Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
mám dotaz do kdy by měly mít děti botičky s „pevnou patou“. Jde mi hlavně o léto, to už bude malýmu 2a1/4roku.
Díky Jana
Ahoj Jano,
nám říkala doktorka z rehabilitace, že do 3 let koženou obuv s pevnou patou.
Martina
ahoj,
taky jsem někde slyšela, že do tří let by to chtělo s pevnou patou a kotníkové.
Včera jsem se byla kouknout u Bati (teda jen na jarní botky) a paní prodavačka říkala, že už v té dvojkové velikosti se budou těžko shánět kotníčkové na jaro
Tak mě moc nepotěšila. Ale myslím, že Essi ještě budou mít, ale když ty se mi moc nelíbí. Pak jsem koukala na stránky Elefanten (taky zdravotní obuv) a tam je taky problém sehnat naši velikost (26) v kotníčkových a sandálky už tam mají v té velikosti jen s volnou patou
. Tak jsem zvědavá, co seženeme.
Lenka
Já si myslím, že čím déle tím líp. Zkus se podívat i jinde než u Bati.
Ahoj, my jsme měli stejný problém, Tomášek ve dvou letech měl velikost 26, kotníčkové boty jsme sehnali jedině u Essi.
Jana
DPK dela zirafkove boticky az do 30. JInak poradne boty urcite co nejdyl, i kdyz to neni nic levneho
Já jsem na tohle taky zvědavá, Pepimu jsme kupovali na 20 měsících 27, teď nás čekají celoročky. Naštěstí máme v HK specializovanou prodejnu na žirafkové, tak to snad ještě nějakou dobu zvládneme…
Věrka
Ahoj,
holky díky! Tak to asi bude spíše jen o tom co seženeme.
Jana
ahoj naše malá si díky kotníkovým botám zlomila nohu přesně nad botou byly příliš tvrdý zrovna essi bylo to po skoku z výškyasi jeden metr.