Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky..
Nevite,kde se prodává dětská certifikovaná obuv tady v Praze?Jestli znáte obchůdek tak sem s tím.Malej se začíná stavět a to je konec.Potřebujem botíí.Díky.J+J. ![]()
Ahoj ![]()
na toto téma tu už bylo diskuzí, jejej…
my jsme je kupovali v prodejně ESSI mezi Pražského povstání a Vyšehradem. Přesnou adresu najdeš třeba v této starší diskuzi https://www.emimino.cz/modules.php?…
Hanka a Matýsek
ahoj, ještě jedna speciálka je u nás na Lužinách, hned u stanice metra „B“ Lužiny.
Silvie
Ahoj!
Doporučuji prodejnu na Lužinách. Je to hned u stanice metra.
Na www.detskaobuv.cz je hned na první stránce uvedena.
Je tam velký výběr a příjemná obsluha. Prodávají tam i třeba kloboučky.
Já jsem pro malého začala používat botičky, až když víc času strávil chozením než lezením po čtyřech.
Ahoj,
nedávno otevřeli novou prodejnu (myslím Fare) v Dejvicích vedle MÚ na Československý armády. Nebo taky se podívej po lékárnách - tam mají často zdravotní obuv i pro mrňata.
Veronika
jo Fare můžu dost doporučit, ale před třemi roky, to co teď nabízí, nevím, moc se mi to nezdálo. Co se mi na něm líbilo, že Johanka chodila v certifikované obuvi za poloviční cenu, pže Fare vyprodává loňské modely v těchto relacích - to včetně sportovních i zimních bot. Ale nakupovala jsem to jen v jediném velkoobchodě ve Zlíně, jinde to v těch cenách k sehnání nebylo. V Praze neustále kámošky hovořej o nedostižném obchůdku na Zbraslavi.
Jo a velmi kvalitní kopie např. botek Essi nebo Baťa se daj sehnat v kamenných čínských krámcích za třetinovou cenu. Kvalitativní rozdíl je např. v kožence místo kůže. U dětí a trvanlivosti čtvrt roku mi to nepřišlo moc podstatné, vše ostatní včetně designu, pevnosti i kopyta bylo totožné.
Ahoj,
my nakupovali na Praze 4, V Jezírkách, je tam moc příjemná paní, poměřila, poradila. Myslím ale, že budeš spokojená v jakékoli prodejně zmíněné na www.detskaobuv.cz.
ahoj.Díky moc…Jinak www.detskaobuv.cz nemají tam fotky těch malých botiček..A jinak někde ty botky jsou dost drahý..Např.Reno je má snad o 150kč dražší než jinde,třeba v lékárně..Tak zatím..
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, kdy se dávají první botičky? Koukala jsem, že některé maminky dávají i nechodícím dětem. Když byla parna, tak mi to bylo jedno, ale teď nevím, když půjdu s malým ven, tak jestli by na ponožečkách neměl mít v kočárku botičky. Na druhou stranu mi to příjde jako zbytečná investice. Asi hloupá otázka, ale pořád mi to vrtá hlavou.
Děkuju. Věra
Tak to já bych malému mimču botky nedávala, mám asi nějakou úchylku a děsí mě představa že má Pepi v botě stlačenou nožku. Myslím že na válení se v kočárku mu budou příjemnější ponožky nebo capáčky.
Já jsem o tomhle taky dumala, ale hlavně z toho důvodu, že má Pepi hrozně velkou nožku, byla zima a neexistovaly na něj žádné zateplené látkové capáčky. Nakonec prostě vydržel v obrovských froté ponožkách a když se udělalo hezky tak v nich lezl i po pískovišti ![]()
Myslím že jde hlavně o estetično. Užívala bych si dob bez botiček, předevčírem jsme kupovali za 530 větší sandálky, dneska ve slevě „jen“ za 400 plné kvůli dešti. Nákupu botek si ještě užiješ…
![]()
Věrka
Věrko, díky za info, chtěla jsem se ještě zeptat, kdy se botičky začínají dávat? Šimon se v postýlce sám staví a chodí okolo „zábradlí“. Ptala jsem se mamky a ta říkala, že možná do té postýlky už by bylo třeba stáhnout kotníček, ale prý se mám raděj zeptat tady (ví, že se tu radíme). Děkuju moc.
Věra
Věrko, mrkni na starší diskuse, najdeš tu na toto téma spoustu příspěvků. ALe boty určitě až v momentě, kdy se dítě samo bez pomoci postaví v prostoru. Prostě až když samo běhá. Jestliže mají boty děti, které ještě lezou, tak lezením s botama si zadělávají na pořádné problémy s klenbou…
Měj se. Petra