Stříhání dětí

347
26.2.07 12:01

Stříhání dětí

Ahoj maminky, chci se zeptat čím nebo jak stříháte své vlasaté dětičky,,,,Kubovi je 15 měsíců a stříháme ho strojkem, ale slyšela jsem že to není to nejlepší můžete mi poradit???kamča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
386
26.2.07 12:15

Ahoj - my stříháme nůžkama. Adámek má husté vlasy a ježek mu nesluší, takže má takový 2-3 cm sestřih. Jinak je to ale boj. Když vidí ty padající vlasy, tak má záchvaty. Kdybych nevěděla, že ho to nemůže bolet, tak bych si myslela, že ho to bolí šíleně.

Ale mám kamarádky a ty vlasy stříhají normálně strojkem. Takže si můžeš klidně vybrat. Je to asi jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
26.2.07 12:20

No prý děti do tří let mají jemné ty vlasové cibulky a strojek je prý poškozuje tak nevím,,,,u nás je stříhání v poho, malý sedí a klidně ho strojkem stříhám sama, jen mi to nesmí trvat věčnost,,,to by byl boj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
26.2.07 12:25

Tak to máš zlaté dítě. Tak ježkům zdar :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
26.2.07 13:05

Náš Matýsek si na sebe nůžkama taky nenechá šáhnout, takže po jednom zoufalém pokusu ho trošku ostříhat nůžkama to vyhrál strojek. A to mu kupodivu nevadí. Ale musí na to být dva. V našem případě tchýně stříhá a já něco ukazuju v knížce, příp. krmím nějakou dobrůtkou.
Mně se víc líbí delší vlásky (jako má na fotečce), tedy zastříhnuté (ne dlouhé ani žádní Jágrové), ale to u našeho chlapíka zatím nejde. Takže stříháme strojkem, i když se mi ten mini sestřih moc nelíbí, Matýsek mi v něm připadá jako hroznej rošťák :lol:
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
26.2.07 13:06

Náš malej má teda na hlavě pár chlupů, ale poprvé jsem ho stříhala kvůli vyšetření před měsícem a půl, vzala jsem to normálně strojkem, musel jít do hola, ale nějak si to nůžkama neumím představit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vvv
1364
26.2.07 15:24

Ahoj, jelikož já jsem na stříhání střevo :D , vodím synka od cca roka a kousek ke svojí kadeřnici, která mu hlavičku buď vezme strojkem nebo ostříhá :) Zezačátku fakt vyváděl, ale je to o zvyku a teď už sedí k křesle (na klíně u maminky) jako frajer a jelikož ví, že dostane od tety bonbónek, tak i v klidu drží :wink:
Jinak s tím oslabováním cibulek, to jsem neslyšela, každopádně na malého to žádný vliv nemělo, má hodně vlásků a dost husté po nás.

Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
26.2.07 15:48

já také stříhám Vojtu strojkem 8) hrozně se mu to líbí a nejraději by se stříhal každý den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
26.2.07 20:10

Ahoj, já Adámka taky stříhám strojkem, beru ho na 9 mm, má hodně husté vlásky a tvrdé, tak s delšími vypadá blbě :D
Nůžkama jsem to nezkoušela, raději ani nebudu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
6.3.07 17:06

vlásky

:D Ahojky,našemu malému jsou 2 roky a vlásky mu stříháme vždy za 2 až 3 měsíce.Poprvé jsme byli u kadeřnice, když mu ještě nebyl ani rok, měl je hodně dlouhé a od té doby ho necháváme stříhat jen strojkem. On tedy strašně vyvádí a je to čím dál horší, ale ostříhat se prostě musí. Má hodně vlásků a hodně husté a jakmile je to trochu delší, tak se potí a pak se pořád drbe, takže vítězí strojek, protože je to rychlé.....já bych to ani nůžkama nezvládla, když se stejně nenechá… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí