Kávovar Bosch Tassimo
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Bosch TAS 3203 Tassimo Sunny
Ahojky, lidi poradíte? Koupili jsme tuhle mašinku a dnes poprvé vařili. Káva nám nechutná, bez chuti, pěna byla ale neleze to. Byly k tomu jako dárek kapsle tassimo, dělali jsme Latte Macchiato ale ne, prostě to buď neumíme nebo nám stačí kafe po našem. Jaké si do toho kupujete kapsle, které jsou chuťově podle vás nejlepší? Mám ráda ty dost napěněné latte ale byla jsem zklamaná. Jsou i chuťově lepší podle vás? Pro malou zkusíme Milku, vrátit se to jenom tak nedá, zakoupeno v Bille a na handrkování se není momentálně čas ani zdraví. Jak vylepšit kafe aby chutnalo nebo které kasle do toho vám chutnají? A v neposlední řade, asi bude rozdíl mezi tím co se prodává tady a v Německu. Budu ráda za každou radu co zlepšit, voda měněná, vše čištěné ale i muž byl zklamaný a to kafe pije málokdy. Díky moc všem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jirkafil Prosím vás, máte český návod ke kávovaru? Mohl byste mi ho vyfotit a poslat? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
mame doma uz druhy model, ten pred tim drzel roky, ted ho mame od brezna a dneska se nam stalo, ze stale sviti cervene symbol hrnku a nespusti se.
Nepomohlo ani vyzkouseni vice kapsli, otrebi ctecky caroveho kodu, ani T-disc to nenacte..
Pujdeme ho reklamovat, ale zajima me, zda se nekomu nestalo neco podobneho a cim to bylo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím
Když vložím kapsly a zavřu, zapnu, tak místo kávy mi pořád dokola teče jen voda. Kapsle je pořád plná.
Nevíte prosím někdo co s tím?
Moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit