Kávovar Bosch Tassimo
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Brusek píše:
Potřebovala bych se zeptat těch, co mají Tassimo-u Latté mi začalo nějak blbnout, že mi v té mlékové kapsli zůstává hodně vody, ani to moc nepěnilo-te´D jsem to komplet pořádně vypucovala, odvápnila a zase mi to tam zůstalo. Už to teda aspoň udělalo pěnuale nevím, proč tam toho tolik zůstává, to nedělávalo, kasple bývala prázdná
nevíte, čím by to mohlo být? v těch „problémech“ co jsou vypsané v návodu toto není…
To nevím, určitě bych volal servis 251 095 546
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No je to ještě i v záruce, ale dpstala jsem ho k narozkám, nevím jestli to objednávali z netu nebo kde ho kupovali, bych to asi musela poslat poštou
asi zkusím napsat dotaz na nějaké ty jejich stránky, čím by to mohlo být, jestli je to jen nějaká prkotina nebo v čem je zakopaný pes…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
otazka
Prosim vas viete mi niekto pomoct odvapnila som tassimo odvapnovacim prostriedkom xavax a stale i svieti ikonka odvapnenia a neviem to nijako odstranit
poradte prosimmmmmmmmmmmmmmmm ![]()
- Citovat
- Upravit
Mam stejny problem, odvapnil jsem a porad mi sviti kontrolka, a to jsem to delal asi 4× a pokazde 20min
- Citovat
- Upravit
Tak s tím problém nemáme…normálně používáme tekutý odvápňovač Melitta ANTI CALC z Alzy a vždy se vyčistí na poprvé a bez problémů..nevím, třeba je to odvápňovačem který používáte..zkuste jiný a uvidíte
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Výtka!
Tassimo nemá nijak vychytané třídění odpadů. Kapsle obsahuje jak plast, tak hliník, tak bioodpad. Ideální by byly papírové kapsle, které by šly celé vhodit do kompostu. Přijde mi totiž, v dnešní době už dost hloupé, že se na to soudruzi vývojáři vůbec nezaměřili!
Ale nejideálnější by však bylo, kávu nepít. Tak.
- Citovat
- Upravit
Dobré ránko přeji ![]()
vstala jse, že jsi udělám kávu a bliká na mě, že potřebuji kávovar odvápnit, to by nebyl problém, jenže, já už si nepamatuji, jak se to dělá a příbalový letáček k manuálu se někam vytratil..
Ty tabletky mám, můžete mi poradit jak dál? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kavovar mame z CR, zijeme v Nemecku, kava chutna skvele a v Nemecku maji spoustu kapsli a vsude, i na pumpach.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LenďuleB tam by měl být ten t-disc, ten by se měl dát místo kapsle a nechat to projet vodou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smudlik.esta jj děkuju, už jsem na to přišla. A takový ten čudlík se má chvíli podržet že, aby se spustil režim odvápńování. No, že mi to ale trvalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smudlik.esta
Akorát už tady usínám, protože se to pořád odvápňuje a odvápńuje a ta noc s naším malým broučkem byla téměř probdělá.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LenďuleB já ho loni dostala k vánocům od rodičů. Ale nedávno jsem se stěhovala, takže ho mám ještě někde v krabici, kafe teď moc nepiju, protože jsem těhotná, tak mi nechutná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smudlik.esta jéé to znám
. To máš přesně jako já, když jsem čekala malého. Ale zajímavý bylo něco jiného, dřív jsem pila třeba i kapučíno na benzínce z automatu, no a to jsem v těhotenství nemohla ani cítit, jediný kafe, co jsem fakt mohla, bylo od taťky, má kávovar, kam se dává čerstvě umletá káva, žádný kapsle a jediný to mi chutnalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bosch TASSIMO
Zdravím vážení a sháním radu, máme doma kávovar Tassimo ctpm02 a přestal nějak fungovat, respektive nejde ani podle návodu spustit čištění „Odvápnění přístroje“ pomocí čistící servisní tablety T DISC, ani nezabzučí jak by měl před spuštěním udělat. Co je špatně? Děkuji za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit