Botičky

189
23.6.06 22:21

Botičky

Ahojky..
Nevite,kde se prodává dětská certifikovaná obuv tady v Praze?Jestli znáte obchůdek tak sem s tím.Malej se začíná stavět a to je konec.Potřebujem botíí.Díky.J+J. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1829
23.6.06 22:33

Ahoj :-)

na toto téma tu už bylo diskuzí, jejej…

my jsme je kupovali v prodejně ESSI mezi Pražského povstání a Vyšehradem. Přesnou adresu najdeš třeba v této starší diskuzi https://www.emimino.cz/modules.php?…

Hanka a Matýsek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
23.6.06 22:37

ahoj, ještě jedna speciálka je u nás na Lužinách, hned u stanice metra „B“ Lužiny.
 Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
23.6.06 22:44

Ahoj!

Doporučuji prodejnu na Lužinách. Je to hned u stanice metra.
Na www.detskaobuv.cz je hned na první stránce uvedena.
Je tam velký výběr a příjemná obsluha. Prodávají tam i třeba kloboučky.

Já jsem pro malého začala používat botičky, až když víc času strávil chozením než lezením po čtyřech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
23.6.06 23:08

Ahoj,
nedávno otevřeli novou prodejnu (myslím Fare) v Dejvicích vedle MÚ na Československý armády. Nebo taky se podívej po lékárnách - tam mají často zdravotní obuv i pro mrňata.
Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ro
2159
24.6.06 00:11

jo Fare můžu dost doporučit, ale před třemi roky, to co teď nabízí, nevím, moc se mi to nezdálo. Co se mi na něm líbilo, že Johanka chodila v certifikované obuvi za poloviční cenu, pže Fare vyprodává loňské modely v těchto relacích - to včetně sportovních i zimních bot. Ale nakupovala jsem to jen v jediném velkoobchodě ve Zlíně, jinde to v těch cenách k sehnání nebylo. V Praze neustále kámošky hovořej o nedostižném obchůdku na Zbraslavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ro
2159
24.6.06 00:13

Jo a velmi kvalitní kopie např. botek Essi nebo Baťa se daj sehnat v kamenných čínských krámcích za třetinovou cenu. Kvalitativní rozdíl je např. v kožence místo kůže. U dětí a trvanlivosti čtvrt roku mi to nepřišlo moc podstatné, vše ostatní včetně designu, pevnosti i kopyta bylo totožné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
24.6.06 08:20

Ahoj,
my nakupovali na Praze 4, V Jezírkách, je tam moc příjemná paní, poměřila, poradila. Myslím ale, že budeš spokojená v jakékoli prodejně zmíněné na www.detskaobuv.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
24.6.06 11:08

ahoj.Díky moc…Jinak www.detskaobuv.cz nemají tam fotky těch malých botiček..A jinak někde ty botky jsou dost drahý..Např.Reno je má snad o 150kč dražší než jinde,třeba v lékárně..Tak zatím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
24.6.06 11:30

už je mají.. 8O tak to bylo na dětské boty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
4.8.06 07:50

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, kdy se dávají první botičky? Koukala jsem, že některé maminky dávají i nechodícím dětem. Když byla parna, tak mi to bylo jedno, ale teď nevím, když půjdu s malým ven, tak jestli by na ponožečkách neměl mít v kočárku botičky. Na druhou stranu mi to příjde jako zbytečná investice. Asi hloupá otázka, ale pořád mi to vrtá hlavou.
Děkuju. Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
4.8.06 15:12

Tak to já bych malému mimču botky nedávala, mám asi nějakou úchylku a děsí mě představa že má Pepi v botě stlačenou nožku. Myslím že na válení se v kočárku mu budou příjemnější ponožky nebo capáčky.
Já jsem o tomhle taky dumala, ale hlavně z toho důvodu, že má Pepi hrozně velkou nožku, byla zima a neexistovaly na něj žádné zateplené látkové capáčky. Nakonec prostě vydržel v obrovských froté ponožkách a když se udělalo hezky tak v nich lezl i po pískovišti :)
Myslím že jde hlavně o estetično. Užívala bych si dob bez botiček, předevčírem jsme kupovali za 530 větší sandálky, dneska ve slevě „jen“ za 400 plné kvůli dešti. Nákupu botek si ještě užiješ… :roll: :lol: :lol: :lol:
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
5.8.06 10:14

Věrko, díky za info, chtěla jsem se ještě zeptat, kdy se botičky začínají dávat? Šimon se v postýlce sám staví a chodí okolo „zábradlí“. Ptala jsem se mamky a ta říkala, že možná do té postýlky už by bylo třeba stáhnout kotníček, ale prý se mám raděj zeptat tady (ví, že se tu radíme). Děkuju moc.
 Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
5.8.06 20:51

Věrko, mrkni na starší diskuse, najdeš tu na toto téma spoustu příspěvků. ALe boty určitě až v momentě, kdy se dítě samo bez pomoci postaví v prostoru. Prostě až když samo běhá. Jestliže mají boty děti, které ještě lezou, tak lezením s botama si zadělávají na pořádné problémy s klenbou…
Měj se. Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky