večeře - 15.měsíců

24.2.07 10:30

večeře - 15.měsíců

Ahoj,
chci se zeptat, co večeří Vaše mimča v tomto věku než jdou spát. Doted´dcera pila pouze mléko (cca 270ml), a naprosto to jí i nám vyhovovalo a spala až do rána, ale posledních pár dní se budí dříve… Nevím, zda to může být i jídlem, myslíte, že je již potřeba přejít na jiný druh stravy, tj. kaše, polévka apod…? Přes den jí samozřejmě normálně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2010
24.2.07 13:53

Ahojky,udělej jí kaši,já kupuju od Nestle rýžovou,stojí cca 25kč,dává se do mléka a malá spí do rána bez buzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
24.2.07 14:09

Já dávám taky kaše, ale na spaní v noci to nemá žádný vliv. Budí se několikrát za noc (je ještě kojený). Má 14 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
24.2.07 14:18

My dávali donedávna k večeři chleba, sýr, zelenina, a po koupání ještě láhev s mlíkem. Ale teď jsem se rozhodla láhev odbourat a nahradit ji hrnkem, což se setkalo s odporem, ale i bez mlíka spí celou noc. V tomto věku je to podle mě normální a jídlo by na to nemělo mít vliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
24.2.07 17:33

Ahoj Marti, Kristy mela od roka k vece okolo 18.30 chleba se syrem nebo s Lucinou a potom jeste pri Vecernicku mliko (cca 180ml) a spala celou noc. Myslim, ze by Bara mohla mit fakt hlad, pokud ma jen svacu a potom az mliko, nedivila bych se :D

Ahoj,

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
24.2.07 20:14

Ahoj, my máme 14 měsíců a po svačině jíme ještě kaši kolem 7 (ne vždy má ale chuť) a pak ještě mlíko 250 ml. Spí občas i do devíti.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
25.2.07 13:14

Holky,máte zlaté děti,když vám spí celou noc.Co já bych za to dala!Eliška už asi měsíc kaše odmítá,tak jí dělám Sunar s piškatama nebo pudink,ale ona asi na mlíko nebude.Už ani to nechce.Tak jí dávám chleba se sýrem,s Lučinou,se salámem,buchtu nebo to,co zůstane od oběda.A stejně se v noci budí.Ale stačí jí dát cumel a zase spí.Jenomže takhle je to i 10× za noc.Kojit jsem přestala asi před třemi týdny.Přes den kojení nevyžadovala vůbec a v noci 2×.Přestala jsem ze dne na den a na prso si ani nevzpoměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
25.2.07 20:49

Libundo, máš zlaté dítě, když jí v noci dáš cumel a spí dál, co já bych za to dala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Teď vážně, to noční buzení, je děs, co? U nás bohužel cumel nefunguje, teda, přes den si rád podudá, i s cumlem usíná, ale v noci, když se vzbudí, tak cumel nechce, musím si ho vzít k sobě a kojit. Už mě to fakt zmáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
26.2.07 12:11

Ahojky, u nás se večeří bud jogurty s rohlíkem, nebo kakao s piškoty,,,,,malý mě začal odmítata mlíčko s kterým se budil jednou na krmení a od doby kdy papáme něco jiného než mlíčko tak spí až do rána. Jo a taky obyč krupici, ty kašičky z lékárny už nemůže ani vidět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
26.2.07 13:30

Ahoj,
taky bych skusila kaši, mi kupujeme od Nutrilonu-všechny ochucené a nebo od Hipp BIO kaše na dobrou noc.
Obyčejnou krupici nedávám, jelikož nemá toliko vytamínu např:vápník.....
Ale taky Nikolka je kus ženské :lol: :lol: :lol: a mě připadá že by po obyč.kaši jen ještě přibírala :lol: a to vážně nepotřebujeme.
Taky někdy trvá než najdete tu správnou která bude chutnat zrovna vám a že jich je spousta-.........Tak pa a dobrou chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.2.07 13:36

Ahoj, my děláme k večeři různý kaše - krupicovou, ovesnou, rýžovou, snažím se do toho dávat ovoce. Někdy kupuju kaše od Sunarky, ale jsme spíš na domácí stravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.2.07 13:37

my dáváme v 7hod chleba s čím koliv a nebo přesnídávku s loupáčkem a pod. … a po koupáni o půl 8 malá dáme do postýlky max. 100ml čaje a spinká až do půl 8. Je nám 16měs. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
28.3.07 23:34

Vítek bude mít 13 měsíců a večer jí buď kaše, nebo to co mu zůstane od oběda. Někdy to střídám s chlebem namazaným něčím.Ale v noci ještě kojím jednou až dvakrát záleží na tom v jak se navečeří. Už se taky těším až se vyspím celou noc. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
28.3.07 23:35

Vítek bude mít 13 měsíců a večer v sedm jí buď kaše, nebo to co mu zůstane od oběda. Někdy to střídám s chlebem namazaným něčím.Ale v noci ještě kojím jednou až dvakrát záleží na tom v jak se navečeří. Už se taky těším až se vyspím celou noc. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
29.3.07 12:49

Ahoj.

Když to vypadalo na hlad (kolem 18 měsíců), najelo se u nás na klasickou večeři - něco po 18 - chléb, rohlík s Lučinou, pomazánkou, máslem, sýrem, šunkou … a po Večerníčku a koupání - kolem 19:30 - dostal RAdim flašku mléka, máme to doteď. Do té doby jedl před spaním řídkou kaši (taky z flašky) :oops: .

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect