Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Hledali jsme bačkůrky, hodně jsem přemýšlela o těhlech http://shop.fare.cz/…robnosti.php?…, ale nakonec to vyhráli bačkůrky Befado už kvůli funkci bačkůrek, v prvních capáčkách se dítku potila příliš nožička i když v nich byla froté stélka, takže mě navnadilo, že bačkůrky od Befada ze série Speedy mají prodyšnou gumovou podrážku a navíc přímo tento model měl i měkkou froté stélku
http://www.backorky.cz/…eedy-130p005. Ale nakonec
mě zklamalo, že bačkůrky jsou dost těžké
a kór pro začínajícího chodce, který převážně doma pořád leze.
@crazybee Ahoj,bačkůrky Befado by měli mít v každém obchodě s logem Žirafa, tak například jestli víš, kde je vědecká knihovna, tak hned vedle je obchod s dětskýma botičkama(my je zrovna odtud máme a jsem s botičkama navísost spokojená!!
)anebo na Lochotíně kousek od Alberta na Gerský, pak ještě ve městě, nevím ale ulici, jezdí tam tramvaj 2 či 1 u Anglického nábřeží, hned vedle je prodejna s fotkama.Ty Befado bačkůrky jsou fakt super, malá je nosí na doma a vydrží fakt dlouho, kupovali jsme je v březnu a až teď na konci července jsem jí kupovala nový, takže za tu cenu super kvalita ![]()
@crazybee Pokud nejsi přímo z Plzně, tak ti napíšu přesnou adresu, teď jsem si našla paragon, takže ten obchod, který prodává boty u vědecké knihovny, tak se jmenují Boty a Botky Jindřich Klenc a je to Smetanovy Sady 6 a botičky stojí 269kč, což mi fakt přijde dobrá cena, snad jsem poradila ![]()
Ahojky, díky a nevíš náhodou jestli tam prodávají všechny boty nebo jen bačkůrky, potřebovali bychom i plátěnky na září do školky…já tyhle botky našla omylem na internetu a jsem z nich co se týče vzhledu unešená, ale samozřejmě bych je ráda viděla naživo, kvůli kvalitě i kvůli tomu, že dcera má vysoký nárt tak jí moc botiček nesedí a musíme hodně zkoušet.
@crazybee Prodávají tam všechny boty, jdi se tam podívat a uvidíš, třeba je nebudou mít v obchodě, ale na skladě, to nevím, určitě se tam zkus zeptat ![]()
Dobrý den
koupila jsem dcerce tyto botičky Befado, myšleny do školky na písek, hřiště atd.
Botky mají atest „Zdravá stopa“ a certifikát.
Jen mě zarazilo, že se prodávají bez vložek, paní prodavačka mi řekla, že se nosí jen tak, že tu klenbu mají vystuženou i bez vložek. Nabídla mi k nim i vložky, se kterýmy dcerku boty pochopitelně tlačily, ale ne na délku, nybrž na výšku, nad palečky. Tak mě zajímá, jestli někdo tyto tenisky nosíte, jestli s vložkami, nebo bez? a co si myslíte o těchto teniskách? Díky za reakce Lenka ![]()
@Žesťovka dcera je nosí ale má je s tkaničkami, už má několikáté, bez vložky a pohoda.
Taky máme, bez vložek. Myslím si, že za ty prachy jsou super
Mám je ráda.
Taky me to zarazilo a nakonec jsme je kvuli tomu nekoupili, dcera tvrdila ze ji tlaci jak jsou bez vlozek tvrde a asi mela pravdu
taky jsem je chtela na pisek a hriste a nakonec jsem koupila ve sportissimu za podobny peniz adidasky (sleva z 950 asi na 390), ktere mely vyndavaci vlozky a vypadaly o sto procent lepe. Jen holt nebude mit na pisek boty s certifikatem
![]()
Máme tenisky na šněrování, dala jsem do nich jinou vložku a jsme já i syn spokojení, bez vložky jsem právě měla strach, aby ho netlačili, taky mě to celkem zarazilo. Jinak jsou to ale super boty za super cenu
Možná je to od kusu. Dcerce tam kupuju třetím rokem tenisky na ven, druhým bačkory do školky a nikdy si nestěžovala.
Ani mě ty botky tvrdé nepřipadají, podrážky se v ruce dají snadno ohnout.
Opomenu-li porovnání kvality, myslím, že je to otázka vkusu …