Kávovar Bosch Tassimo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2204
25.7.12 09:56
@Brusek píše:
Potřebovala bych se zeptat těch, co mají Tassimo-u Latté mi začalo nějak blbnout, že mi v té mlékové kapsli zůstává hodně vody, ani to moc nepěnilo-te´D jsem to komplet pořádně vypucovala, odvápnila a zase mi to tam zůstalo. Už to teda aspoň udělalo pěnu :-) ale nevím, proč tam toho tolik zůstává, to nedělávalo, kasple bývala prázdná :nevim: nevíte, čím by to mohlo být? v těch „problémech“ co jsou vypsané v návodu toto není…

To nevím, určitě bych volal servis 251 095 546

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
25.7.12 11:33

No je to ještě i v záruce, ale dpstala jsem ho k narozkám, nevím jestli to objednávali z netu nebo kde ho kupovali, bych to asi musela poslat poštou :roll: asi zkusím napsat dotaz na nějaké ty jejich stránky, čím by to mohlo být, jestli je to jen nějaká prkotina nebo v čem je zakopaný pes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ata301
8.2.13 16:14

otazka

Prosim vas viete mi niekto pomoct odvapnila som tassimo odvapnovacim prostriedkom xavax a stale i svieti ikonka odvapnenia a neviem to nijako odstranit :-((( poradte prosimmmmmmmmmmmmmmmm :,(

• Citovat
  • Upravit
MarekMoucha
22.2.13 14:57

Mam stejny problem, odvapnil jsem a porad mi sviti kontrolka, a to jsem to delal asi 4× a pokazde 20min

• Citovat
  • Upravit
563
3.5.13 12:19

Tak s tím problém nemáme…normálně používáme tekutý odvápňovač Melitta ANTI CALC z Alzy a vždy se vyčistí na poprvé a bez problémů..nevím, třeba je to odvápňovačem který používáte..zkuste jiný a uvidíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
johanaka
8.7.13 12:33

Výtka!

Tassimo nemá nijak vychytané třídění odpadů. Kapsle obsahuje jak plast, tak hliník, tak bioodpad. Ideální by byly papírové kapsle, které by šly celé vhodit do kompostu. Přijde mi totiž, v dnešní době už dost hloupé, že se na to soudruzi vývojáři vůbec nezaměřili! :cert: Ale nejideálnější by však bylo, kávu nepít. Tak.

• Citovat
  • Upravit
1223
8.11.14 07:41

Dobré ránko přeji :mavam:
vstala jse, že jsi udělám kávu a bliká na mě, že potřebuji kávovar odvápnit, to by nebyl problém, jenže, já už si nepamatuji, jak se to dělá a příbalový letáček k manuálu se někam vytratil.. :oops: Ty tabletky mám, můžete mi poradit jak dál? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
8.11.14 08:52

Kavovar mame z CR, zijeme v Nemecku, kava chutna skvele a v Nemecku maji spoustu kapsli a vsude, i na pumpach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
8.11.14 08:55

@LenďuleB tam by měl být ten t-disc, ten by se měl dát místo kapsle a nechat to projet vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
8.11.14 09:03

@smudlik.esta jj děkuju, už jsem na to přišla. A takový ten čudlík se má chvíli podržet že, aby se spustil režim odvápńování. No, že mi to ale trvalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
8.11.14 09:08

@LenďuleB jo jo přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
8.11.14 09:11

@smudlik.esta :pankac: Akorát už tady usínám, protože se to pořád odvápňuje a odvápńuje a ta noc s naším malým broučkem byla téměř probdělá.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
8.11.14 09:22

@LenďuleB já ho loni dostala k vánocům od rodičů. Ale nedávno jsem se stěhovala, takže ho mám ještě někde v krabici, kafe teď moc nepiju, protože jsem těhotná, tak mi nechutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
8.11.14 09:25

@smudlik.esta jéé to znám :hug:. To máš přesně jako já, když jsem čekala malého. Ale zajímavý bylo něco jiného, dřív jsem pila třeba i kapučíno na benzínce z automatu, no a to jsem v těhotenství nemohla ani cítit, jediný kafe, co jsem fakt mohla, bylo od taťky, má kávovar, kam se dává čerstvě umletá káva, žádný kapsle a jediný to mi chutnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.11.16 13:44

Bosch TASSIMO

Zdravím vážení a sháním radu, máme doma kávovar Tassimo ctpm02 a přestal nějak fungovat, respektive nejde ani podle návodu spustit čištění „Odvápnění přístroje“ pomocí čistící servisní tablety T DISC, ani nezabzučí jak by měl před spuštěním udělat. Co je špatně? Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí