Botičky Befado

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
bazaar
26.7.10 20:46

Opomenu-li porovnání kvality, myslím, že je to otázka vkusu …

• Citovat
  • Upravit
gabrys
7.12.11 10:21

Bačkůrky Befado

Hledali jsme bačkůrky, hodně jsem přemýšlela o těhlech http://shop.fare.cz/…robnosti.php?…, ale nakonec to vyhráli bačkůrky Befado už kvůli funkci bačkůrek, v prvních capáčkách se dítku potila příliš nožička i když v nich byla froté stélka, takže mě navnadilo, že bačkůrky od Befada ze série Speedy mají prodyšnou gumovou podrážku a navíc přímo tento model měl i měkkou froté stélku :) http://www.backorky.cz/…eedy-130p005. Ale nakonec
mě zklamalo, že bačkůrky jsou dost těžké :( a kór pro začínajícího chodce, který převážně doma pořád leze.

• Citovat
  • Upravit
65
29.7.12 20:47

Maminky, kde koupím tuto značku v Plzni…děkuji za info… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
29.7.12 22:03

@crazybee Ahoj,bačkůrky Befado by měli mít v každém obchodě s logem Žirafa, tak například jestli víš, kde je vědecká knihovna, tak hned vedle je obchod s dětskýma botičkama(my je zrovna odtud máme a jsem s botičkama navísost spokojená!! :palec: :palec: )anebo na Lochotíně kousek od Alberta na Gerský, pak ještě ve městě, nevím ale ulici, jezdí tam tramvaj 2 či 1 u Anglického nábřeží, hned vedle je prodejna s fotkama.Ty Befado bačkůrky jsou fakt super, malá je nosí na doma a vydrží fakt dlouho, kupovali jsme je v březnu a až teď na konci července jsem jí kupovala nový, takže za tu cenu super kvalita :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
29.7.12 22:09

@crazybee Pokud nejsi přímo z Plzně, tak ti napíšu přesnou adresu, teď jsem si našla paragon, takže ten obchod, který prodává boty u vědecké knihovny, tak se jmenují Boty a Botky Jindřich Klenc a je to Smetanovy Sady 6 a botičky stojí 269kč, což mi fakt přijde dobrá cena, snad jsem poradila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
30.7.12 08:17

Ahojky, díky a nevíš náhodou jestli tam prodávají všechny boty nebo jen bačkůrky, potřebovali bychom i plátěnky na září do školky…já tyhle botky našla omylem na internetu a jsem z nich co se týče vzhledu unešená, ale samozřejmě bych je ráda viděla naživo, kvůli kvalitě i kvůli tomu, že dcera má vysoký nárt tak jí moc botiček nesedí a musíme hodně zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
30.7.12 13:13

@crazybee Prodávají tam všechny boty, jdi se tam podívat a uvidíš, třeba je nebudou mít v obchodě, ale na skladě, to nevím, určitě se tam zkus zeptat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
31.7.12 23:00

Ahoj, kupujeme bačkorky Befado a jsme spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
6.5.14 18:52

Dobrý den
koupila jsem dcerce tyto botičky Befado, myšleny do školky na písek, hřiště atd.
Botky mají atest „Zdravá stopa“ a certifikát.
Jen mě zarazilo, že se prodávají bez vložek, paní prodavačka mi řekla, že se nosí jen tak, že tu klenbu mají vystuženou i bez vložek. Nabídla mi k nim i vložky, se kterýmy dcerku boty pochopitelně tlačily, ale ne na délku, nybrž na výšku, nad palečky. Tak mě zajímá, jestli někdo tyto tenisky nosíte, jestli s vložkami, nebo bez? a co si myslíte o těchto teniskách? Díky za reakce Lenka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
6.5.14 18:55

@Žesťovka dcera je nosí ale má je s tkaničkami, už má několikáté, bez vložky a pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.5.14 18:58

Taky máme, bez vložek. Myslím si, že za ty prachy jsou super ;) Mám je ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
6.5.14 19:10

Taky me to zarazilo a nakonec jsme je kvuli tomu nekoupili, dcera tvrdila ze ji tlaci jak jsou bez vlozek tvrde a asi mela pravdu :nevim: taky jsem je chtela na pisek a hriste a nakonec jsem koupila ve sportissimu za podobny peniz adidasky (sleva z 950 asi na 390), ktere mely vyndavaci vlozky a vypadaly o sto procent lepe. Jen holt nebude mit na pisek boty s certifikatem :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
6.5.14 19:15

Malý je má na ven a úplně v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
6.5.14 19:19

Máme tenisky na šněrování, dala jsem do nich jinou vložku a jsme já i syn spokojení, bez vložky jsem právě měla strach, aby ho netlačili, taky mě to celkem zarazilo. Jinak jsou to ale super boty za super cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
6.5.14 19:21

Možná je to od kusu. Dcerce tam kupuju třetím rokem tenisky na ven, druhým bačkory do školky a nikdy si nestěžovala.
Ani mě ty botky tvrdé nepřipadají, podrážky se v ruce dají snadno ohnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková