Brusinky a batole

18.2.07 08:42

Brusinky a batole

ahoj,
chci se zeptat, bude dnes k obědu svíčkovou s brusinkami. Jelikož malý (19.měsíců) omáčky chrozně rád, chci se zeptat, jestli může brusinky?Asi trošku hloupý dotaz, ale fakticky nevím, zda mu to nějak neuškodí.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2901
18.2.07 08:53

Já bych se spíš pozastavovala nad tou svíčkovou než nad brusinkami. Jestli myslíš tu klasickou, se smetanou, zahuštěnou moukou, s knedlíkem… Myslím, že ty brusinky (a maso) jsou na celým tom jídle pro 19. m. dítě ok:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.07 09:00

Není to klasická svíčková, je to zelenina na svíčkovou, rozvařená v hovězím vývaru, bez smetany, zahuštěná jíškou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
18.2.07 09:04

Tak to jooo:) (I když já bych si radši dala tu klasickou:)) Myslím, že brusinky jsou ok, stejně se toho dává jen trošku. Dala bych mu jen ochutnat, aby se po tom třeba neosypal … A když mu nic nebude, tak si příště dá víc:))

Baghira

(Šmarjá, tys mi udělala chutě… Já chci svíčkovou… a máme k obědu rybu:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
18.2.07 09:16

Baghiro, co je divného na smetanové omáčce? Holkám je dělám poměrně pravidelně a oběma jsem je zařadila do jídelníčku tak v po prvním roce - v roce a čvrt? A zakysanku jsem používala jen zpočátku…

Konkrétně svíčkovou máme hodně rádi, koprovku, brokolicovou, bílé polívky… Vždyť je to mňamka…
A svíčková je přece víceméně neškodná - koneckonců je to zelenina se smetanou?

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
18.2.07 09:50

Holky delam pristi vikend svickovou, mame krtiny a musim nakrmit asi 10 lidi.......... uz se tesim jak male dite na vanoce......

A malej taky ma rad smetanove omacky…i knedliky, holt bude po tatinkovi, knedlikař

Brusinky mi odmita, asi jsou moc kysele, ale treba si ted da.......krom slehacky sni vsechno ze svickove

TAkze KAculkodraculko, nechte si cela rodinka chutnat!!!!

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.07 10:53

Holky díky,
se taky těším - mňam, mňam!!!!! :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
18.2.07 13:22

Taky na svíčkové nevidím nic špatného. Pokud se nebude dítko cpát knedlíky každý den. . . u nás ji má dcerka třeba jednou s knedlíkem, druhý den ji k tomu udělám tmavé těstoviny a olizuje se. Jinak samo, že má zeleniny haldu, ale občas. . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
30.9.13 17:59

Ahoj nenašla jsem podobné téma co hledám ale chci se zeptat zda jsou tyto brusinky dobre jsem ve 27 tt http://www.cemioklub.cz/…ax-10-000-mg všem moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
30.9.13 18:28

Zeptala bych se v lékárně nebo doktora. Znáš to - v těhotenství člověk nemůže skoro ani většinu vitamínů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
30.9.13 19:02

Co vim tak brusinkove preparaty se muzou uzivat v tehotenstvi i pri kojeni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
30.9.13 19:23

Ja jsem je jedla v tehotenstvi i ted, kdyz kojim a v pohode. neslysela jsem, ze by se jist nemely.ale radsi se zeptej, kazdopadne mam zdrave miminko:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí