
Zjistil již někdo, kde se dají objednat kapsle ze zahraničí ? U nás je jich docela málo oproti okolním státům.
Navíc to nechápu, proč ? Když by to mohli prodat i u nás.

http://www.supervyprodej.cz/…-kapsle.html?…

zkus tady. Problém je že všechny „velké a seriózní eshopy“ spolupracují s českým zastoupním Kraft a to zatím jiné než těch 6 kafí + 2 čaje zatím neprodává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
13.4.12 11:57

nové příchutě do Tassima, dostupné od května-června

Tassimo Jacobs Café Crema XL 144g
Tassimo Jac Espresso Ristretto 128g
Tassimo Jac Latte Mac Less Sweet 480g
Tassimo Twinings Earl Grey tea 40g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
15.4.12 18:30

no tak u nás v okolí jsou pro jistotu i jaksi vyprodané nebo co už delší dobu. Já klasické kafe nepij, proto jsem si pořídila kávovar, abych si mohla dát latee, capuccino, čokoládu a jim podobné…a jediné, co tu teď seženu je Espresso, příp. cafee crema. Teď jsem splašila aspoň poslední jedno balení karamelového latte. Nechápu, kam to vymizelo. Mívali to i Kauflandu, tam je teď už asi měsíc taky jen Espresso, nic jiného. Objednávat z netu se mi to moc nechce, páč toho kvůli financím nemůžu vzít nějak moc naráz, aby se vyplatilo poštovné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
16.4.12 11:00
@Brusek píše:
no tak u nás v okolí jsou pro jistotu i jaksi vyprodané nebo co už delší dobu. Já klasické kafe nepij, proto jsem si pořídila kávovar, abych si mohla dát latee, capuccino, čokoládu a jim podobné…a jediné, co tu teď seženu je Espresso, příp. cafee crema. Teď jsem splašila aspoň poslední jedno balení karamelového latte. Nechápu, kam to vymizelo. Mívali to i Kauflandu, tam je teď už asi měsíc taky jen Espresso, nic jiného. Objednávat z netu se mi to moc nechce, páč toho kvůli financím nemůžu vzít nějak moc naráz, aby se vyplatilo poštovné…

já si je kupuju na Mall.cz nebo na supervyprodej.cz, tam mají i jiný než ofiko český.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
16.4.12 11:03

na ten supervyprodej jsem teď mrkala-jsou tam i jiné, ale jsou taky normální kávy, ne nic takového mléčného-ale tak já si zatím vystačím i s tím, co tu je, ale není ani to. Ale dát přes stovku ještě za poštovné je prostě moc, to se oplatí, dkybych toho brala třeba za tisícovku, ael to si ted nemůžu dovolit tak najednou. No mrknu pak zase do toho města, jestli nedoplnili zásoby. Nechápu, proč to tak vymizelo. a v tom Kauflandu taky měli normálně všechny ty základní druhy, ale poslední dobou prostě nic, jen to espresso :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
16.4.12 12:01

hmm, tak jedině objednat třeba na Mallu http://www.mall.cz/…apsle/bosch/ a pověřit někoho, kdo jede do Prahy nebo jiného města kde má třeba Mall.cz výdejny, aby Ti to přivezl.
 http://www.mall.cz/prodejny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
16.4.12 12:12

no už jsem se dívala i na tom supervýprodeji-taky mají výdenu v Brně, že bych zkusila přes bratránka. No ale není to tak životně důležitá věc :lol: tak holt chvíli lepší kafe nebude, aspoň ušetřím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
25.7.12 08:26

Potřebovala bych se zeptat těch, co mají Tassimo-u Latté mi začalo nějak blbnout, že mi v té mlékové kapsli zůstává hodně vody, ani to moc nepěnilo-te´D jsem to komplet pořádně vypucovala, odvápnila a zase mi to tam zůstalo. Už to teda aspoň udělalo pěnu :-) ale nevím, proč tam toho tolik zůstává, to nedělávalo, kasple bývala prázdná :nevim: nevíte, čím by to mohlo být? v těch „problémech“ co jsou vypsané v návodu toto není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí